Įkraunama...
Įkraunama...

Karmėlavos B. Buračo gimnazija

Nu tikrai nereikėtų labai gąsdintis, nėra taip blogai. Maniškis irgi pirmokas, bet juk viskas priklauso nuo mokytojos (mums nelabai pasisekė šiuo atžvilgiu). Kitais metais man atrodo bus normalesnės, nes šalia ketvirtokų klasė, tai mokytoja visai nieko. O šiaip kaip ir visose mokyklose: ir rinkliavos, ir pasimuša...Bet šiaip gerai kad pradinukai mokosi atskirame mokyklos korpuse, tai su dičkiais nelabai turi kontaktų, nebent pakeliui į valgyklą. Direktorė atrodo griežtoka, bet jai atėjus ir tvarka pasikeitė (manau, kad į gerą pusę).
Atsakyti
Nesigąsdinu ir kitų nenorėčiau gąsdinti. Būtent kad ten atsiliepimai apie mokytojas labai nekokie, tikiuosi kad aš ir mano vaikai nepatirs tokių apsurdiškų situacijų kaip mano draugių vaikai toje mokykloje. Eisim, mokinsimes, o poto žiūrėsim, labai tikiuosi kad neatsitiks taip kad vaikas turės važinėt į Kauną.
Atsakyti
nznau kaip del pradiniu klasiu.
as mokiausi sioje mokykloje, nuo 8 klases. ja ir baigiau, dar ji nebuvo tapus gimnazija.
seip mokytojai labai stengiasi, ir mokymo lygis tikrai aukstas. bet kad vaikai nenori mokytis. jei klaseje 20 vaiku, is ju 15 nesimoko, neklauso per pamokas, isdykauja. tai kokia gali uti mokymosi komybe, kai mokytojas visus tramdo?
bet jei vaikai, stengiasi ir nori pasiimti visa ka duoda mokytojas tai saunu. mokyklos labai nekeikciau. apibendrinant, galiu pasakyt, geriau eit i sia mokykla, nei vaika vargint vazinejimu i kauna.
Atsakyti
4u.gif sveikos 4u.gif

Noreciau pridurti, kad Mokykla nera tik mokytojai. Mokykla - bendruomene: Mokytojai, vaikai ir zinoma tevai. Labi apmaudu, kai tevai paleidzia savo vaika i mokykla ir nebesirupina jo auklejimu. Palieka tai mokyklai.

Parodykit man mokykla be trukumu? Prasizengimu! Galiausiai pasiziurekime kas darosi musu svietimo sistemoje???

Zinoma mokytojas turetu buti zmogus is pasaukimo su charizma, bet ir tevai manau ir tevai turetu turet charizma. Yra graudu, kai matai kaip "vartotojiskai" tevai ziuri i ugdymo-auklejimo procesa. Taip siandiena ir mokykla neatsilieka...Kas kaltas? Kitas tik ne as.

Na cia tarp kitko smile.gif

Tikrai neverta varginti vaiko vezant kitur...
O ir kita galimybe yra keisti aplinka kurioje gyvenat. Gal ateje i sia mokykla atsinesite nuostabiu minciu ir jusu vaikas bus aktyvus mokyklos bendruomenes narys. Tik ne pasyvumas, o aktyvumas ir samoningas dalyvavimas bendruomenes gyvenime gali kazka keisti..
Atsakyti
Nesiruošiu nepabandžius begt į Kauną ir kas rytą vargint vaiką, tačiau esu mačiusi kai viena mama atėjo pas vaiko auklėtoją pokalbiui, pasisveikino, o "mokytoja" net galvos nepakėlus ir nesugebėjus pasisveikinti atšovė kad ji neturinti su ja (mama) apie ką kalbėt blink.gif , man tokiu atvėju pasirodė kad geriau į veidą kas būtų trenkęs gun_rifle.gif apsurdas...
Atsakyti
QUOTE(linuciuke @ 2009 03 20, 00:18)
Nesiruošiu nepabandžius begt į Kauną ir kas rytą vargint vaiką, tačiau esu mačiusi kai viena mama atėjo pas vaiko auklėtoją pokalbiui, pasisveikino, o "mokytoja" net galvos nepakėlus ir nesugebėjus pasisveikinti atšovė kad ji neturinti su ja (mama) apie ką kalbėt  blink.gif , man tokiu atvėju pasirodė kad geriau į veidą kas būtų trenkęs  gun_rifle.gif apsurdas...

