Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai vaikams

goshke, aš neplėtosiu daugiau tos temos, jums geriau žinot, kas jūsų vaikui geriau. Bet neveltui visi produktai vaikams yra bekvapiai. 7ių mėnesių vaiko uoslės aš šitaip neerzinčiau, kad ir kaip silpnai parfumuotas tas vandenėlis būtų, jo uoslė jautresnė, nei mūsiškės.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 08 12, 01:17)
Bet neveltui visi produktai vaikams yra bekvapiai...

Bekvapi zinau tik skalbiniu minkstikli "neutral"... visi sampunai, losjonai kudikiam ir t.t. net tie kvepia... deja pastarieji lieciasi su oda... o cia vienas-du papurskimai ant rubelio tikrai nenuslopins uosles receptoriu...

aciu kad baigiam sitas diskusijas....
Atsakyti
manau vaikas yra vaikas ir jis turi tureti savo vaikiska kvapa
Atsakyti
as savo kriksto dukrai pirkau Malizia Bon Bons Cotton Flower- man sis kvapas primena mazus vaikus, kuriu rubeliai kvepia skalbimo milteliais wub.gif
Atsakyti
Mano piratas megsta purskinetis "Zmogaus voro" "kvepalais" is eurocoso pirkau, kvapas tai ne ypac, bet vaikas pasikvepines jais jaucias ypatingai. Leidziu zaist ir tiek, tuo labiau, kad greit isgaruoja jie.
Atsakyti
mano mazoji tai dar galvoju per maza kvepaliukam, mes tk gelytes labai uostyt megstam smile.gif nors matau kai kurios mamytes jau kvepina savo leliukus, na cia kiekvienos pasirinkimas ax.gif
norejau papasakot kaip su sese (dar labai nedidele panele - 8 m:)) i Kristiana ejom smile.gif tai is pradziu taip nenoriai nenoriiai, sake oi cia tie kvapai, bet paskui kaip isisuko. smile.gif Pasikvepino gal desimt lapeliu, sake atsimins visu pavadinimus smile.gif , paskui issirinko kelis kur jai labai patiko ir leidau pasipurkst ant riesu, tai issirinko avietinius Givenchy Hot Couture (kvepejo dar dvi dienas poto visa patenkinta smile.gif o dar ir klasioke pagyre:)) ir laaabiausiai patiko obuoliukas rozinis Nina Ricci, visa vakara kliedejo ir dar kita diena smile.gif siaip visas tas uostymas ir ziurejimas jai labai patiko ir dar (prisiminiau smile.gif) labai dideli ispudi paliko kvepalai su purkstukais (kaip jinai pasakojo mamai tie su pompom) smile.gif Finale pazadejau 10 metu gimtadienio proga padovanot obuoliuka, jei skonis nepasikeis:)

Dziaugiuosi, kad neisgirdau tokiu fraziu kaip: smirda, slykstus ar pan. ir manau visa sita pramogine pazintine kelione mano greiatai auganciai panelytei buvo visai naudinga. smile.gif

tai tokia ta musu kelione 4u.gif
Atsakyti
Man tai labai skanus tas natūralus vaiko kvapas, nekvėpinčiau savo vaiko. Kai visai mažiukai būna - tai toks pieno wub.gif , ramybės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 08 gruodžio 2008 - 09:59
Ar ne per anksti mergaites viliojame suaugusių pasaulio malonumais? Leiskim pasidžiaugti nekalta tyra šviežia vaikyste, dar spės ir kvepintis, ir makiažintis, ir kt. dalykus bandyti. Kam tie obuoliukai dešimtmetei ir kelionės į kristianas doh.gif
Atsakyti
Subjektyvi, "tyrą, nekaltą, šviežią vaikystę" dažniausiai vertina tik patys seniai wink.gif Tas pats ir su jaunyste. Neprimeskit vaikams savo sentimentų, tegu patys renkasi kada tokiems dalykams metas.
O kuom tie obuoliukai jai trukdys?
Atsakyti
O taip, yra tokių šiuolaikinių mamyčių, kurios mano, kad pirmaklasė ir stringai yra normalu. Bet matyt čia skirtingi matavimai ir supratimas, kada vaikui baigiasi vaiko statusas ir prasideda panelės - panos periodas. Man vaikas yra vaikas, ir tikiuosi, kad mano vaikai obuoliukais ar pan. nesižavės per anksti ir Kristianas atras savo laiku, o ne dėl to, kad paslaugi tetutė parodė, painstruktavo ir dar paaiškino, kuo šitas tetų kvapas geresnis už kitus.
Atsakyti
Subjektyvi, nuoširdžiai bandau suprasti, kodėl reiškiesi šitame subforume, jei į kvepalus žiūri kaip į kažkokį blogį - vaikams kvepalai blogai, didelės kvepalų kolekcijos blogai, stipresni kvepalai blogai. Nejau nusprendei apsiimti neįgyvendinamos misijos visas parfmaniakes atvesti į doros kelią? Priešingai nei tu, negaliu nei tau nei kitiem nurodinėt, ką jiems rašyt ar ko nerašyt forume ir kokią nuomonę turėt, bet noriu pasakyt, kad nebūsi suprasta šiame subforume su savo pažiūrom, kadangi čia ateina žmonės mylintys kvepalus.
Atsakyti
Mes kalbėjome apie kvepalus, ne stringus. Tavo vertybių skalėje jie taip arti? Ir ne apie mamų, o vaikų supratimą. Mažai pažįstu moterų, kurios būdamos mažos nebūtų norėjusios skaniai kvepėti, kurios karts nuo karto nepasiskolindavo kvepalų iš mamos. Mažai žinau mergaičių, kurioms nepatinka, kurios nenori kvepėti avietėmis ar obuoliais. Tu tame matai kažką blogo? Tai teršia jų "šviežią jaunystę"? biggrin.gif

Aš suprantu, kad galima baidytis, kad vaikas per anksti susidomės VISAIS suaugusiųjų malonumais. Bet padoriai išauklėjus, tinkamai aiškinant apie kvepalus, nereikės bijoti, kad vaikas nuo kvepalų pereis prie stringų. Aš kaip tik tikėčiausi, kad vaikas susidomės ir kažkada norės rimtai gilintis į sritį.
Atsakyti