Įkraunama...
Įkraunama...

Medeinos pradinė mokykla

QUOTE(TejaTeja @ 2012 06 06, 13:45)
mes ir pazyma veliau tik liepos menesi eisim

Tai as ta proga, bent jau uzrasiau pas pediatre- tai begavau birzelio 25, o dar aisku gausim kruva siuntimu, tikiuosi iki liepos suvaiksciosim.. mes Antakalnio p-koj- kiek girdejau ten Mantu megini tik pirmadieniais daro..
Beje o Jus jeigu merginos is sio rajono- kokioj p-koj prisiregitrave?
Itariu mums Seskine priklauso, bet mastau gal i rajono centrine (kur prie Senuku) persirasyti..? Nu cia gal ne i tema, bet jau vistiek paklausiu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaistine @ 2012 06 06, 13:36)
Mes dar sveikatos pazymu nepridavem..dar ir nepasitikrinom, bet manau nieko tokio jeigu veliau nunesim..? Pareiskimas yra seniai priduotas, tai jau tikrai priims, pagal gyvenama vieta priklausom..
Kazkada jau sarasai bus iskabinti.. jeigu gerai nugirdau 11 diena- tai tik vat klausimas birzelio, liepos ar rugpjucio? biggrin.gif

nezinau kaip yra is tikruju, bet man dir.pavaduotoja sake, kai rasiau prasyma vasario men, kad priimtas vaikas bus, kai pilnai visi dokumentai bus priduoti, t.y. prasymas, sveikatos pazyma (ten visa knyga biggrin.gif ) ir dvi nuotraukos. Tai mes ir suskubome viska priduoti iki birzelio 1 d. smile.gif
O sias dvi dienas (vakar ir siandien) mergina "susipazino" su mokykla thumbup.gif

QUOTE(vaistine @ 2012 06 06, 14:21)
Beje o Jus jeigu merginos is sio rajono- kokioj p-koj prisiregitrave?
Itariu mums Seskine priklauso, bet mastau gal i rajono centrine (kur prie Senuku) persirasyti..? Nu cia gal ne i tema, bet jau vistiek paklausiu.. blush2.gif

Mums prilauso Seskines, bet manes ji nevilioja, mes vazinejame prie stoties doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2012 06 06, 14:54)
nezinau kaip yra is tikruju, bet man dir.pavaduotoja sake, kai rasiau prasyma vasario men, kad priimtas vaikas bus, kai pilnai visi dokumentai bus priduoti, t.y. prasymas, sveikatos pazyma (ten visa knyga biggrin.gif ) ir dvi nuotraukos. Tai mes ir suskubome viska priduoti iki birzelio 1 d. smile.gif
O sias dvi dienas (vakar ir siandien) mergina "susipazino" su mokykla  thumbup.gif
Mums prilauso Seskines, bet manes ji nevilioja, mes vazinejame prie stoties  doh.gif

Aga, manes Seskine irgi nelabai..tad galvoju gal likti su Antakalniu, nes juk vistiek ne taip daznai reikia, galima pasivazineti..nebent jeigu kviesti i namus, tai vargu ar vaziuos..? Ar vaziuoja pas Jus is stoties?

Beje, o kaip patiko susipazinimas su Medeina? Mes neseniai atsikraustem, tai mano mergina nieko nepazista (nieko nera is darzelio), tai taip gaila buvo palikti..akys dideles is baimes..Maniau,kad mano didele, bet ten dar didesnes mergickos laksto, mano kaip coliuke liko.. tongue.gif Na bet po pamokeles liko gana gerai nusiteikusi, drasesne, su kazkuo susipazino..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaistine: 06 birželio 2012 - 21:47
QUOTE(vaistine @ 2012 06 06, 22:46)
Aga, manes Seskine irgi nelabai..tad galvoju gal likti su Antakalniu, nes juk vistiek ne taip daznai reikia, galima pasivazineti..nebent jeigu kviesti i namus, tai vargu ar vaziuos..? Ar vaziuoja pas Jus is stoties?

Beje, o kaip patiko susipazinimas su Medeina? Mes neseniai atsikraustem, tai mano mergina nieko  nepazista (nieko nera is darzelio), tai taip gaila buvo palikti..akys dideles is baimes..Maniau,kad mano didele, bet ten dar didesnes mergickos laksto, mano kaip coliuke liko.. tongue.gif Na bet po pamokeles liko gana gerai nusiteikusi, drasesne, su kazkuo susipazino..

nevaziuoja gydytoja i namus schmoll.gif bet musm ir neprireikia kazkaip, visada patys nuvaziuojam.

