Gal žinote kur galima nusipirkti "Snoopy" kvepalu?
mano vaikis turi žmogaus voro kvepalus lb jau norėjo ( labiau buteliuko nei kvepalų
) tai pasikvepina kartais 
bet man skaniausiai kai vaikas kvepia vaikų ..nu nemokų paaiškint...
bet man skaniausiai kai vaikas kvepia vaikų ..nu nemokų paaiškint...
QUOTE(Lera @ 2008 12 18, 18:04)
Aš tikrai, labai suprantu
Visiškai sutinku su Subjektyvi. Apie 5 mėn. kūdikio rūbų kvėpinimą išvis patyliu, juk jam dar vienodai kuom jis kvepia, svarbu mamytę užuostų, o čia prasimuša visokie bon bonai. Šiuo atveju tuo vandenėliu tik mamytė ir aplinkiniai "gardžiuojasi"...vaikui naudos iš to absoliutus 0. Nėra geresnio kvapo už natūralų kūdikio kvapą... bent jau man. Visas mano komentaras tik mano asmeninė nuomonė.
Mano MB megzta savo sunu savo kvepalais pakvepinti, kaip manot ar cia normalu, ar nekenkia vaikams
Man atrodo, kad gerai kai vaikas kvepinasi tada kada jis pats nori ir pasirenka kvapą, o ne mama ir ne teta ir ne tėtė įperša kažkokį karamelinį ar pan.
Labai džiaugiausi žiūrėdama kaip kolegės 5-iametis pasiėmęs vyriškų kvepalų mėginuką savo mažu pirštuku pasitepliojo, nes su mama ir tėčiu ruošėsi eiti vakarieniauti. Stilingai aprengtas ir lašelis kvepalo (kažkokio gaivaus ir lengvo) man taip derėjo tarpussavyje, kad nei kiek nesuabejojau ar vaikui jau reikia ar ne.
O mergaitėms irgi - galima gi nupirkti kokią gražią miniatiūrą skanių gėlinių ar citrusinių kvepaliukų ir tegu progai esant lengvai pasikvepina. Kasdien nebūtina gi.
Be to nemažai išleista specialiai vaikams kvepaliukų be alkoholio ir neįkyriais kvapais.
Vienareikšmiškai nesuprantančio vaiko kas tai yra kvapas neapipilinėčiau kvapiaisiais vandenėliais, o tik tada kai vaikas sąmoningai supranta kas jam patinka. Manau, kad krištasūniui kai sukaks kokie 4 metukai tai tikrai kvepaliukus dovanosiu.
Va dar klausimas: Kodėl kvapnūs skalbinių mikštikliai, šampūnai, kremai ir t.t. yra gerai, o va lašiukas kvepalų jau blogai?
Išvis man baisu kai mamos mažas mergaites rengia kaip princeses pūstomis rūžavomis suknelėmis ir kambariio sienas barbėmis dabina
: Ir kas sukūrė stereotipus, kad vaikas turi atrodyti kaip lėlė, o ne kaip stilingas mažas žmogutis?
Labai džiaugiausi žiūrėdama kaip kolegės 5-iametis pasiėmęs vyriškų kvepalų mėginuką savo mažu pirštuku pasitepliojo, nes su mama ir tėčiu ruošėsi eiti vakarieniauti. Stilingai aprengtas ir lašelis kvepalo (kažkokio gaivaus ir lengvo) man taip derėjo tarpussavyje, kad nei kiek nesuabejojau ar vaikui jau reikia ar ne.
O mergaitėms irgi - galima gi nupirkti kokią gražią miniatiūrą skanių gėlinių ar citrusinių kvepaliukų ir tegu progai esant lengvai pasikvepina. Kasdien nebūtina gi.
Be to nemažai išleista specialiai vaikams kvepaliukų be alkoholio ir neįkyriais kvapais.
Vienareikšmiškai nesuprantančio vaiko kas tai yra kvapas neapipilinėčiau kvapiaisiais vandenėliais, o tik tada kai vaikas sąmoningai supranta kas jam patinka. Manau, kad krištasūniui kai sukaks kokie 4 metukai tai tikrai kvepaliukus dovanosiu.
