Tik neprisipirkit aplankalu vadoveliams ir pratyboms kol nezinot is kokiu mokysis,o tai paskui ismest reiks.

Sveikos,
Siais metais yra suformuotos 4 pirmoku grupes, mano dukra pakliuvo i 1D . Klase yra mazyte, salia bibliotekos, bus tik 16 vaiku is kuriu tik 5 berniukai
Mokytoja Jolanta, bet visam forume nieko neradau apie sia mokytoja. Gal ji nauja? Gal kas ka daugiau zinot?
Siais metais yra suformuotos 4 pirmoku grupes, mano dukra pakliuvo i 1D . Klase yra mazyte, salia bibliotekos, bus tik 16 vaiku is kuriu tik 5 berniukai

QUOTE(violla @ 2012 08 27, 20:40)
Sveikos,
Mokytoja Jolanta, bet visam forume nieko neradau apie sia mokytoja. Gal ji nauja? Gal kas ka daugiau zinot?

O sake ides sarasus i web

o mokytojos jie ieskojo, tai D klasei, jauciu ir musu eis i ta D, nes buvo tame sarase D klases, dar pries suformavima
Taip mes patekome i ta D klase, mokytoja Jolanta Česnakauskienė
nete nieko nerandam apie ja...

QUOTE(TejaTeja @ 2012 08 28, 11:07)
Taip mes patekome i ta D klase, mokytoja Jolanta Česnakauskienė

O jus is kokios gatves? Mes is Sviliskiu, nera ne vieno pazystamo vaiko is klases, tai ieskom draugiu

QUOTE(violla @ 2012 08 28, 22:41)
O jus is kokios gatves? Mes is Sviliskiu, nera ne vieno pazystamo vaiko is klases, tai ieskom draugiu 

Mes toliau gyvename
Laba diena,
Mes mokysimes 1A
Mes mokysimes 1A

QUOTE(_mamka_ @ 2012 08 30, 21:47)
Laba diena, mes irgi eisim į 1A
Minėjot, kad mažas klases formavo. Gal žinot, kiek 1A bus? Tik paskambinau pasiklausti kokia mokytoja ir pamiršau apie klasės dydį pasiteiraut.

Mūsų klasėje 24 vaikai, iš jų 8 berniukai

QUOTE(Anesia @ 2012 08 31, 07:09)
Vyras šiandien užlėkė mokyklon. Matė, kad 24 vaikai ir netikėtai toj pačioj klasėj pažįstamų rado:) Smagiau iškart:)
Labas diena, Su Rugsejo pirmaja!!
Mes irgi i 1D, jau tikriausiai matemes klaseje
Kiek girdejau is pacio direktoriaus,kad ji mokytoja atejusi is kitos (panaikintos ) mokyklos, ir atseit buvo didelis konkursas norinciu , bet atrinko ja, nes gera mokytoja. Na bent susirode tikrai svelni, bus matyti. Paciai jai baisu kol kas
Ir mes is Sviliskiu!! ieskom draugiu, nes neseniai atsikraustem i si rajona, nieko nepazistam
Butu gerai,kad kada nors galetu kartu i mokykla vaikscioti, drasiau jaustusi

QUOTE(violla @ 2012 08 27, 21:40)
Sveikos,

Mes irgi i 1D, jau tikriausiai matemes klaseje

QUOTE(violla @ 2012 08 28, 23:41)

Ir mes is Sviliskiu!! ieskom draugiu, nes neseniai atsikraustem i si rajona, nieko nepazistam

Mes visgi 1C