QUOTE(laureta @ 2008 01 13, 21:11)
Skarota Egle, siuos abu straipsnius skaiciau ir verkiau. Galima padiskutuoti forume.
Pippi turejo nei viena nei kita atveji aprasyta laikrastyje. Tai buvo mano atvejis. As manau taip.
kažkaip pamaniau iš Pippi posto, kad tam straipsny rašo apie jos mažylės brolius ir sesę

. bet matyt Pippi turėjo omenyje tik tai, jog jų dukrelė turi brolių/sesių įvaikintų užsienyje
iš tikrųjų labai baisu ir liūdna, kad žmonės ima vaikelius į šeimas nesudėję visų taškelių ant i, kaip sakoma, ir paskui atidavinėja vaikus atgal į vaikų namus mažiausiai problemėliai iškilus

. jeigu žmogau nesugebi priimti vaikelio iš vaikų namų kaip savo vaiko, tai būk geras nežaisk svetimais, be galo trapiais likimais ir nemėtyk jų kaip atsibodusių ar nepatikusių daiktų
mūsų daug kas klausia ar nesigailėsim įsivaikinę, kai paauglystėje ar ir ankščiau nei paauglystėje susilauksim visokių probemų iš įvaikio

. nu sakau vat todėl tikriausiai jūs ir neimat vaiko iš vaikų namų, nes jūs nesugebėtumėt jo mylėt kaip savo, dėl to jog jūs skirstot į "čia mano" o "čia ne mano" vaikus ir t.t. mes su vyru kaltinsim tik save, spragas auklėjime ir panašiai, o ne kažkokius genus ar biologinius tėvus. abu mūsų vaikai bus atėję skirtingais keliais į mūsų šeimą, bet abu jie bus MŪSŲ tik MŪSŲ