Tai vat jauciu kad sulauksim 6 menesiu uz nepilnu 2 savaiciu ir vel pereisiu prie Similac'o:) aciu uz patarima
Sveikutes,
Mes geriam Tutelli pieno misinuka ir valgom kosiu...Buna dienu,kai manoji kakina net po kiekvieno valgio..ar tai blogai?
Mes geriam Tutelli pieno misinuka ir valgom kosiu...Buna dienu,kai manoji kakina net po kiekvieno valgio..ar tai blogai?
QUOTE(Jurate26 @ 2006 12 08, 15:59)
Sveikutes,
Tai vat as irgi vis dar svarstau sita klausima ar cia blogai ar cia taip turi but... as savo mazajai dabar stengiuosi duoti kuo daugiau skysciu, tai kazkaip lyg apsiramino su tuo kakojimu...dabar tik apie 2 kartus i para daro..
o po kiekvieno tai man regis gal ir daugoka siaip...dar maziukai kokio 1 men tai man regis normalu kad tai daug daro, ypac jei mamos piena valgo, o jei jau misinukus ir kiek matau virs 5 men, tai turbut turetu reciau nei po kiekvieno valgymo...bent man taip atrodo
QUOTE(bluse @ 2006 12 08, 18:05)
Tai vat as irgi vis dar svarstau sita klausima ar cia blogai ar cia taip turi but... as savo mazajai dabar stengiuosi duoti kuo daugiau skysciu, tai kazkaip lyg apsiramino su tuo kakojimu...dabar tik apie 2 kartus i para daro..
o po kiekvieno tai man regis gal ir daugoka siaip...dar maziukai kokio 1 men tai man regis normalu kad tai daug daro, ypac jei mamos piena valgo, o jei jau misinukus ir kiek matau virs 5 men, tai turbut turetu reciau nei po kiekvieno valgymo...bent man taip atrodo
na mano mazoji ne kiekviena diena kakina po valgio,bet kartais buna.Tai gal nieko blogo...reikes su daktare pasitarti....Aciu
Zinokit, geriau kai kakina. Jei nekakintu butu blogiau. Na mano dukrytei daznas kakinimas buna tada, kai duodu is vakaro slyvu. Tai per diena pora kartu privaro i sauskelnes, bet nedaugiau.
Tikrai pasitarkit su gydytojais
Tikrai pasitarkit su gydytojais
jei viduriukai užkietėję siūlyčiau tarp maitinimų duoti vaisių tyrelės, na o kad dažnai tuštinasi tai nemanyčiau jog tai blogai, gal net gerai ?
Klausiau daktares, jei mano dukryte tustinasi po kiekvieno valgio, ar tai blogai, atsake,kad ne,tai geriau nei nesitustina.
Labu,
mes Similac geriam jau koks antras menuo, bet kakoti maziukas pradejo po kiekvieno maitinimo koks menuo jau!!!! jokio maisto nekeiciau, geriam bifolac trecia savaite-ir kazkokio ispudingo efekto nepajautem
vis dar 4-5 k i diena-tai skystai, tai tirsciau, tai spyrite kokia
aisku, geriau jau kai kakoja nei kai nekakoja, bet kai kas karta po valgio, tai jau as sunerimus....nors daktare liepe tik bifolac gerti ir viskas
mes Similac geriam jau koks antras menuo, bet kakoti maziukas pradejo po kiekvieno maitinimo koks menuo jau!!!! jokio maisto nekeiciau, geriam bifolac trecia savaite-ir kazkokio ispudingo efekto nepajautem
aisku, geriau jau kai kakoja nei kai nekakoja, bet kai kas karta po valgio, tai jau as sunerimus....nors daktare liepe tik bifolac gerti ir viskas
QUOTE(Indrulis @ 2006 12 15, 16:35)
Labu,
O mes kai gerem Similaca tai 1 kart dienoj dare tik taip keistai...matau cia kiekvienam vaikui skirtingai bet kaip mums daktare pasake jei vaikas laimingas ir jam nieko neskauda tai vadinasi viskas tvarkoj...tik mes cia daznai prisigalvojam kad vis kazkas negerai
Buvom pas daktare, tai sake nieko tokio jei daro ir kelis kart i diena, svarbiausia kad ne skystai ir ne "spyriukais"