eglytelyte, gal gali parasyti man i az moters, kuri prekiauja turguje tel nr. buciau dekinga.
QUOTE(saigma5 @ 2008 02 21, 12:57)
Taip kainos tos pačios

tik 2007m kolekcija yra truputį pigesnė nei 2008m.
QUOTE(eglytelyte @ 2008 02 20, 23:45)
Turguje skambinau pasiklausti. Turiu vizitine moteriskes kur prekiauja siais vezimukais tai sake kad zalio neturi ir netures nes negali prekiaut - gali gaut bauda 

aš kai pirkau man tą patį sakė, kad gali gauti baudą,man žalią paskutinį pardavė, dar buvo likę oranžinis ir žydras, sakė daugiau neturės, kai tuos parduos

QUOTE(carolle @ 2008 02 21, 16:12)
aš kai pirkau man tą patį sakė, kad gali gauti baudą,man žalią paskutinį pardavė, dar buvo likę oranžinis ir žydras, sakė daugiau neturės, kai tuos parduos 

Na kaip man įdomu kas tą baudą gali skirti tai negaliu

Gal Xlanderiai tas pats kaip pvz. ginklai ar kas panašaus

Iš pažiūros atrodo lyg ir nieko -nežiūrint į lopšį- kaip ir visi kinietiški, o pasirodo.....
QUOTE(Fa25 @ 2008 02 12, 19:44)
Aš gavau viską, ale niekaip nesuprantu kam tas skėtukas, kažkos nesusipratimas jis man
manau turiu tik dėl komplektacijos, o ar naudosiu abejoju.

Ateis vasara - suprasi, kam tas skėtukas

QUOTE(gelmytė @ 2008 02 13, 18:21)
kol kas dar neperku, bet žiūrinėjuos
jei kuri pavasarį vėlyvą sugalvotumėt parduot, lauksiu a.ž. 

Galvoju kokį balandį - gegužę raudoną XA pardavinėt

Tiesa, čia apie plyštančias rankenas rašė. Nežinau, gal mažai vežimą naudoju, bet man neplyšta

QUOTE(kgt @ 2008 02 21, 17:18)
Ateis vasara - suprasi, kam tas skėtukas
Labai gerai nuo saulės. Kai vežimo rankena nepersimeta, tai labai reikalingas tas skėtukas. Mes tai akinius nuo saulės užsidedam, o mažiukams nors šešėlį padaryt reikia

kokiam mieste?
QUOTE(rimas19 @ 2008 02 21, 17:13)
Na kaip man įdomu kas tą baudą gali skirti tai negaliu
Iš pažiūros atrodo lyg ir nieko -nežiūrint į lopšį- kaip ir visi kinietiški, o pasirodo.....

kaip suprantu, tai Mazylio ratai dabar bus oficialus atstovai Lietuvoje. ir kitiems ivezti x landerius pardavimui bus negalima. o tai priziurinciu instituciju musu Lietuvelej tikrai yra.
O gal kas zino ar ant X lander vezimuku tinka kokios nors kitokios apsaugos nuo lietaus, nes tos nepermatomos man labai baisios?

QUOTE(gelmytė @ 2008 02 21, 18:18)
kokiam mieste?
Vilniuje
QUOTE(eglytelyte @ 2008 02 21, 21:57)
O gal kas zino ar ant X lander vezimuku tinka kokios nors kitokios apsaugos nuo lietaus, nes tos nepermatomos man labai baisios? 

Man irgi nelabai prie širdies, o vaikas nuotraukoj pamatęs sakė - bijau to vežimo

QUOTE(vezimeliu ekspertas @ 2008 02 21, 21:03)
kaip suprantu, tai Mazylio ratai dabar bus oficialus atstovai Lietuvoje. ir kitiems ivezti x landerius pardavimui bus negalima. o tai priziurinciu instituciju musu Lietuvelej tikrai yra.
Kaip vežimėlių ekspertui galiu atsakyti, kad yra prekės ženklo apsauga t.y. jei gaminys yra suklastotas tada taip , o prekiauti tikrai galima ir nieks negali uždrausti tuo labiau baudas kažkokias skirti, tik gal sudėtingiau nupirkti, bet lenkai yra lenkai. Na čia ne mano reikalas aišku, bet juokas ima.
Na galbut prekeiviams sunkiau ju gauti is Xl ander gamyklos tada, gal jie nenori terlioti su pavieniais lietuviu prekeiviais

QUOTE(eglytelyte @ 2008 02 22, 14:46)
Na galbut prekeiviams sunkiau ju gauti is Xl ander gamyklos tada, gal jie nenori terlioti su pavieniais lietuviu prekeiviais 

Čia turbūt žyiai daugiau tiesos -negu baudos. Xlanderiai gaminami kinijoj todėl iš gamyklos gauna tik lenkai. Na o jei yra paklausa manau bus ir pasiūla.