Įkraunama...
Įkraunama...

Karmėlavos B. Buračo gimnazija

Sveiki visi, kuriems aktuali ši tema smile.gif

Čia vis skaitau kalbama apie pradines klases. Būtų labai įdomu išgirsti atsiliepimų apie vyresnes klases - 5-8.
Atsakyti
Gal būtų daugiau atsiliepimų apie pradinukų mokytojas? Pasidalinkite, prašom. Dukrytė rugsėjį bus pirmokė. Eisiu pati apsižiūrėti į mokyklą, bet įdomi ir kitų nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2012 12 23, 12:49)
Gal būtų daugiau atsiliepimų apie pradinukų mokytojas? Pasidalinkite, prašom. Dukrytė rugsėjį bus pirmokė. Eisiu pati apsižiūrėti į mokyklą, bet įdomi ir kitų nuomonė.

Kitais metais kaip tik pirmą klasę renka labai gera mokytoja. Dabar esanti ketvirta klasė. Vaikai dainuoja, vazinėja į koncertus. Tik va vardo nepasakysiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2012 12 23, 11:49)

ir man labai aktualu apie pirmokų mokytojas...Aiva, jei turėsi daugiau info, dalinkimes mirksiukas.gif
Atsakyti
Pingvikai, jokių problemų mirksiukas.gif Tik kaip išsiaiškinti, apie kokią Laguna mokytoją kalba biggrin.gif
Atsakyti
Aiva., laguna man pažadėjo išsiaiškinti, tai lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2012 12 23, 12:49)

QUOTE(pingvikas @ 2013 01 02, 17:29)
Aiva., laguna man pažadėjo išsiaiškinti, tai lauksiu smile.gif

Vida Klajumiene.
Atsakyti
Laguna, aciuks.gif
Atsakyti
o gal yra kas nors žinoma apie antrąją pirmokėlių mokytoją? Nepatekom pas čia paminėtą, tad įdomu kokie atsiliepimai apie kitą. Šiemet tik dvi klasės suformuotos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mibas: 06 birželio 2013 - 09:36
QUOTE(mibas @ 2013 06 06, 10:36)
o gal yra kas nors žinoma apie antrąją pirmokėlių mokytoją? Nepatekom pas čia paminėtą, tad įdomu kokie atsiliepimai apie kitą. Šiemet tik dvi klasės suformuotos.

Kiek girdėjau pas ją tvarka klasėje, bet turi baisiai aukštą ir grėsminga balsą. Tai ir lieka neaišku, ar vaikai jos klauso iš baimės ar pagarbos doh.gif Yra viena mama. jos vaikas baigė ketvirtą klasę pas tą mokytoją ir savo busimą pirmokėlį ves. Tai baisiai džiaugiasi, kad papuolė vėl pas ją.
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2012 12 24, 21:48)
Kitais metais kaip tik pirmą klasę renka labai gera mokytoja. Dabar esanti ketvirta klasė. Vaikai dainuoja, vazinėja į koncertus. Tik va vardo nepasakysiu.  blush2.gif

Laba diena.
Mano sūnus baigė ketvirtą klasę pas mokytoją Vidą Klajumienę. Labai energinga ir stipri mokytoja. Po koncertus vaikai važinėjo, nes buvo muzikinė klasė, vadovaujama muzikos mokytojos Vilijos Plioplienės. Vaikam labai patiko.
Atsakyti
Sveiki,

Mes nuo rugsėjo lankysim šią mokyklą, 5-tą klasę.
Kyla daug klausimų, bet nelabai aišku net pas ką klausti.
Gal yra tėvelių apsilankanciu šioje temoje, būtų labai smagu pabendrauti.
Žinau, kad yra uniformos, bet kada kaip kur jas įsigyti?
Kokios bus klasės?
Atsakyti