Įkraunama...
Įkraunama...

Karmėlavos B. Buračo gimnazija

Labas. Kas ką manot apie šią būsimąją gimnaziją?
Gal yra dirbančių? Besimokančių?
Atsakyti
Labai butu malonu kad kas pasisakytu apie sia mokykla, nes gyvename Ramuciuose ir sprendziam dilema kur leisti vaika: i Ramuciu pradine ar is karto i Karmelvos gimnazija? Gal kas pazystate mokytojas, kurios siemet tures pirmokus? Parekomenduokit ka nors, aciu!
Atsakyti
Mokykla tokia kaip ir kitos: turi pliusų, turi ir minusi tongue.gif ukų
Atsakyti
QUOTE(laurapas @ 2008 01 22, 15:51)
Labai butu malonu kad kas pasisakytu apie sia mokykla, nes gyvename Ramuciuose ir sprendziam dilema kur leisti vaika: i Ramuciu pradine ar is karto i Karmelvos gimnazija? Gal kas pazystate mokytojas, kurios siemet tures pirmokus? Parekomenduokit ka nors, aciu!

Musu vaikuciai siemet eis i pirma klase. Kaip matau wink.gif
Mane taip pat kamuoja dialema, kuria mokykla pasirinkti... kur dirba geresni specelistai ir t.t. ???
As eisiu pati kalbetis su mokytojomis, o ten matysiu kaip ir kas smile.gif Idomu ar yra tokia praktika kaip busimu pirmoku teveliams atviru duru dienos ar kazkas panasaus ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarija: 04 vasario 2008 - 22:43
o tai palaukit g.gif nejau gimnazijoj bus pradines klases? g.gif nes kiek zinau gimnazijoj nebuna pradiniu klasiu schmoll.gif
Atsakyti
Siaip Karmelavos mokykla dar ne gimnazija, o vidurine. Gimnazija tik planuoja tapti. Ar as kazka praleidau?
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 02 29, 15:33)
o tai palaukit g.gif nejau gimnazijoj bus pradines klases? g.gif nes kiek zinau gimnazijoj nebuna pradiniu klasiu schmoll.gif

Kiek aš žnau tikrai bus pradinės klasės, kad bus ir progimnazinės klasės... Aš taip manau, bandau spėti. Nes daug rajoninių gimnazijų turi ir pradines ir progimnazines g.gif
O ši mokykla kiek žinau yra Kauno Rajono . Ji aptarnauja daugelį gyvenviečių aplink Karmėlavą..
Na nežinau, taisykit jei kas geriau žinot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijuna @ 2008 03 03, 22:00)
Siaip Karmelavos mokykla dar ne gimnazija, o vidurine. Gimnazija tik planuoja tapti. Ar as kazka praleidau?

yra gimnazija. bet kadangi kainas, tai bus gimnazinės ir ne klasės
Atsakyti
ax.gif nejau niekas neveda cia savo vaikuciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2008 09 04, 22:12)
ax.gif nejau niekas neveda cia savo vaikuciu  4u.gif

Vedam, vedam i pirma klase.
Mokykla vidutine - cia tik pirmas ispudis, ar jis keisis, bus matyt veliau.
Dukra kol kas noriai eina i mokykla, vadinasi, viskas gerai.
Iki
Atsakyti
QUOTE(Lijuna @ 2008 09 11, 13:32)
Vedam, vedam i pirma klase.
Mokykla vidutine - cia tik pirmas ispudis, ar jis keisis, bus matyt veliau.
Dukra kol kas noriai eina i mokykla, vadinasi, viskas gerai.
Iki

Mano Taip pat eina i pirma klase.
Atsakyti
Sveikos mamytės, mano dukra šį rudenį jau eis į pirmą klasę, bet labai bijau ją ten leisti, nes aš tiek apie tą mokyklą girdėjusi "pasakėlių iš rūsio", kad plaukai šiaušiasi ohmy.gif
Atsakyti