Įkraunama...
Įkraunama...

Medeinos pradinė mokykla

QUOTE(Anesia @ 2012 03 26, 11:21)
Sveiki  4u.gif
Mes jau paraseme prasyma i Medeinos mokykla ir rugseji keliausime  smile.gif O treciadieni (kovo 28) 18 val keliausime i mokyklos koncerta busimiems pirmokams ir ju tevams  thumbup.gif

Sveiki, na tai pasimatysime kovo 28 per busimu pirmoku teveliu susirinkima 4u.gif
Mes irgi sausio menesi jau uzsirasem pas pati direktoriu isibrovem lotuliukas.gif
Rugseji startuosime Medeinos pradineje mokykloje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaistine @ 2012 03 27, 20:08)
Sveiki, na tai pasimatysime kovo 28 per busimu pirmoku teveliu susirinkima 4u.gif
Mes irgi sausio menesi jau uzsirasem pas pati direktoriu isibrovem lotuliukas.gif
Rugseji startuosime Medeinos pradineje mokykloje 4u.gif

thumbup.gif
Ar Jus rinkotes mokytoja? Ar tiesiog kur pateksit, ten gerai? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal dabartiniu treciokeliu mamos parekomenduos gera mokytoja?
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2012 03 27, 22:51)
thumbup.gif
Ar Jus rinkotes mokytoja? Ar tiesiog kur pateksit, ten gerai?  rolleyes.gif

Kai rasem prasyma irgi klausem direktoriaus apie mokytoja, bet jis sake- paziuresim..na o be to mes nebaisiai ir zinom kas bus siais metais, is atsiliepimu gal noretumeme pas Laima arba Ausra (jeigu jos ims pirmokus siais metais)..
Mano mama pazista siek tiek direktoriu( as kaip sakant nepamirsau to pamineti jam blush2.gif ), tai tikimes ,kad neduos blogiausios aukletojos bigsmile.gif
Is tikruju gi svarbiausia yra kas ugdys vaika- ne grazios sienos kuria zmogu, o geras mokytojas...? tongue.gif
Ech.. tai vat norisi geriausio... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaistine: 28 kovo 2012 - 11:15
Grizome is mokyklos susirinkimo..Na sakyciau atmosfera ten labai gera, namine.Prisistate direktorius, pavaduotoja, kelios mokytojos (Ausra ir Vida), socialine mokytoja, ir dar viena is ketvirtoku mamyciu tvirtino ,kad laabai gera mokykla, kad vaikai nevisada nori net namo eiti tongue.gif
Tikiuosi taip ir bus ax.gif
Birzelio 5-6-pirmokeliams bandomosios pamokeles nuo 9 iki 11.
Ir koncertas ogogo thumbup.gif Jeigu dukra neis, tai as pati eisiu i Viesula dainuoti... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaistine: 28 kovo 2012 - 20:14
Mano panelė grojo kanklėm, kalbėjo mūsų mokytoja Aušra ir klasės tėvų komiteto pirmininkė. Aš nebuvau, pasakojo vaikas.
Viesule panelė dainavo 3 metus, šiemet jau nebenorėjo. Atmosfera mokykloj gera, mano pana "draugauja" su pavaduotoja doh.gif , o soc. darbuotoja jai yra tiesiog Neringa biggrin.gif.
Linkiu visiem būsimiem pirmokėlėm sekmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Buvome ir mes mokykloje smile.gif Patiko smile.gif Del mokytojos irgi apsisprendem ax.gif
Beliko pristatyti likusius dokumentus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2012 03 29, 07:58)
Sveikos  4u.gif
Buvome ir mes mokykloje smile.gif Patiko  smile.gif Del mokytojos irgi apsisprendem  ax.gif
Beliko pristatyti likusius dokumentus  smile.gif

Jei ne paslaptis-ka nusprendete? blush2.gif
Klasiu bus 3, bet prisistate tik Ausra..Vida nezinau- ar ji bus tiesiog aukletoja-ar tik prailgintoje dirbs? Salia musu sedejo viena mamyte, kuri pasake,kad jos vaika mokina Vida- irgi puiki ..Tai gal gerai,kad visos tokios puikios tongue.gif O kas tada trecia bus?
Gal noreciau Ausros, bet musu merginai su sirdele problemu yra, nezinau ar labai jau jie ten aktyviai sportuoja, mums gal nebaisiai tinka fizine pakraipa.. blush2.gif

Tik aktu saleje su ventiliacija ne kas- is pradziu kvapas kaip baseine susirode lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaistine: 30 kovo 2012 - 18:46
QUOTE(vaistine @ 2012 03 30, 18:45)
Klasiu bus 3, bet prisistate tik Ausra..Vida nezinau- ar ji bus tiesiog aukletoja-ar tik prailgintoje dirbs? Salia musu sedejo viena mamyte, kuri pasake,kad jos vaika mokina Vida- irgi puiki ..Tai gal gerai,kad visos tokios puikios tongue.gif O kas tada trecia bus?
Gal noreciau Ausros, bet musu merginai su sirdele problemu yra, nezinau ar labai jau jie ten aktyviai sportuoja, mums gal nebaisiai tinka fizine pakraipa.. blush2.gif

Tik aktu saleje su ventiliacija ne kas- is pradziu kvapas kaip baseine susirode lotuliukas.gif

Viskas tvarkoj su aktyvumu. Pvz. mano mergina laabai nemėgsta kūno kultūros pamokos, o ypač žaisti Kvadratą doh.gif (kas man niekaip nesuprantama g.gif ), tai mokyja Aušra leidžia nežaisti, o tiesiog būti salėje, sukti lanką ar pan. wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(vaistine @ 2012 03 30, 19:45)

Kai pradejo sneketi mokytoja Ausra, iskart supratau, kad mums butinai reikia pas ja ax.gif Maniske yra beprotiskai aktyvi ir sportiska mergaite, o kur dar "ozkos" charakteris biggrin.gif Jeigu mokytoja bus rami, negales jos sudominti ir suvaldyti, o tada tai atsilieps mokslams...
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2012 03 31, 12:13)
Kai pradejo sneketi mokytoja Ausra, iskart supratau, kad mums butinai reikia pas ja  ax.gif Maniske yra beprotiskai aktyvi ir sportiska mergaite, o kur dar "ozkos" charakteris  biggrin.gif Jeigu mokytoja bus rami, negales jos sudominti ir suvaldyti, o tada tai atsilieps mokslams...

tai ar nebus ta mergaite dryzuotu megztuku-kaip tik tokia maciau susirinkime tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(spaNguolė @ 2012 03 30, 21:39)
Viskas tvarkoj su aktyvumu. Pvz. mano mergina laabai nemėgsta kūno kultūros pamokos, o ypač žaisti Kvadratą  doh.gif (kas man niekaip nesuprantama  g.gif ), tai mokyja Aušra leidžia nežaisti, o tiesiog būti salėje, sukti lanką ar pan. wink.gif.

va, kokia supratinga mokytoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaistine @ 2012 03 31, 12:22)
tai ar nebus ta mergaite dryzuotu megztuku-kaip tik tokia maciau susirinkime tongue.gif

vat dabar ir neprisimenu kuo apsirengus buvo biggrin.gif sedejo pirmoje eileje maniske smile.gif
Atsakyti