Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūra po gimdymo

QUOTE(Astusiukas @ 2009 02 27, 18:12)
sveikutes, gal galit kas pagelbeti, o gal kuriai is jusu buvo tokia situacija, tai va, po gimdymo praejo 1 sav, ir staigiai pakilo temp net iki 39, ir laikosi jau 5 diena, paracetamolis numusatik keliom minutem ir vel pakyla, nebesuprantu kas darosi, nuo ko cia galetu taip buti?

gal gimdos uždegimas? man buvo. grįžus iš gimdymo namų, 4tą parą po gimdymo pakilo iki 39 (nors maniau nuo pieno) ir atsidūriau klinikose doh.gif būtinai skubėk pas ginę
Papildyta:
QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 27, 18:22)
Patarimas Nr.1 Renkiesi daiktelius ir tiesiai į ligoninę!!!!Gali būti likę placentos.Padarys išvalymą.Jeigu nieko nedarysi,pradės pūti ir gali tekti iš vis pašalinti gimdą (čia jau baisiausia kas gali būti).
Patarimas Mr.2 Žiūrėk kaip krūtys.Gali būti mastitas.Irgi geriausia važiuoti į ligoninę,akušerės išmasažuos ir t.t.

NUOŠIRDŽIAI PATARIU,VAŽIUOK PAS GYDYTOJUS 4u.gif

spėju, gimda. nes jaustų krūtų skausmą, sunkumą, būtų guzai ar dar kas. gimdos jokių skausmų nejutau, pasirodė uždegimas doh.gif
Atsakyti
Na,bet kokiu atveju reik pas gydytoją papult. O jei guldys į ligoninę,tai šiais laikais jau guldo kartu su mažiukais,tad tragedijos tikrai nėra.Bet taip rizikuoti manau neverta mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irig sukilo grįžus iš GN, tai džiaugiaus kad ne ryte,bo būtų neišleidę namo blush2.gif Bet paracetamolis padėjo. Buvau nusigandusi, bet praėjo, tainiekur nebesikreipiau unsure.gif
Atsakyti
Mums 6 dienos. Temperatura tai atsiranda tai pradingsta, bet nedidele - 37,2-37,4. AR jau deretu nerimauti ir kreiptis i daktarus?
Atsakyti
QUOTE(Rassitte @ 2009 03 08, 13:17)
Mums 6 dienos. Temperatura tai atsiranda tai pradingsta, bet nedidele - 37,2-37,4. AR jau deretu nerimauti ir kreiptis i daktarus?

Pabandyk pasimatuoti temperatūra kirkšnyje.Kartais tokia temperatūra būna pažastyje nuo krūties.
Atsakyti
QUOTE(Rassitte @ 2009 03 08, 11:17)

Jums tokia temperatura sakyciau del krutu(jei pati maitinate) g.gif , bent jau man taip buvo, kol normaliai pienas pradejo gamintis.
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2009 03 09, 01:47)
Jums tokia temperatura sakyciau del krutu(jei pati maitinate) g.gif , bent jau man taip buvo, kol normaliai pienas pradejo gamintis.

man tokia temperatura buvo dar ligoninej tai niekas namo neisleido verysad.gif . buvo uzkilusi iki 38 tai numusem su paracetamoliu. bet nerado nuo ko ji pakilo, buvo ateje kitu sriciu daktariuku ir nieko nerado. kadangi dvi dienas neisleido del temp tai jau zadejau meluoti kad nera temperaturos, lb jau namo norejau blush2.gif
Atsakyti
Man irgi apie 10 deinų po gimdymo vis pakildavo tempa iki 37,4, bet gydytojas sakė nieko nedaryti, taigi savaime poto praėjo........
Atsakyti
man ti pat po gimdymo buvo pakilus temperatura jau kita diena..tai buvo uzdegimas....tai ir praleidau pusantros savaites su temperatura... doh.gif
Atsakyti
man irgi jau trecia diena temperatura pakilus iki 39 laipsniu. viena karta buvo net 39.9. siandien savaite laiko kaip pagimdzius. is pradziu galvojau kad nuo krutines,jau issigandau kad koks mastitas, nes taip sutapo,kad krutine buvo akmenine ir temp auksta. bet va dabar jau krutine normalizuojasi, o temp vis dideja. nzn irgi ka daryt. bijau kad nebutu like ko po gimdymo. rytoj leksiu pas gydytoja aiskintis. bijau dbr... verysad.gif
Atsakyti
Su ta temperatura ir man problemu buvo. pragulejau ligoninej savaite laiko. kai isidedavau zvakute nuo skausmo (kuria pacios sesutes duodavo)-temperaturos ryte nebudavo, kai neisidedavu-budavo,tai personalas kraipydavo galva kodel vis dar laikosi. tai paskui as ,kad tik isleistu namo, issidedavau pries temperaturos matavima thumbup.gif o po 2sav jis savaime dingo ax.gif
Atsakyti
Nu mamkos jūs keistos blink.gif Temperatūta vos ne 40,o jūs kažko laukiat doh.gif
Gal laukiat,kol komplikuosis ir gimdą reiks pašalint?
Į ligoninę važiuoti BŪTINA!!!!! O nelaukt kelias dienas doh.gif
Atsakyti