Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūra po gimdymo

Butinai nulek, kad nebutu kokio uzdegimo. Paciai ramiau bus 4u.gif
Atsakyti
Pas mane buvo virs 38.6 pazastyse, reikia matuot kirksnyje ten tiksliai parodo, o cia buvo 37.6. Reiskia nuo krutines temperatura buna. Slapia ir prakaituota ir as naktim atsibundu, nzn nuo ko, nemaitinu vaiko, pieno gamyba sustojus, nzn nuo ko karstis musa...
Atsakyti
niu va, jau kelios dienos neturiu isvis temperaturos, pasirodo tai mano papukai sudurniave buvo. tai aciu dievui, nes jau buvau issigandusi 4u.gif
Atsakyti
Geriau be reikalo issigasti ir pas gydytojus nuvaziuot, nei nekreipt demesio ir po to nukentet. Temperatura virs 38 visada yra rimtas signalas.
Atsakyti
na ji laikesi gal kokia para laiko, bet sesute sake, kad po cz tai normalu
Atsakyti
Sveikos,
nuo ko gali pakilti temperatura po cezario pjuvio? Jau sesta diena po operacijos laikosi temperatura 38, gydytojai sako, kad gali buti nuo tuo, kad gaminasi pienas, ar kam taip buvo?
Atsakyti
Sveika.
Gali buti ir del pieno gamybos.o kitu priezasciu daug,ar pjuvis gyja graziai, ar gimda valosi, gali infekcija ar koks uzkretimas...bet nemanau ,kad tokiu dalyku nepastebetu,gali bent kraujo tyrima padaryti del nusiraminimo. temperatura buvo gal apie para,kai krutine pasieke lolos ferari dydi,o paskui susitvarke.
Atsakyti
kraujo tyrimo rezultatai bus tik rytoj g.gif
gimdziau 42 savaite ir vandenys buvo zali blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bussinkka: 11 sausio 2010 - 15:54
Jei kraujuoji ne krešuliais, tai manyčiau, jog dėl gimdos gyjimo neturėtų būti temperatūros, tačiau aš ne gydytoja... Gal iš tiesų dėl pienuko, nes ir kai aš pagimdžiau, tai krūtys buvo karštos ir kaip akmenys kietos, tačiau temperatūros neturėjau... Po 3 dienų nuo gimdymo tai praeina (priešpienis virsta pienuku), tačiau jei temperatūra laikysis ilgiau, o krūtinę skaudės- nelauk ilgai, nes gali būti mastito požymis g.gif
Atsakyti
Man taip pat buvo. 38 temperatura po cezario (cp neplanuotas, pernesiojau 10 dienu, niekaip neprasidejo gimdymo veikla, placenta kalketi buvo pradejus) laikesi savaite. is pradziu maniau, kad del pieno, bet kai po triju dienu nepraejo, tai pradejau nerimauti, nes tuo metu kiauliu gripas siaute. tai man isvale gimda kateteriu profilaktiskai, nes kaip ir viskas ten gerai buvo (dare ekoskopa), leido antibiotikus, kazkaip nukrito temp. tai ir dabar nzn del ko taip buvo, bet manau kad nuo pieno gamybos. arba siaip kitms po gimdymo taip buna. mano drauges mamai taip visada po gimdymo budavo, pagimde 3 vaikus.
Atsakyti
QUOTE(Rasakila @ 2005 03 23, 13:20)
laidies ismintis sako, kad moteris po gimdymo sesias savaites yra viena koja grabe:(
Kiek laiko yra normalu aukstesne kuno temperatura?
Savaite po gimdymo buvo >=38.4. Dabar jau trecia savaite eina, nuolatos buna 37.2, kartais maziau:)
Naktimis maitinant leliu, pila karstis ir prakaitai sad.gif
Ar tai nuo pieno gamybos ir besitraukinejancios gimdos?

Kartas temperatura buna nuo kruties, kai mama maitina, kol susitvarko pienelio gamyba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tomulexx @ 2009 05 15, 19:18)
na ji laikesi gal kokia para laiko, bet sesute sake, kad po cz tai normalu

pas mane 2-3dienas laikesi temperatura bet neauksta 37.5laipsniu mirksiukas.gif
Atsakyti