Įkraunama...
Įkraunama...

Veisėjų patirtis, patarimai ir pan.

QUOTE(Eiryn @ 2011 11 07, 14:48)
Turiu bėda, o gal net ne bėda, tiesiog įdomu ar kam nors iš veisėjų kada nors yra tekę susidurti su kate kuri morčiauja, bet nerėkia?

Mano akimis mano katė pradėjo morčiauti, pasikeitė jos kvapas, pažymėjo vonioje, netgi labiau ją paglosčius pradeda sklisti toks kitoks savotiškas kvapas iš jos. Bet ji nerėkia ir katino nekviečia, nebent tai jog ji labai mėgsta su manim kalbėtis galima pavadinti rėkimu. Bet ji ir įprastai daug man visko mėgsta papasakoti. Žodžiu esmė tame, kad mano manymu ji morčiauja, bet kaip aš tai galėčiau patikrinti ar įsitikinti? Katė dar neturėjus kačiukų, jai pusantrų metų šiuo metu. Tiesiog jeigu norėčiau vežti ją pas katiną į užsienį būtų labai apmaudu jei nuvežus paaiškėtų jog ji visai nemorčiauja o aš apsigavau  g.gif

užpakaliuką riečia?dėl to kvapo įdomiai nuskambėjo, kažkaip nepastebejau is saviskiu kazkokio specifinio kvapo morciaus metu.
Musu meskenes nepasakysi, kd labai rekauja per morciu, taip daugiau sneka, purr purr..gal kazkas panasaus?O, dar, prie Tuzo nelenda?Nesivartalioja pries ji?
Atsakyti
QUOTE(soncco @ 2011 11 07, 14:10)
užpakaliuką riečia?dėl to kvapo įdomiai nuskambėjo, kažkaip nepastebejau is saviskiu kazkokio specifinio kvapo morciaus metu.
Musu meskenes nepasakysi, kd labai rekauja per morciu, taip daugiau sneka, purr  purr..gal kazkas panasaus?O, dar, prie Tuzo nelenda?Nesivartalioja pries ji?

Lyg ir riečia glostant g.gif O dėl kvapo, tai aš gi nestuke.gif , gali būt kad daugiau užuodžiu nei įprastai blush2.gif Tūzas aplamai ją įsimylėjęs, pats iš paskos pastoviai jai slankioja, o ji sakyčiau daugiau prieš mane ar MB krenta vartaliotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 11 07, 15:18)
Lyg ir riečia glostant   g.gif O dėl kvapo, tai aš gi  nestuke.gif , gali būt kad daugiau užuodžiu nei įprastai  blush2.gif Tūzas aplamai ją įsimylėjęs, pats iš paskos pastoviai jai slankioja, o ji sakyčiau daugiau prieš mane ar MB krenta vartaliotis  g.gif

na, reikia pamatyti, tas "lyg ir riecia" daug nepasako. Nes is esmes, kate morciuoja ar ne, nugaros apacioj pakasius bet kokiu atveju kazkiek pasiriestu.
Buna tie tylus morciavimai, gal cia vienas is ju.
Manau pagrindinis pozymis tokiu atveju turi buti, arba Tuzo puolimas ant jos ir kergimo imitavimas, arba jos lindimas prie jo, vartaliojimasis ir t.t
Aisku, tai turetu vykti aktyviai. Nesumaisyt su zaidimo forma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soncco: 07 lapkričio 2011 - 14:44
QUOTE(soncco @ 2011 11 07, 14:42)
na, reikia pamatyti

Tame reikalas, kad Tūzas dažnai ant jos lipa, arba bent jau nori užlipti, tai labai sunku iš to spręsti unsure.gif
Atsakyti
sveiki, reikia patyrusiu patarimu smile.gif skaitineju, domiuosi, ieskau... galvoju galiu ir uklausti tam ir skirti sie forumai smile.gif mes su savo katyte priklausome Norvegiskai sistemai, manem cia gyvenant bus viskas paprasciau jei cia ir priklausysim, taciau, daug visokiu nesklandumu, pastovus neatrasymas i laiskus jau varo i nevilti... ir nutareme pereiti i Bubaste, kadangi ir ji priklauso FIFE sistemai, ar imanoma mums buti ir Lt ir No nariais, ar turime pranesti, kad nusprendeme priklausyti Lietuvai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2014 02 25, 12:45)
sveiki, reikia patyrusiu patarimu smile.gif skaitineju, domiuosi, ieskau... galvoju galiu ir uklausti tam ir skirti sie forumai smile.gif mes su savo katyte priklausome Norvegiskai sistemai, manem cia gyvenant bus viskas paprasciau jei cia ir priklausysim, taciau, daug visokiu nesklandumu, pastovus neatrasymas i laiskus jau varo i nevilti... ir nutareme pereiti i Bubaste, kadangi ir ji priklauso FIFE sistemai, ar imanoma mums buti ir Lt ir No nariais, ar turime pranesti, kad nusprendeme priklausyti Lietuvai?  rolleyes.gif

