Įkraunama...
Įkraunama...

x-lander vežimukai

QUOTE(rimas19 @ 2008 02 13, 14:39)
Tai net ir kalbos nėra, kad suteiks bet kur remontuos ar veš i VNO?

tai kiek aš suprantu jei jie tos detalės neturi tai užsako ir atveža,o kad vežimuką pataisytų tai jau kas be ko kad turi palikti pas juos parduot... juk mašina autoservise irgi palieki biggrin.gif
QUOTE(gelmytė @ 2008 02 13, 15:29)
o ratas lengvai nusiima? nes pas mus tai sovietinis liftas  4u.gif

kiek girdėjau kas naudoja tai sakė labai lengvai nes ratai guoliniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2008 02 10, 21:43)
Aha  g.gif  ir man labai įdomu, ar yra naujos kolekcijos X-Landerių turguje?
Parašykit mamytės, kuri žinot  4u.gif

As pirkau Gariunuose salotini. Jei ziureti pagal skelbiu.lt nuoroda, kur kazkuri buvp atsiuntusi, tai mano vezimo spalva tokia kaip automobilines kedutes. Ten, kur lopsys su ratais, tai ryski, o mano salotine prigesinta.
Tai buvo vienintele spalva is 2008 m. kolekcijos. sake, kad nezino, ar gaus ir kada gaus 2008 m. nauju spalvu.

QUOTE(Normanas @ 2008 02 12, 18:07)
smile.gif siandien savo lelytei nupirkom x1 lander vezimuka,jis toks patogus atrodo ,bet tik nekilnojimui i 5 auksta,mes nuosavam gyvenam, tai man nesvarbu ,  kad mazuliui patogu butu, wub.gif
user posted image

Sveikinu su pirkiniu 4u.gif

QUOTE(carolle @ 2008 02 12, 20:07)
pagaliau ir mes šiandien nusipirkom savo išsvajotajį x-lander xa mirksiukas.gif salotini wub.gif pirkom turguj, vietoj nepakavo,  tik gryžusi namo  pasigedau skėtuko g.gif ar jis neturi būti komplekte ir jokios tašytės daiktams negavom g.gif

Sveikinu su pirkiniu 4u.gif . Pirkai Gariunuose pas vyra?
Sketuko komplekte nebuna. Taip pat didele tasyte irgi reikia pirkti atskirai.
Man pridejo tokia pinigine, kuria galima uzsideti ant kelniu dirzo, bet ten pamapersai tikrai netelpa.

QUOTE(Lina444 @ 2008 02 12, 22:04)
O ir kaina palyginant gariūnų ir Mažylio ratų išeina panaši nes turguj neįeina kuprinė ir skėtukas o Mažylio ratuose įeina tai galima būtų skaityti jei turguj pridėtų šiuos daikčiukus papildomai tai tas pats ir kainuotų kaip ir Mažylio ratuose o visgi garantija yra svarbiausias dalykas  smile.gif  o turguj turbūt kiltų problemų dėl garantijos  doh.gif

Kaina tikrai neiseina ta pati kaip Mazylio ratuose. As pas juos buvau pries pirkdama turguje. Papildomus dalykus, kaip apsauga nuo lietaus sportinukui, krepsys ar kuprine bei sketukas neieina i pagrindini komplekta. Man buvo pasakyta, kad kaina 1650 Lt. be siu dalyku. O Gariunuose 1400 Lt. Tai vis del turime dideli skirtuma. Turguje suteikia garantija, bet nerastiska. Parode turima detales.
Vezima parsiveziau neispakuota, namuse viska patikrina - kokybe thumbup.gif . Neradau prie ko prisikabinti. Net pompa ratams yra. Mazylio ratai siulo pas juos atvaziuoti prisipusti ratus. Tai gal jie i komplekta pompos net nededa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balande: 14 vasario 2008 - 11:21
QUOTE(Balande @ 2008 02 14, 11:21)
Mazylio ratai siulo pas juos atvaziuoti prisipusti ratus. Tai gal jie i komplekta pompos net nededa 

Deda, deda mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes kai nusipirkom nauja, kita diena paskambino, kad parduoda deveta uz 1500lt, bet sako nuleisim uz 1400lt lotuliukas.gif Tai palinkejau sekmes pardavinejant deveta uz tokia kaina doh.gif , kai naujo tokia kaina biggrin.gif
Papildyta:
o 2008m. modeliukas beveik nieko nesiskiria nuo 2007m., kaip sake 2008m. vidinis patiesaliukas tamsus, prie lopšio yra prisegama piniginė, kurią galima segti ant liemens, taip pat naujos 2008 metų spalvos-žydra, grafito ir juoda. Atstumas
tarp galinių ratų išlieka tas pats. Bet kaina tai laaabai uzkelta 2008m. modelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2008 01 07, 20:04)
užvedžiau naują temą  smile.gif  ir toliau vardijame pliusus ir minusus Xlanderių  smile.gif

