Įkraunama...
Įkraunama...

Medeinos pradinė mokykla

QUOTE(Orinta87 @ 2015 12 16, 21:53)
Sveikos,

Gal galit papasakot kaip su priemimu, ne pagal gyvenama vieta. Mes gyvenam Medeinos g. 1, tai mums priklauso darzelis mokykla Ausra, bet mes ten nenorim, nes vaikui reiks logopedo, o Ausra neturi...Norim i Medeina...
Ka daryt?

Tai,kad Aušra visalaik turejo logopedą,bentjau iki pernai.
Atsakyti
sveikos mamos, mane domina kada vyksta sioje mokykloje pazintines pamokos pirmokams? Zinau, kad kitose mokyklose birzelio menesi buna, bet gal kas zino konkrecias datas? Kiek laiko jos vyksta? Kalbu apie termina nuo kada iki kada? Dekoju smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, renku info apie Medeinos pradine, ji priklauso mums pagal gyvenamqja vieta...siaip noreciau i Ausros..
Domina labai ketvirtoku mokytojos:-)
Tvarka, maitinimas, prailgintos..zodziu viskas kuo tik galite pasidalinti
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Princese1 @ 2016 01 04, 09:40)
Sveikutes, renku info apie Medeinos pradine, ji priklauso mums pagal gyvenamqja vieta...siaip noreciau i Ausros..
Domina labai ketvirtoku mokytojos:-)
Tvarka, maitinimas, prailgintos..zodziu viskas kuo tik galite pasidalinti
Aciu

Labas, šiemet ketvirtokus turi mokytoja Aušra Benediktavičienė. Pernai, kol ji buvo motinystės atostogose turėjom Rūtą (šiemet ji turi pirmokus). Vat jei sumiksavus jas abi, butų fantastika. Man iš Aušros trūksta daugiau projektinės veiklos. Rūta būdavo užduodavo namuose parengti dalį ar visą projektą iš Pasaulio pažinimo (apie įv. gyvūnus). Vaikas buvo jau beįprantantis naudoti kompiuterį ne tik žaidimo tikslu, o ir informacijai ieškoti bei atrinkti tinkamą panaudojimui. O šiaip Aušra tikrai gerai tiems, kurie turi per didelę savikontrolę (kad neperaugtų į nesveiką nerimą), nes ji duoda nemažai laisvės, netikrina kiekvieno žingsnio.
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2016 01 04, 14:05)
Labas, šiemet ketvirtokus turi mokytoja Aušra Benediktavičienė. Pernai, kol ji buvo motinystės atostogose turėjom Rūtą (šiemet ji turi pirmokus). Vat jei sumiksavus jas abi, butų fantastika. Man iš Aušros trūksta daugiau projektinės veiklos. Rūta būdavo užduodavo namuose parengti dalį ar visą projektą iš Pasaulio pažinimo (apie įv. gyvūnus). Vaikas buvo jau beįprantantis naudoti kompiuterį ne tik žaidimo tikslu, o ir informacijai ieškoti bei atrinkti tinkamą panaudojimui. O šiaip Aušra tikrai gerai tiems, kurie turi per didelę savikontrolę (kad neperaugtų į nesveiką nerimą), nes ji duoda nemažai laisvės, netikrina kiekvieno žingsnio.

Sveiki,
Aš turiu kitokią nuomonę. Mano vaikui ši mokytoja yra labai grubi (pasak jo šaukia ir šaukia)...
Atsakyti
QUOTE(Linuleenesvarbu @ 2016 01 04, 22:23)
Sveiki,
Aš turiu kitokią nuomonę. Mano vaikui ši mokytoja yra labai grubi (pasak jo šaukia ir šaukia)...

mano vaikas irgi jos bijo
Atsakyti
Užklausiau ką tik vaiko. Patvirtino, kad šaukia, bet ant jo nėra šaukus ir jis visai Aušros nebijo. Sakė, kad šaukia ant tų, kas konkrečiai neklauso.
Bet ji ir šiaip gana skardžiai kalba auditorijai.
Atsakyti
Sveiki, Mano dukra šiemet pradės lankyti pirmą klasę. Pagal adresą mums priklauso medeinos mokykla. Kokios mokytojos moko dabartinius ketvirtokus? Ar esate patenkinti mokykla?
Atsakyti
o kur dabartiniai ketvirtokai planuoja toliau eiti - reikia kažkokius prašymus pildyti, kaip suprantu
Žemynos? Sietuvos? Taikos?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 01 06, 11:16)
o kur dabartiniai ketvirtokai planuoja toliau eiti - reikia kažkokius prašymus pildyti, kaip suprantu
Žemynos? Sietuvos? Taikos?

Reikia tikrinti pagal adresa, kas priklauso. Mums - Zemynos progimnazija, bet pridavem prasyma ir i Gabija. Siaip jokio skirtumo, tik minusas, kad Gabijoj gali buti antra pamaina. Jei nepriims i Gabija ar ten apsispresim del antros pamainos neiti, eisim i Zemyna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mamka_: 06 sausio 2016 - 11:38
QUOTE(_mamka_ @ 2016 01 06, 11:36)
Reikia tikrinti pagal adresa, kas priklauso. Mums - Zemynos progimnazija, bet pridavem prasyma ir i Gabija. Siaip jokio skirtumo, tik minusas, kad Gabijoj gali buti antra pamaina. Jei nepriims i Gabija ar ten apsispresim del antros pamainos neiti, eisim i Zemyna.

Gabijoj visada antra pamaina ax.gif Nebent pastatys priestatą, kurį žada jau daug metų biggrin.gif
Atsakyti
laba diena, mane irgi domina atsiliepimai apie mokytojas, šiemet 1 - okų mokytojos bus šios:
Vida Mikulkienė (vyr. mokytoja), darbo stažas: 15 m. ir daugiau;
Aušra Benediktavičienė (metodininkė), darbo stažas: 15 m. ir daugiau;
Jolita Lapinskienė (vyr. mokytoja), darbo stažas: 15 m. ir daugiau;
Asta Čičelytė – Grybienė (mokytoja), darbo stažas: 4 – 9 m.

gal turite kokių atsiliepimų apie šias mokytojas? mano būsimas pirmokas yra jautrus berniukas, reik mokėti prie jo prieiti, tad noriu ir tinkamą mokytoją atrasti, kiek man sakė, kad kovo 23 d, 18 val. bus atvirų durų diena ir bus visos šitos mokytojos, bet labai norėčiau kieno vaikučiai mokėsi pas šias mokytojas, parašytų savo atsiliepimus. ačiū 4u.gif
Atsakyti