Na nezinant situacijos is sono tikrai kraupu.. Bet gi galiausiai mes ateidami i bendruomene galim kazka keisti ir bendradarbiauti su mokytojais. Manau jie geranoriski, tik kartais pervarge. Tikrai ne lengvas ir gana atsakingas darbas yra, o dar musu svietimo sistemos niuancai ..kartais ne tiek padeda pedagojui, o kiek... na uzkrauna daugiau nereikalingo darbo, nuo kurio vaiko ziniu igijimui nieko nepades.....ir t.t
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2009 03 23, 21:27)
Na nezinant situacijos is sono tikrai kraupu.. Bet gi galiausiai mes ateidami i bendruomene galim kazka keisti ir bendradarbiauti su mokytojais. Manau jie geranoriski, tik kartais pervarge. Tikrai ne lengvas ir gana atsakingas darbas yra, o dar musu svietimo sistemos niuancai ..kartais ne tiek padeda pedagojui, o kiek... na uzkrauna daugiau nereikalingo darbo, nuo kurio vaiko ziniu igijimui nieko nepades.....ir t.t

po tokio ivikio toliau tikrai bus sunku bendrauti kai pedagogas sau leidzia taip elgtis.... tai kaip tada jis tuos vaikus moko?
tikiuosi mes nepapulsim pas tokia "pedagogę" blink.gif
Atsakyti
4u.gif
Nejau taip jau viskas sioje mokykloje tylu?
Atsakyti
QUOTE(laurapas @ 2009 02 04, 21:59)
Nu tikrai nereikėtų labai gąsdintis, nėra taip blogai. Maniškis irgi pirmokas, bet juk viskas priklauso nuo mokytojos (mums nelabai pasisekė šiuo atžvilgiu). Kitais metais man atrodo bus normalesnės, nes šalia ketvirtokų klasė, tai mokytoja visai nieko. O šiaip kaip ir visose mokyklose: ir rinkliavos, ir pasimuša...Bet šiaip gerai kad pradinukai mokosi atskirame mokyklos korpuse, tai su dičkiais nelabai turi kontaktų, nebent pakeliui į valgyklą. Direktorė atrodo griežtoka, bet jai atėjus ir tvarka pasikeitė (manau, kad į gerą pusę).

Papasakok placiau apie tas mokytojas. biggrin.gif maniškis kaip tik žada būti pirmokėlis.
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 03 04, 12:31)
Papasakok placiau apie tas mokytojas. biggrin.gif  maniškis kaip tik žada būti pirmokėlis.

Nu kadangi tavo vaikas eis į pirmąją klasę, tai nelabai ką galiu papasakoti apie mokytojas, nes manau, kad juos mokys tos mokytojos, kurios išleis ketvirtokus. Girdėjau tik tokius "gandus", kad visi nori papulti pas mokytoją Loretą, tai matyt ji geriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurapas @ 2010 03 04, 18:27)
Nu kadangi tavo vaikas eis į pirmąją klasę, tai nelabai ką galiu papasakoti apie mokytojas, nes manau, kad juos mokys tos mokytojos, kurios išleis ketvirtokus. Girdėjau tik tokius "gandus", kad visi nori papulti pas mokytoją Loretą, tai matyt ji geriausia smile.gif

Tą ir aš girdėjau. Ale viena iš mokytojų tai savo mergička veda pas kitą, berods Ingrida. Tai va ir įdomu pasidarė g.gif
Atsakyti
Na mes jau mokinames pirmoje klasėje mokytoja papuolė tikrai gera ir kolkas klostosi viskas gerai. smile.gif
Beje kurie ruošiasi rudenį eiti į pimą klasę siulyčiau jau dabar nueiti parašyti pareiškimus ir nurodyti pas kuria mokytoja norite papulti.
Sėkmės!
Atsakyti