Įkraunama...
Įkraunama...

Medeinos pradinė mokykla

Pasakykit, norint uzrasyti vaika(prasyma paduoti), kokiu dokumentu reikia?
Atsakyti
QUOTE(esheryte @ 2010 01 06, 08:44)
Pasakykit, norint uzrasyti vaika(prasyma paduoti), kokiu dokumentu reikia?

labukas
reikia vaiko gimimo liudijimo, kur butu asmens kodas.
o iki geguzes reikia atnesti 2 nuotraukas ir sveikatos pazyma.

del uzsirasymo i kelias mokyklas tai anksciau tikrai galima buvo tai padaryti, dabar nessu tuo tikra. Nes yra bendri sarasai ir tikrina. Pvz i 2 darzelius neduoda uzrasyti vaiko.
Atsakyti
QUOTE(špulė @ 2010 01 06, 08:02)
labukas
reikia vaiko gimimo liudijimo, kur butu asmens kodas.
o iki geguzes reikia atnesti 2 nuotraukas ir sveikatos pazyma.

del uzsirasymo i kelias mokyklas tai anksciau tikrai galima buvo tai padaryti, dabar nessu tuo tikra. Nes yra bendri sarasai ir tikrina. Pvz i 2 darzelius neduoda uzrasyti vaiko.

Iki gegužės mėnesio reikia pristatyti sveikatos pažymą g.gif Visur reikalaujama (pagal higienos normas) iki rugsėjo 15 d.

Mokykloms tokio reikalavimo nėra schmoll.gif Aišku, jei mokykla perpildyta, tada žiūri pagal gyvenamą vietą. Mokyklos ir darželio skirtumas tas, kad mokykloje galima didesnes klases formuoti, nei darželiuose mirksiukas.gif

Atsakyti
Aciu uz atsakymus.
O gal zinot ar Medeinos mokykla neperpildyta?
Atsakyti
QUOTE(esheryte @ 2010 01 06, 10:00)
Aciu uz atsakymus.
O gal zinot ar Medeinos mokykla neperpildyta?

na as siandien buvau ir uzrasiau savo mergicka. Neisvare ir nieko neminejo, kad nera vietu. Aisku mums ir pagal gyvenama vieta priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 01 06, 09:16)
Iki gegužės mėnesio reikia pristatyti sveikatos pažymą  g.gif Visur reikalaujama (pagal higienos normas) iki rugsėjo 15 d.

Mokykloms tokio reikalavimo nėra  schmoll.gif Aišku, jei mokykla perpildyta, tada žiūri pagal gyvenamą vietą. Mokyklos ir darželio skirtumas tas, kad mokykloje galima didesnes klases formuoti, nei darželiuose  mirksiukas.gif

mokykla nustato kiek klasiu formuos. jei formuoja 2 klases, kaip bus medeinoje. tai nepadarys klasiu po 35 asmenys. o bus pagal istaymus 25-24 vaikai. tai jei vietiniu vaiku bus daug tai tikrai neima jei neprikalusai teritorijai. as nepriklausau taj mokyklai ir man buvo pasakyta priemimi tvarka.
Del pazymu yra taip. kad kiti pristato ir veliau, iki rugsejo 15. bet mokyklos direktorius man uzsimine kad jie praso kad tevai atnestu iki geguzes men.
Atsakyti
QUOTE(špulė @ 2010 01 08, 10:44)
mokykla nustato kiek klasiu formuos. jei formuoja 2 klases, kaip bus medeinoje. tai nepadarys klasiu po 35 asmenys. o bus pagal istaymus 25-24 vaikai. tai jei vietiniu vaiku bus daug tai tikrai neima jei neprikalusai teritorijai. as nepriklausau taj mokyklai ir man buvo pasakyta priemimi tvarka.
Del pazymu yra taip. kad kiti pristato ir veliau, iki rugsejo 15. bet mokyklos direktorius man uzsimine kad jie praso kad tevai atnestu iki geguzes men.

Musu namas siai mokyklai irgi deja nepriklauso verysad.gif Prasyma prieme, bet nieko neprizadejo.
Idomiausia tai, kad ten kur mes priklausome, bus tik 1 klase formuojama doh.gif Zodziu ten, nors ir priklauso, gali irgi nepriimt blink.gif
Visiskai nebezinau, ka toliau daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 01 15, 15:16)
Musu namas siai mokyklai irgi deja nepriklauso  verysad.gif Prasyma prieme, bet nieko neprizadejo.
Idomiausia tai, kad ten kur mes priklausome, bus tik 1 klase formuojama  doh.gif Zodziu ten, nors ir priklauso, gali irgi nepriimt  blink.gif
Visiskai nebezinau, ka toliau daryt  unsure.gif

labas,'
mera ko nervuotis, manau paims i medeina. Tik nueikite ir pasiteiraukite dar karta po poros men.
Atsakyti
QUOTE(špulė @ 2010 01 15, 14:18)
labas,'
mera ko nervuotis, manau paims i medeina. Tik nueikite ir pasiteiraukite dar karta po poros men.

Manot bigsmile.gif O toks optimizmas kazkuo pagristas? Gal kokiu ziniu tikslesniu turit ax.gif Ar tik siaip tokia nuojauta?

As sunerimau, kai suzinojau, kad pernai Medeinoje buvo formuojamos trys klases, o ten, kur mes priklausom, 2 klases, taigi siemet musu gatveje net 2 klasemis maziau blink.gif Ar is tiesu maziau bus ir vaiku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 15 sausio 2010 - 14:30
Praeitą savaitę buvau Aušros pradinėje mokykloje ( Medeinos 5, šalia Medeinos pradines mokyklos) tai įspūdį paliko labai gerą, beje ir mano kaimynės mergaitė ten baigia 4 klases, tai labai patenkinti. Tai va ,nors mes priklausome Medeinos mokyklai, tačiau širdis labiau linksta prie Aušos mokyklos. Prašymą priėmė, o atsakymas priimti ar ne bus birželio 1dieną.
Atsakyti
Kiek girdėjau atsiliepimų, tai Aušros mokykla silpnesnė negu Medeinos unsure.gif . Mūsų į Aušrą nepriėmė, nors ten lankėm darželį doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Laisva1 @ 2010 01 25, 13:57)
Praeitą savaitę buvau Aušros pradinėje mokykloje ( Medeinos 5, šalia Medeinos pradines mokyklos) tai įspūdį paliko labai gerą, beje ir mano kaimynės mergaitė ten baigia 4 klases, tai labai patenkinti. Tai va ,nors mes priklausome Medeinos mokyklai, tačiau širdis labiau linksta prie Aušos mokyklos. Prašymą priėmė, o atsakymas priimti ar ne bus  birželio 1dieną.

bigsmile.gif Keiciames lotuliukas.gif Mes labiau norim i Medeina, o priklausom Ausrai blush2.gif
Atsakyti