Įkraunama...
Įkraunama...

Veisėjų patirtis, patarimai ir pan.

QUOTE(LaiLaa @ 2008 01 14, 23:10)
Nes čia kažkokia gudruolė iškėlė apie 10 senų seniausių temų,
netgi apie vasaros karščius  swoon.gif

Aš irgi visai norėčiau vasaros karščių dabar rolleyes.gif

QUOTE(tiger @ 2008 01 15, 08:31)
ax.gif gal ir man galėtum atsiūsti blush2.gif

Į kur?
Atsakyti
QUOTE(gravel @ 2008 01 15, 10:22)
Aš irgi visai norėčiau vasaros karščių dabar  rolleyes.gif
Į kur?

į mano el.pašta

info@tigriukas.lt

4u.gif ačiu
Atsakyti
QUOTE(tiger @ 2008 01 15, 09:44)
į mano el.pašta

info@tigriukas.lt

4u.gif ačiu

Išsiuntau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gravel @ 2008 01 15, 11:04)
Išsiuntau  4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Išsiuntau  4u.gif

nu perskaičiau smile.gif gerai surašyta, pasinaudosiu tikrai ax.gif
ačiu dar syki 4u.gif
Atsakyti
ir as noriu perskaityti : )
prasom pasidalinti navaisn@yahoo.com
ACIU
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2008 01 14, 08:37)
O gal būtų galima tos sutarties pavyzdėlių kokių  ax.gif Ar čia kiekvienas veisėjas pat susigalvoja. Bet vistiek reiktų žinoti bent apie ką toje sutartyje rašoma  blush2.gif

KLube yra priimtos bendros gairės pagal kurias gali vadovautis veislynai parduodami kačiukus. Aš šios sutarties neturiu, galite paprašyti klube.
Atsakyti
Išsiuntau  4u.gif

Vau blink.gif faina, kad pagaliau tema sulauke demesio.
Gravel as ir noreciau sutarteles, turiu anglu kalba is veisejo is kurio perku katinuka.

Dar klausimukas
1. o ka ji duoda sutartis? kodel ja patariate tureti? Pasiskaicius man atsiusto veislyno sutarti, tai jei ne sterilalizacijos klausimas, tai ji daugiau psichologinio poveikio priemone :-)

2. Ir dar klausimas, ka patartumete drayti jei naujasisi seiminkas nori kaciuka paimti 2 , o ne 3 men. Kame blogis?
Atsakyti
Išsiųsčiau tą sutartį, jei pasakytum, kur siųst laugh.gif

1. Duoda tada, kai jos laikomasi. Ką duoda - laikomasi to, ko tu nori, kad laikytųsi.

2. Negalima tokio mažiaus atiduoti bet kokiu atveju. Ir ne būsimi šeimininkai turi spręsti, o veisėjas.
Blogis tame, kad kačiukas dar formuojasi visais klausimais: psichologiniu, fiziniu, socialiniu ir t.t. Ir dar - 2 mėnesiai yra kritinis laikotarpis, kuomet kačiuko imunitetas, gautas iš mamytės, silpsta ir susidaro savas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gravel @ 2008 01 16, 11:31)
Išsiųsčiau tą sutartį, jei pasakytum, kur siųst laugh.gif

1. Duoda tada, kai jos laikomasi. Ką duoda - laikomasi to, ko tu nori, kad laikytųsi.

2. Negalima tokio mažiaus atiduoti bet kokiu atveju. Ir ne būsimi šeimininkai turi spręsti, o veisėjas.
Blogis tame, kad kačiukas dar formuojasi visais klausimais: psichologiniu, fiziniu, socialiniu ir t.t. Ir dar - 2 mėnesiai yra kritinis laikotarpis, kuomet kačiuko imunitetas, gautas iš mamytės, silpsta ir susidaro savas wink.gif

O be to, jeigu teisingai supratau, klubas visą vadą apžiūri 3 mėn. suregistruoja, sučipuoja ir t.t. blush2.gif Taigi net ir labai norint negalima atiduoti anksčiau. Čia labai geras dalykas sugalvotas. Negaliu skaityt skelbimų, kur parduoda 1,5 mėn kačiukus ir aiškina, kad trijų mėn, jau "senas" ir turėtų būti parduodamas pigiau, kaip užsilikęs, niekam nereikalingas doh.gif
Atsakyti
LaiLaa, kačiuką klubui nunešt gali gi ir iš naujųjų šeimininkų namų pasiėmęs. Nuo to klubas neapsaugos niekaip, jei pats veisėjas nesupras.
Atsakyti
QUOTE(gravel @ 2008 01 14, 10:41)
Duodu pasirašyti sutartį, bet surašiau ją pati su teisininko pagalba. Rėmiausi kačių veisimo ir auginimo taisyklėmis bei savo nuožiūra.
Tačiau žinau, kad klube yra universali sutartis, kuria galima remtis kažkiek ir sau pritaikius pateikti pirkėjui.
Jei nori, galiu pagrindines gaires atsiųsti paštu wink.gif

Gravel jei nesunku ir man atsiusk
enri@iti.lt
Atsakyti