Parduodu Xa vezimeli salotines spalvos,lopsys naudojamas tik antra menesi, sportine dalis ir kedute visiskai nauji, prie komplekto turiu tase ir sketi.. mokejau uz visa komplekta 1350 litu, parduodu uz 1000 litu, nes gyvenu 4 aukste, ir neturiu lifto, labai jau sunku nesioti, tai pirksiu lengvesni..
randuosi klaipedoje, tel 865293227.
Papildyta:
QUOTE(demiraite @ 2008 02 14, 15:08)
Parduodu Xa vezimeli salotines spalvos,lopsys naudojamas tik antra menesi, sportine dalis ir kedute visiskai nauji, prie komplekto turiu tase ir sketi.. mokejau uz visa komplekta 1350 litu, parduodu uz 1000 litu, nes gyvenu 4 aukste, ir neturiu lifto, labai jau sunku nesioti, tai pirksiu lengvesni.. 
randuosi klaipedoje, tel 865293227.

as cia gal biski ne i tema su savo skelbimu, bet nemoku ideti is skelbimu lenta..
Atsakyti
Sveikinu su pirkiniu 4u.gif . Pirkai Gariunuose pas vyra?
Sketuko komplekte nebuna. Taip pat didele tasyte irgi reikia pirkti atskirai.
Man pridejo tokia pinigine, kuria galima uzsideti ant kelniu dirzo, bet ten pamapersai tikrai netelpa.
[/quote]
aha, pas tą patį kur ir tu, jau paskutinį paėmėm, sakė daugiau neturės, mums ir davė mažą tašytę ir pompa pas mus yra 4u.gif laukiu nesulaukiu kada išbandysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2008 02 09, 21:42)
Sveiki,

verysad.gif siandien buvau nuvykusi i Kauna apziureti ir galbut pirkti X-lander XA, taciau kita seima mane aplenke.
Vaziavau specialiai is Vilniaus ir  verysad.gif

Gal kas planuojate artimiausiu laiku parduoti X-lander XA. Man tiktu raudona, oranzine ar salotine (zalia) spalvos  mirksiukas.gif .
Duokit zinoti apie tai i AZ. Buciau labai dekinga.

Limpopo maciau zalia  4u.gif . Vos atsiplesiau nuo jo  blush2.gif . jau toks grazus, toks mielas.

Papildyta:
Kaip jums faina, o as dar tik svajoju apie X-lander  blush2.gif

as parduodu klaipedoj, salotines spalvos, naudoju tik antra menesi, sportine dalis ir kedute visai nauji, yra tase ir sketukas, noreciau 1000lt uz komplekta. tel. 865293227
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2008 02 03, 20:47)
Ačiū  4u.gif už atsakymus.
o gal kas ruošiatės arimiausiu metu pardavinėti šios firmos dėvėtą vežimėlį    blush2.gif

Parduodu salotines spalvos xa vezimeli, naudoju antra menesi tik lopsi, kedute ir sportine dalis visai nauji, yra dar tase ir sketukas, mokejau 1350 litu, noreciau 1000lt uz visa komplekta. randuosi klaipedoje, te. 865293227
Papildyta:
QUOTE(demiraite @ 2008 02 14, 15:33)
Parduodu salotines spalvos xa vezimeli, naudoju antra menesi tik lopsi, kedute ir sportine dalis visai nauji, yra dar tase ir sketukas, mokejau 1350 litu, noreciau 1000lt uz visa komplekta. randuosi klaipedoje, te. 865293227

Lietuvoj busiu vasario 25d, o jei tikrai noretum sio vezimelio, po velyku kovo 25 drauge atveztu i vilniu, ji ten gyvena..
Atsakyti
Pas mus pompa buvo. Pirkome vezimeli vaikams.eu.
Tiesa, 2008 m. modeliukas nesiskiria praktiskai niekuom. Tik vidinis patiesaliukas i sportini vezimeli tamsus. O as laukiau, kada pasirodys. Maniau, kad bus nors kokia vezimelio detale pakeite verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 02 14, 16:20)
Pas mus pompa buvo. Pirkome vezimeli  vaikams.eu.
Tiesa, 2008 m. modeliukas nesiskiria praktiskai niekuom. Tik vidinis patiesaliukas i sportini vezimeli tamsus. O as laukiau, kada pasirodys. Maniau, kad bus nors kokia vezimelio detale pakeite  verysad.gif

Matyt viskas tobula, nebėra ką keisti lotuliukas.gif
Čia aš šiaip, šneku apsvaigimo būsenoj, nes vakar pagaliau nusipirkau savo svajonę - XA žalią thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mes irgi 4 aukste, bet ant dvieju ratu sauniai uzkylu, su dviem mazais vaikas., aiskum, vienas eina, o kitas ne. visai nesunku. super patogu, su ne vienu vezimu taip gerai nekilom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 02 14, 22:35)
Mes irgi 4 aukste, bet ant dvieju ratu sauniai uzkylu, su dviem mazais vaikas., aiskum, vienas eina, o kitas ne. visai nesunku. super patogu, su ne vienu vezimu taip gerai nekilom  thumbup.gif

Ta prasme liftu? Ar čia pati į 4 aukštą neši?
Atsakyti