Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai

QUOTE(Reniss @ 2005 08 15, 20:44)
o kaip makiažas, ar patiko

makiazas liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nei per ryskiai nei per blankiai, pats tas, tikra lele thumbup.gif atrode labai graziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliak @ 2005 08 15, 17:43)
Mano šukuosena daryta Vivoje, pas Svajonę, bet niekam nepatarčiau eiti pas ją...Likau tikrai nepatenkinta rezultatau, bet nieko nepakeisi, džiaugiuosi kad šventinės nuotaikos tai nesugadino, tik noriu įspėti kitas kad nenusviltumėt... mirksiukas.gif

o kas tau nepatiko?atrodei thumbup.gif thumbup.gif labai graziai
Atsakyti
Ačiū lotute... blush2.gif Nepatiko todėl, kad įsivaizdavau ją visai kitaip, ir labai jau išpūsta padarė, plius greitai išsitaršė...Prašiau visiškai ne tokios, bet tą dieną man buvo visai tas pats, tada aš buvau pati gražiausia ir pati laimingiausia...Ant rytojaus labai graužiausia kad ant foto bus negražu, bet kaip matei ant foto thumbup.gif
Atsakyti
sweikutes busimosios nuotakos! na va as jau savo vestuves atsokau ir drystu pasidalint savo patirtim.jei reikai salono kaune tai man pats geriausias tiek kokybe tiek kaina tai "grozio paslaptys" kreves pr.super viskas vienoj vietoj,o ir meistres dirba labai gerai.manikiura dariausi pas estera likau labai patenkinta,apie visazistes natalijos sugebejimus isvis ner zodziu,o sukuosena dare elvyra tai visi kas mate negalejo susilaikyt neaikcioje smile.gif zodziu geriau nezinau ar gali but,o ir kainos labai palankios smile.gif beto dabar ten dirba ir floriste kuri daro nuostabias gelytes tie i plaukus tiek ir puokstes.tikiuosi kad si informacija kam nors pravers smile.gif geros visoms sventes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vlm28 @ 2005 10 11, 20:58)
sweikutes busimosios nuotakos! na va as jau savo vestuves atsokau ir drystu pasidalint savo patirtim.jei reikai salono kaune tai man pats geriausias tiek kokybe tiek kaina tai "grozio paslaptys" kreves pr.super viskas vienoj vietoj,o ir meistres dirba labai gerai.manikiura dariausi pas estera likau labai patenkinta,apie visazistes natalijos sugebejimus isvis ner zodziu,o sukuosena dare elvyra tai visi kas mate negalejo susilaikyt neaikcioje smile.gif zodziu geriau nezinau ar gali but,o ir kainos labai palankios smile.gif beto dabar ten dirba ir floriste kuri daro nuostabias gelytes tie i plaukus tiek ir puokstes.tikiuosi kad si informacija kam nors pravers smile.gif geros visoms sventes smile.gif

oi kaip tu cia isgyrei biggrin.gif ar gali konkreciau parasyti kiek kas kainuoja, bent jau apytiksliai, ir telefoniuka idetum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 10 12, 17:23)
oi kaip tu cia isgyrei biggrin.gif ar gali konkreciau parasyti kiek kas kainuoja, bent jau apytiksliai, ir telefoniuka idetum mirksiukas.gif

tai kad tikrai yra del ko jas girti smile.gif o kainos tai mazdaug tokios manikiuras ir antakiu korekcija apie 20lt,sukuosena 50lt,o makiazas 40lt.dar savaite prie vestuves dariausi pas ta pacia kometike veido valyma kainavo 30lt.o floriste dare gelytes i plaukus is roziu ziedlapiu tai uz kokias 20 gelyciu paeme 10lt.tai tiek manau kad tikrai verta.smile.gif
Atsakyti
Klaipedoje siulyciau grozio salna Ausrine, ma ten dare ir sukuosena ir makiza tai man labai patiko
Atsakyti
jetau, siandin akivaizdziai nebemoku rasyti sorry biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vlm28 @ 2005 10 12, 19:48)
tai kad tikrai yra del ko jas girti smile.gif o kainos tai mazdaug tokios manikiuras ir antakiu korekcija apie 20lt,sukuosena 50lt,o makiazas 40lt.dar savaite prie vestuves dariausi pas ta pacia kometike veido valyma kainavo 30lt.o floriste dare gelytes i plaukus is roziu ziedlapiu tai uz kokias 20 gelyciu paeme 10lt.tai tiek manau kad tikrai verta.smile.gif

sorry visai issiblaskius esu tel.nr.pamirsau parasyt 312631 adresas kreves 53,kaune smile.gif
Atsakyti
tikrai nera brangu, aciu tau thumbup.gif
o bandomaja sukuosena ir makiaza dareisi?
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 10 13, 14:23)
tikrai nera brangu, aciu tau thumbup.gif
o bandomaja sukuosena ir makiaza dareisi?

zinok nesidariau bandomosios sukuosenos nei makiazo,tiesiog labai pasitikejau meistremis ir jos manes nenuvyle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vlm28 @ 2005 10 14, 14:06)
zinok nesidariau bandomosios sukuosenos nei makiazo,tiesiog labai pasitikejau meistremis ir jos manes nenuvyle smile.gif

ar tu pas jas senai lankaisi? manau, reiketu nueit man dazyt plaukus..paziureciau, ar tikrai vertos tavo pagyrimo biggrin.gif
Atsakyti