Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai

QUOTE(tinaa @ 2005 10 14, 15:19)
ar tu pas jas senai lankaisi? manau, reiketu nueit man dazyt plaukus..paziureciau, ar tikrai vertos tavo pagyrimo biggrin.gif

tai tas ir idomiausia kad as pas jas lankiausi pirma karta,o suzinojau apie jas is kitu paneliu forumieciu kurios jau ten buvo. smile.gif
Atsakyti
o kur tiksliau yra kreves 53? kurioj kreves pr.dali?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 10 17, 08:38)
o kur tiksliau yra kreves 53? kurioj kreves pr.dali?smile.gif

cia prie buvusio pasimatymo ir dabartinio pliuso.
Atsakyti
QUOTE(della @ 2005 10 17, 13:11)
cia prie buvusio pasimatymo ir dabartinio pliuso.

aciu, supratau kur yra,kai apsilankysiu, parasysiu ispudzius biggrin.gif
Atsakyti
ei brangiosios vilnietes, isduokite savo paslaptis ax.gif
pasakykite, kur slepiate savo geruosius kirpejus, pas kuri ir man patartumete nueiti savo svarbiausia gyvenimo diena biggrin.gif
Atsakyti
nium as tai kaune eisiu i salona "Jos kaprizai" turiu ten tokia labai faina kirpeja.. thumbup.gif tease.gif new_russian.gif yahoo.gif brunette.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Deine,
jeigu tavo kirpeja ir makiaziste is Vilniaus gal gali parasyti jos kontaktus?
Atsakyti
Sveikutes
prasau pagalbos cry.gif
pakankamai skubiai reikalinga gera proginiu sukuosenu meistre ir visaziste, kuria galima issikviesti i namus, Vilniuje. Geriaus butu vienas asmuo,kuris atliktu abu darbus, bet jeigu zinote ir pavienes, bet geras, tai parasykite. Per visa foruma nelabai ka radau.
Dekinga is anksto.
4u.gif
Atsakyti
Galiu rekomenduot tikrai nebloga grozio salona "Koalu sala", cia Justiniskese, Taikos gatvej, (Vilniuj). Man tai labai patiko, kaip ten padare vestuvine sukuosena ir makiaza. Ten sukuosena daresi ir mano pamerge, tai irgi, labai patenkinta liko. Progines sukuosenos kainuoja iki 60Lt. Bent jau man ir mano pamergei tiek kainavo. Bet tikrai, labai patiko. thumbup.gif Galiu rekomenduot ir kirpeja, kuri man dare - vardas Fira. Siaip man rekomendavo Giedre, bet ji ta diena nedirbo, tai uzsirasiau pas Fira.Makiazas kainavo (jei domina), taip pat 60Lt.
Atsakyti
Sveikos, brangiosios. as taip pat galiu parekomenduoti puiku salona Kaune - Femina Bona Putvinskio gatveje. As ten lankausi jau kokius 6 - 7 metus. Kirpeja turiu fantastiska thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif O ir makiaza atlieka nuostabios meistres, tad rekomenduoju si salona, brangiosios. 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif galiu parekomenduoti kirpėją Anią www.suknele.lt Žemaitės gatvėj neseniai dažė sruogelėm man plaukus, labai patenkinta likau ir mačiau kaip mergina su šukuosena išėjo, pasakiškai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akytė @ 2006 02 02, 13:57)
thumbup.gif galiu parekomenduoti kirpėją Anią www.suknele.lt Žemaitės gatvėj neseniai dažė sruogelėm man plaukus, labai patenkinta likau ir mačiau kaip mergina su šukuosena išėjo, pasakiškai thumbup.gif

o kokios kainos apytiksliai
Atsakyti