QUOTE(8588 @ 2014 02 25, 15:16)
matot, as jau nebeturiu kantrybes su jais, jie buvo pradangine mano kates kilmes dokumentus, kaip pradejome su jais reikalus tai praejo puse metu, kol mane pagaliau prieme i kluba, siaip jie linke i jokius klausimus neatsakyti, nes telefonu sako, kad reikia laukti kol bus klubo nariu susitikimas (buna 1-2kartus i metus), jokios kontoros neturi... lieka tik elektroninis pastas. Uz kiekviena reikala atsakingas kitas asmuo (del dokumentu kreiptis i viena, del veisimo i kita, del parodu i trecia ir t.t)... siaip ne taip pavyko sudalyvauti parodose, po nauju buvo susitikimas, tuo metu buvau lietuvoje, prasiau atideti, aisku del usienietes nieko jie nekeite... dabar mano katyte laukiasi as jiem rasau laiskus, nezinau kaip ka daryt, o jie man nesiteikia atrasyti, tiesiog nebeturiu kantrybes, Lietuvoje kalbejau su LGAC sako daug kas dabar gyvena uzsienyje ir viska tvarko nuotoliniu budu, tai yra imanoma, bet cia vyksta fife parodos, todel renkames Bubaste. taip pat as jau sumokejus metini mokesti Norvegijoje, todel galvoju ar man tiesiog jiems pranesti, kad iseinam ar galim priklausyti ir ten ir ten ir jei tai imanoma kaip tada del visu dokumentaciju, kada i kur kreiptis?
Aš priklausau kitai sistemai, bet kiek žinau labai daug LT veisėjų priklausančių FIFe sistemai perėjo į latvių klubą, dėl panašių priežasčių kurias jūs paminėjote su norvegais
Papildyta:
QUOTE(sandva @ 2014 02 25, 15:16)
suprantu kad vetas skiepija, ir jis uzdeda stampa iki kada galioja vakcina.
musu vete tik pasake, kad tas skiepas turi galioti 3metus, sako pasidomekit kodel tik metai parasyta. Del to ir klausiu, gal kam teko susidurti su panasia situacija....
Tai jeigu klausiate tik dėl to tai jau atsakė. Todėl, kad pagal LT įstatymus nuo pasiutligės privaloma skiepyti kas metus. Šalyse kur pasiutligės atvejai ypač reti nereikia taip dažnai skiepyti, o LT pasiutligės atvejų deja dar pasitaiko, dėl to ir reikalavimai skiepams didesni.