Patiko smile.gif Maniske irgi neturi draugu mokykloje, nes lanke darzeli kitame miesto gale, bet jau susipazino, ji neturi bedu su tuo smile.gif Maniske tai tikrai mazo ugio, ji su penkiameciais vienodo ugio ax.gif Maniske buvo raudona aguona biggrin.gif
Atsakyti
Mes priklausome seskines poliklinikai, o daktarai vaziuoja i namus, bet jei labai jau blogai buna, kiek zinau.
O susitikimas ir mums labai patiko Medeinoje, dabar labai laukia rugsejo. biggrin.gif
Atsakyti
Mes jau visus dok. atidavem iki birzelio 1d. buvome pamokelese, patiko maniskiui. Draugu irgi kolkas neturi, nes darzeli lankem kitam rajone. Manau susiras. Uzsirasem pas mokytoja Aušrą. smile.gif
Atsakyti
sveikos,

mano mergina šiemet bus pirmokė.
gal ką nors žinote apie mokytoją Jolitą? Rodos, ji bus ta "trečioji".
Apie Aušrą ir Vidą daug atsiliepimų čia yra, o apie Jolitą nieko nerandu. Ji, lyg iš dekretinių atostogų grįžtą.

iš anksto ačiū.
Atsakyti
gal jau sarasai yra?
Atsakyti
QUOTE(TejaTeja @ 2012 06 11, 14:19)
gal jau sarasai yra?

Jau suzinojau pati, tikslus jie bus tik 23-24 rugp.
Atsakyti
QUOTE(TejaTeja @ 2012 06 18, 11:09)
Jau suzinojau pati, tikslus jie bus tik 23-24 rugp.

taip velai g.gif
Atsakyti
gal kasnors turi reikalingu priemoniu sarasa pirmokui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(visagi @ 2012 08 08, 11:38)
gal kasnors turi reikalingu priemoniu sarasa pirmokui? 4u.gif

as is Gabijos gimnazijos psl atsisiunciau smile.gif

jie rekomenduoja:

Mokyklinių reikmenų sąrašas pirmokui/ei 2011 – 2012 mokslo metams

• KUPRINĖ.* Itin svarbu, kad kuprinė būtų nesunki, kokybiška, ergonomiška ir patvari. Norėdami,
kad jūsų vaiko kelionė iš mokyklos būtų saugi, būtinai pasirūpinkite atšvaitais.
• SEGTUVAS SĄSIUVINIAMS ir PRATYBOMS SUDĖTI (kartoninis - A4 ir A3 formato).
• PO 5 SĄSIUVINIUS MATEMATIKAI (dideliais langeliais) ir LIETUVIŲ KALBAI (skirti pirmokui). Turi
būti kokybiški, storesniais lapais, ryškiomis linijomis.
• APLANAKALAI SĄSIUVINIAMS.
• APLANKALAI VADOVĖLIAMS / PRATYBOMS (užrašas „1 klasė“) *.
• PENALAS , kuriame būtų:
drožtukas,
didelis trintukas,
liniuotė (pakanka 20 cm),
keli nespalvoti pieštukai (HB-vidutinio minkštumo arba B-minkštas),
2 parkeriai (su kapsulėmis – vienas atsarginis).
• VAŠKINIŲ KREIDELIŲ DĖŽUTĖ.
• PIEŠTUKINĖ SU SPALVOTAIS PIEŠTUKAIS.
• FLOMASTERIAI (geriausi dvipusiai, kurių vienas galas rašo storai, o kitas – plonai).
• LENTELĖ LIPDYMUI IR DĖŽUTĖ PLASTILINO (geriau čekiškas dėl spalvų gamos ir minkštumo).
• AKVARELIAI DAŽAI
• GUAŠAS (geriau rusiškas)
• PLASTIKINIS INDELIS VANDENIUI.
• PALETĖ
• ŽIRKLĖS (bukais galais).
• KLIJAI (pieštukiniai).
• PIEŠIMO SĄSIUVINIAI Reikia keleto piešimo sąsiuvinių: storesniais (piešti akvarele, guašu) ir plonesniais (piešti spalvotais pieštukais) lapais. Patogiausia būtų lengvai plėšomais lapais.
• SPALVOTAS POPIERIUS (dvipusis).
• SPALVOTAS KARTONAS.
• TEPTUKAI (3 vnt. - labai plonas, vidutinis ir storas).
• APRANGA ir SPORTINIAI BATELIAI KŪNO KULTŪROS PAMOKOMS (jei vis dar nemoka užsirišti batų raištelių, pirkite su lipukais);
• MEDŽIAGINIS MAIŠELIS SPORTINEI APRANGAI.
• ŠOKIŲ BATELIAI („češkės).

* Pratybų sąsiuvinių pirkti nereikia. Jie bus perkami centralizuotai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TejaTeja: 08 rugpjūčio 2012 - 11:48