Va dar klausimas: Kodėl kvapnūs skalbinių mikštikliai, šampūnai, kremai ir t.t. yra gerai, o va lašiukas kvepalų jau blogai?
Išvis man baisu kai mamos mažas mergaites rengia kaip princeses pūstomis rūžavomis suknelėmis ir kambariio sienas barbėmis dabina
QUOTE(jadzka @ 2009 02 19, 16:59)
1.Man atrodo, kad gerai kai vaikas kvepinasi tada kada jis pats nori ir pasirenka kvapą, o ne mama ir ne teta ir ne tėtė įperša kažkokį karamelinį ar pan.
2.Manau, kad krištasūniui kai sukaks kokie 4 metukai tai tikrai kvepaliukus dovanosiu.
2.Manau, kad krištasūniui kai sukaks kokie 4 metukai tai tikrai kvepaliukus dovanosiu.
jadzka, tavo rašinyje 1. neprieštarauja 2-am?
Nu tai jau mane dabar "papjausit", bet mano septynmetis sunus, griztant is keliones, oro uoste paprase nupirkti ir jam kvepalu. ir ka gi- nupirkau, isirinko "HUGO BOSS PURE", tokie gaivus, lengvi... Ir nemanau, kad cia kazkas nenormalaus- tegu kvepinasi, jei jam malonu... Nematau cia nieko bloga. 
Kazkaip va jau siemet pastebejau, kad pradejo prakaito kvapas jaustis (visai maziuku jo nesijaucia)... tai turi dabar ir dezodoranta, ir kvepalu... Ir mokau, kad kvepalai visai netinka prakaito kvapui uzmusti, kad kvepintis reikia labai labai saikingai... Na, nemanau, kad cia jau kazkoks paskubinimas i suagusiu pasauli... Greiciau savotiska kulturos perdavimo vaikui dalis.
Kazkaip va jau siemet pastebejau, kad pradejo prakaito kvapas jaustis (visai maziuku jo nesijaucia)... tai turi dabar ir dezodoranta, ir kvepalu... Ir mokau, kad kvepalai visai netinka prakaito kvapui uzmusti, kad kvepintis reikia labai labai saikingai... Na, nemanau, kad cia jau kazkoks paskubinimas i suagusiu pasauli... Greiciau savotiska kulturos perdavimo vaikui dalis.
QUOTE(Riuriu @ 2008 02 14, 19:39)
Merginos, o ar musu vaikysteje (sovietmety) kartais nebuvo kokiu kvepalu su Karlsonu?
Kazkas smezuoja mano prisiminimuose, bet niekaip negaliu atsiminti konkreciai 
Buvo, buvo ...
QUOTE(Kurmiukė @ 2009 02 19, 18:18)
.. tai turi dabar ir dezodoranta, ir kvepalu...
Va čia tai nemanau, kad gerai. Apie dezodorantų žalą ne tik odai, bet ir visam organizamui ir net jo galimą ryšį su vėžiniais susirgimais yra diskutuojama medicinos sferoje jau nemažai metų ir tai kalbant tik apie suaugusius žmones, o apie dezodorantų naudojimą vaikams nė kalba neina. Taigi aš manau, kad vaikas tiesiog tas pažastis turi praustis, o jei kvapas stiprokas, galima nupirkti kūno talko vaikiškoje kosmetikoje. Bet suaugusių dezų vaikui tikrai negalima.
QUOTE(jadzka @ 2009 02 19, 16:59)
o kas sako, kad tai yra gerai. nieko juose gero.
O mano mergikei dar nera 2 metu, bet parceliuoja visus mano kvepalus, jei tik pasigriebia, tai lengvai neatimsi
, lekia kaip vejas kuo toliau, kad tik duociau bent palaikyti ar panesioti ir vis uosto ir uosto, ir galva kraipydama sako, ajajai niania, kas reiskia kaip nuostabu
, dar kartais pabando imituoti purskima, visa laime, kad dar nepaspaudzia purkstuko
. Manau, kad dar darzely nupirksiu kokius lengvucius vaikiskus, retkarciais leisiu pasikvepinti, ypatingomis progomis
.