Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai vaikams

QUOTE(etamo21 @ 2010 02 05, 16:25)
na man gal kvailas isitikinimas, bet tokiai lelytei 2m. laaaabai nenoriu dar mano lelka jau ir lupas dazyti nori blush2.gif

Mamytės, o jums neateina į galvą, kad jūsų kūdikiai ne dažytis ir kvepintis nori, o viso labo mėgdžioja jūsų elgesį? Jie mėgdžioja viską, ką tėvai daro, ir ką jie sugeba pamėgdžiot. Ir prie viryklės su puodais stovėtų, jei pasiektų, ir gėles sodintų, jei jūs sodinat, ir lygintų, jei lygintuvą pakeltų. Jūsų parfumerija tiesiog pasiekiamoj vietoj išdėliota, tai ir čiupinėja, o jūs tai suprantat kaip ženklą, kad vaikas jau "prašo, nori", jam jau "reikia" turėti savo priemonių arsenalą. Galų gale turi būti ir jūsų, tėvų, žodis: "tau dar anksti". Juk mums vaikystėje mamos kartais leisdavo iškraustyti savo kosmetinę, atiduodavo "žaisti" savo išnaudotus kvepalų buteliukus - argi mums to neužtekdavo? Jie dar puikiausiai kvepėdavo. Manau, mergytes visiškai pakanka "pakvėpinti" iš tuščio mamos buteliuko ar tiesiog duoti pauostyti, nulakuoti mažiausią nagutį bespalviu laku (jei jau nekiša į burną) - ir jos jau bus devintam danguj. Kosmetika, nagų lakas nėra toks jau nekaltas daiktas kūdikiui - tai yra chemija, dar į akis sau pataikys ar jums nematant sugalvos paragauti. Daiktų slėpimas irgi ne visada suveikia, o jei jau tenka slėpti, tai kam iš viso pirkti... Gal jau vaikui žaislų nebereikia? Aš šitą madą pirkti kūdikiams kosmetiką aiškinu tuo, kad moterys apskritai mėgsta pirkti kosmetiką, parfumeriją - ir nesvarbu kam, tik duokit joms progą; pramonė tuo ir naudojasi. Aš ne prieš kvepalus, bet palaukit, kol vaikai pabaigs bent keletą klasių mokykloj. book.gif mastau.gif
Atsakyti
na teisybe sakai,bet uztat ir klausiu tokiu kvepalu,kurie sudety neturetu tu chemiju,nes tikrai neleisciau tokiais naudotis.o jei naturalus tai manau nieko blogo smile.gif
beje, kad jau pacitavote, lupu neduodu dazyti, tiesiog siaip parasiau, kad jau siekia, veda i vonia ir rodo "duok" biggrin.gif
Atsakyti
Čia dar labai priklauso ir nuo vaiko amžiaus - dvimetė , aišku, dar mėgdžioja. O šešiametė jau renkasi pati (be abejo aplinka tą rinkimąsi labai įtakoja, tačiau įtakoja jau ne tik tėvai, bet ir darželis, mokykla, draugės). Pvz. aš lūpų visai negaliu dažyti ir nedažau, nes esu alergiška lūpdažiams, blizgiams. O maniškė darželyje prisižiūrėjusi jau prieš kokius 3 metus pasiprašė nupirkti blizgių, ir dabar jos lūpų blizgių kolekcija ojojoj kokia tongue.gif Dar ir man pasiūlo jais pasitepti tongue.gif
Kvėpinimosi poreikį, žinoma, numėgdžiojo iš manęs, darželyje jos kvepalų nesinešioja smile.gif

Taip pat nuo amžiaus svarbu, manyčiau, ir kokius kvepalus rinktis. Dvimečiui kūdikiui ir aš ieškočiau kuo natūralesnių. O šešiametei jau svarbiau ne tik pats kvėpinimosi procesas, bet ir kvapas, na, žinoma, dar labai didelę reikšmę jei turi ir pakuotė. Pvz. aikščioja nuo mano Guerlain Insolence EDP buteliuko (na ir kvapo) tongue.gif
Atsakyti
Mano dukrytes pirmi kvepalai

user posted image
Atsakyti
O , žinokit, mano šešiametė mergička nešpėtna lotuliukas.gif Auganti kvepalų gurmanė thumbup.gif Šiandien paklausė ji manęs - mama, o ar būna kvepalų, kvepiančių morkomis? Nu reiks jai Hermes Hiris ištraukti kaip vaizdinę medžiagą biggrin.gif Nors yra šiaip juos uosčius, prauosčiusi beveik visą mano kvepalyną smile.gif
Atsakyti
Kadangi temoje maciau diskutuojant, keliu tema, gal rasite kazka aktualaus 4u.gif

Vaikams skirtu kvepaliuku maciau Eurokose, kaina apie 20lt, tiksliai nepamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 25, 16:13)
O , žinokit, mano šešiametė mergička nešpėtna lotuliukas.gif  Auganti kvepalų gurmanė thumbup.gif 

Žinok, maniškė irgi atsirenka - Britney Spears Curious jau per barbiški dešimtmetei hihihi.gif Prieš porą metų tetos parvežti iš Amerikės taip ir stovi vos kelis kartus panaudoti. Dabar domina Harajuku Lovers. O ypač nori nors vieno pšiko su mano Lolita Lempicka. Ypatingoms progoms pavyksta iškaulyti...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 07 28, 18:04)
O ypač nori nors vieno pšiko su mano Lolita Lempicka. Ypatingoms progoms pavyksta iškaulyti...

Lempicka maniškei irgi patiko.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 28, 20:02)
Lempicka maniškei irgi patiko.

Ir dar Demeter Egg Nog , kurių vieno pšiko vis prašo biggrin.gif
Atsakyti
O kam? Juk vaikai ir taip laaabai skaniai kvepia
Atsakyti
QUOTE(Eddie_1 @ 2010 08 01, 12:22)
O kam? Juk vaikai ir taip laaabai skaniai kvepia

Tai faktas, jei kalbam apie kūdikį. O faktai ir įrodymo nereikalauja...
Maniškei greit vienuolika - panelė, skant. Bet man dar vaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 03, 18:49)
Tai faktas, jei kalbam apie kūdikį. O faktai ir įrodymo nereikalauja...
Maniškei greit vienuolika - panelė, skant. Bet man dar vaikas  biggrin.gif

Tokio amziaus vakamas manau labai gali tikti ir tveliu turimi kvepaliukai ( saikingai ir su prieziura )
O jei nori tureti savo tai tikrai yra gan didelis pasirinkimas is Life style kvepalu, tokiu kaip : Jlo, Christina Aguilera, Britney spears, Puma ir t.t....
Atsakyti