QUOTE(Rianka @ 2008 02 10, 21:43)
Aha

ir man labai įdomu, ar yra naujos kolekcijos X-Landerių turguje?
Parašykit mamytės, kuri žinot
As pirkau Gariunuose salotini. Jei ziureti pagal skelbiu.lt nuoroda, kur kazkuri buvp atsiuntusi, tai mano vezimo spalva tokia kaip automobilines kedutes. Ten, kur lopsys su ratais, tai ryski, o mano salotine prigesinta.
Tai buvo vienintele spalva is 2008 m. kolekcijos. sake, kad nezino, ar gaus ir kada gaus 2008 m. nauju spalvu.
QUOTE(Normanas @ 2008 02 12, 18:07)
Sveikinu su pirkiniu
QUOTE(carolle @ 2008 02 12, 20:07)
pagaliau ir mes šiandien nusipirkom savo išsvajotajį x-lander xa

salotini

pirkom turguj, vietoj nepakavo, tik gryžusi namo pasigedau skėtuko

ar jis neturi būti komplekte ir jokios tašytės daiktams negavom
Sveikinu su pirkiniu

. Pirkai Gariunuose pas vyra?
Sketuko komplekte nebuna. Taip pat didele tasyte irgi reikia pirkti atskirai.
Man pridejo tokia pinigine, kuria galima uzsideti ant kelniu dirzo, bet ten pamapersai tikrai netelpa.
QUOTE(Lina444 @ 2008 02 12, 22:04)
O ir kaina palyginant gariūnų ir Mažylio ratų išeina panaši nes turguj neįeina kuprinė ir skėtukas o Mažylio ratuose įeina tai galima būtų skaityti jei turguj pridėtų šiuos daikčiukus papildomai tai tas pats ir kainuotų kaip ir Mažylio ratuose o visgi garantija yra svarbiausias dalykas

o turguj turbūt kiltų problemų dėl garantijos
Kaina tikrai neiseina ta pati kaip Mazylio ratuose. As pas juos buvau pries pirkdama turguje. Papildomus dalykus, kaip apsauga nuo lietaus sportinukui, krepsys ar kuprine bei sketukas neieina i pagrindini komplekta. Man buvo pasakyta, kad kaina 1650 Lt. be siu dalyku. O Gariunuose 1400 Lt. Tai vis del turime dideli skirtuma. Turguje suteikia garantija, bet nerastiska. Parode turima detales.
Vezima parsiveziau neispakuota, namuse viska patikrina - kokybe

. Neradau prie ko prisikabinti. Net pompa ratams yra. Mazylio ratai siulo pas juos atvaziuoti prisipusti ratus. Tai gal jie i komplekta pompos net nededa