Nemanau, kad verta keist. Pagerėjimo didelio nesitikėkit. Ir dar dėl kačiukų aktavimo pasidomėkit ar ne teks į klubą vešt norint dokumentus gaut.
Atsakyti
Sveiki...gal kas pakonsultuosit apie skiepus nuo pasiutliges...
ar LT jie privalomi kas metus?
nes musu vete Airijoje sako kad jie turi galioti 3m, o katyciu kurios yra is LT galioja tik metus laiko.
Atsakyti
QUOTE(sandva @ 2014 02 25, 14:38)
nes musu vete Airijoje sako kad jie turi galioti 3m, o katyciu kurios yra is LT galioja tik metus laiko.

Deja, Lietuvoje įstatymų šiuo klausimu niekas nepakeitė. Galbūt pati vakcina, kaip vaistas ir galioja 3 metus (apsaugo), bet pagal LT įstatymus privaloma skiepyti kas metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 02 25, 14:54)
Deja, Lietuvoje įstatymų šiuo klausimu niekas nepakeitė. Galbūt pati vakcina, kaip vaistas ir galioja 3 metus (apsaugo), bet pagal LT įstatymus privaloma skiepyti kas metus  smile.gif

Neatmesčiau versijos, kad ir LT naudojamos vakcinos trumpesnio galiojimo ax.gif
juk skirtingi gamintojai skirtingos ir vakcinos. Kadangi pagal LT įstatymus privaloma skiepyti kas met pagal tai ir vakcinos tiekemos, na bent jau aš taip manau g.gif
bet gal veterinarai labiau galėtų pakomentuoti šį klausimą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 25 vasario 2014 - 14:01
QUOTE(LaiLaa @ 2014 02 25, 14:54)
Deja, Lietuvoje įstatymų šiuo klausimu niekas nepakeitė. Galbūt pati vakcina, kaip vaistas ir galioja 3 metus (apsaugo), bet pagal LT įstatymus privaloma skiepyti kas metus  smile.gif

Bet jei veisejas pries skiepijant zino kad katyte iskeliauja uz LT ribu, gal galetu skiepo galiojima uzdeti 3m? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandva @ 2014 02 25, 14:04)
Bet jei veisejas pries skiepijant zino kad katyte iskeliauja uz LT ribu, gal galetu skiepo galiojima uzdeti 3m?  4u.gif

Skipyja ne veiejas o licenzijuotas veterinarijos gydytojas, kuris ta patvirtina savo parasu ir antspaudu. Pagal LT istatymus skiepyti nuo pasiutliges reikias kas metai. Zinoma jei jus nevaziuojate i parodas ar i uzsieni, tai ir vetai sutinka, kad nera butina sliepyt kas metai, uztanka ir karta i du ar net tris metus.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2014 02 25, 12:59)
Nemanau, kad verta keist. Pagerėjimo didelio nesitikėkit. Ir dar dėl kačiukų aktavimo pasidomėkit ar ne teks į klubą vešt norint dokumentus gaut.

matot, as jau nebeturiu kantrybes su jais, jie buvo pradangine mano kates kilmes dokumentus, kaip pradejome su jais reikalus tai praejo puse metu, kol mane pagaliau prieme i kluba, siaip jie linke i jokius klausimus neatsakyti, nes telefonu sako, kad reikia laukti kol bus klubo nariu susitikimas (buna 1-2kartus i metus), jokios kontoros neturi... lieka tik elektroninis pastas. Uz kiekviena reikala atsakingas kitas asmuo (del dokumentu kreiptis i viena, del veisimo i kita, del parodu i trecia ir t.t)... siaip ne taip pavyko sudalyvauti parodose, po nauju buvo susitikimas, tuo metu buvau lietuvoje, prasiau atideti, aisku del usienietes nieko jie nekeite... dabar mano katyte laukiasi as jiem rasau laiskus, nezinau kaip ka daryt, o jie man nesiteikia atrasyti, tiesiog nebeturiu kantrybes, Lietuvoje kalbejau su LGAC sako daug kas dabar gyvena uzsienyje ir viska tvarko nuotoliniu budu, tai yra imanoma, bet cia vyksta fife parodos, todel renkames Bubaste. taip pat as jau sumokejus metini mokesti Norvegijoje, todel galvoju ar man tiesiog jiems pranesti, kad iseinam ar galim priklausyti ir ten ir ten ir jei tai imanoma kaip tada del visu dokumentaciju, kada i kur kreiptis?
Papildyta:
QUOTE(sandva @ 2014 02 25, 14:38)

ar tu pati nesijausi ramesne paskiepinus kas metai? juk nera labai brangus tas skiepas
Atsakyti