sveikos merginos

QUOTE(GinteZZ @ 2008 01 09, 13:30)
O aš nieko nebandžiau. T.y. tikiuosi kad galiu turėti vaikų, bet kadangi gyvenu viena ir jau labai norėjau vaikiuko, nusprendžiau kad įvaikinimo kelias man priimtinesnis. Komentarų susilaukiau įvairių, pvz. kūdikių namų direktorė, kai atvažiavau susipažinti su sūneliu, tiesiai šviesiai paklausė - "o tau ką, sunku su kuo nors permiegoti?". Sunkumo tai nesunku, bet yra juk ir kitos nuostatos, kurios sulaiko nuo tokio žingsnio, nesvarbu kaip labai labai norėčiau ir biologinio vaikiuko... Psichiatras, kurio įrašo reikėjo medicininei pažymai nešant įvaikinimo dokumentus, irgi kokią valandą bandė mane priversti suabejoti savo žingsniu. Nuo tos dienos jau praėjo beveik pusantrų metų, bet vis dar nesuabejojau, ir mano mažius man yra visom prasmėm mano. O ar mūsų maža šeimynėlė taps kada didesne ir kokiu būdu - pagyvensim pamatysim...

QUOTE(Paragintoji @ 2008 01 10, 21:44)
Niekada neslėpėm, todėl nebuvo jokio pranešimo, kuris, mano galva, yra labai skausmingas. Vaikui pasakai tiek, kiek jam tuo metu reikia, kiek jis klausia. Na, mes nuo visokių pakalbėjimų apie gegutes su jų paliktais vaikučiais kalbėdavom nuo labai anksti. Kai tik vaikas ėmė kalbėti. Gal 4 metų jis, grįžęs iš darželio, pareiškė: "mamyte, kai tu mane pagimdei... " ir norėjo tęsti mintį. O aš ramiai, nenutraukdama megzti, jam atsakiau: "aš tavęs nepagimdžiau". Jis nustebo tiek, kiek nesuprato kaip aš nepagimdžiau, jei daržely buvo išsiaiškinęs, kad visus vaikučius pagimdo mamos. Jis paklausė: "tai kas tada mane pagimdė?" Aš atsakiau: "moteris". Jis pasakė: "aaaaaa" ir tuo tąkart viskas pasibaigė. Kuo mažesnis vaikas, tuo mažiau jis užduoda klausimų į kuriuos sunku atsakyti. O atsakyti reikia tiek, kiek vaikui TUO METU REIKIA. "Neforsuoti" kaip dabar madinga sakyti. Bet jau jis ŽINO. Klausimai vėl gali atsinaujinti, bet jei nebijai ir esi įsitikinęs, kad nedarai nieko keista ir vaikas tai jaučia ir nieko nebijo. Gražių pavyzdžių gamtoje pilna. Vėliau pati vis užkabindavau "ne pilvo", o širdies mamyčių temą. Sakydavau: "aš tave labai myliu. Aš tavo širdies mama". Jis visas spindėdavo ir prie manęs glausdavosi jausdamasis saugus. Ir koks gi tada skirtumas, kad ne aš pagimdžiau?
man labai aptinka Jūsų pasisakymai

QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 01 23, 22:19)
vISKAS MANIŠKĖ JAU NAMUOSE ANTRA DIENA vAAIKŲ NAMAI PATYS PASKAMBINO IR paprašė kad pasiimačiau nes tame skyriuje gulėjo vaikas su vėjaraupeis ir jie bijo kad gali susirgti ir užnešti šį virusą į vaikų namus o be to ten gripas siaučia ir ten ji gali užsikrėsti tai paskambino pirmadienį vakare o antradienį ji jau iš ligoninės važiavo namo.
Bet oi kaip buvo nemalonu, ten skyriuje dirbo seselė kuri buvo dirbusi vaikų namuose tai ji man tokių baisių istorijų papasakokjo kurios skamba panašiai taip"obuolys nuo obels netoli nukrenta", "kiek vilką šersi tiek į mišką žiūri"
Ant galo sako tai ko jūs vaikinatės imkite globą jei nepatiks ir bus problemų tai atiduosite taip dauk kas daro.
Žinote jei bučiau pati gulėjusi ligoninėje tai būčiau ją pasiuntusi o dabar tai dieną ji ją prižiūri (aš ateidavai po darbo ir būdavau kol užmigs) taigi liko tik papsakoti graudžią istoriją kaip buvo norėtą globojamą vaiką pasiimti ir klaip tai buvo skaudu. tuomet ji užsičiaupė. Bet oi kaip morališkai sunku.
Mergytė vandens nebijo, persivalgymo problemų neturi šiandien miegojome iki 10 ryto, tiesa su prabudimais bet.........
Tiesa turim problemą ji negere iš buteliuko ir aplamai galima tik porą šauštų gerimo ikišti jei nori pagirdyti tai turi daryti naktį kai miega , greitai sukeičiu tūtes. O problema tame kad jei yra problemų su inkstais ir gėrimai išplautų šlakus. Taigi gal kas turite patiries su tokia keista problema ( a beje gydytoja sakė kad ji neturi čiulpimo reflekso nes negavo krūties ), beje tūtė jai reikalinga tik miego metu dieną ji čiulptuko neima spjauna ir viskas.
Bet oi kaip buvo nemalonu, ten skyriuje dirbo seselė kuri buvo dirbusi vaikų namuose tai ji man tokių baisių istorijų papasakokjo kurios skamba panašiai taip"obuolys nuo obels netoli nukrenta", "kiek vilką šersi tiek į mišką žiūri"
Ant galo sako tai ko jūs vaikinatės imkite globą jei nepatiks ir bus problemų tai atiduosite taip dauk kas daro.
Žinote jei bučiau pati gulėjusi ligoninėje tai būčiau ją pasiuntusi o dabar tai dieną ji ją prižiūri (aš ateidavai po darbo ir būdavau kol užmigs) taigi liko tik papsakoti graudžią istoriją kaip buvo norėtą globojamą vaiką pasiimti ir klaip tai buvo skaudu. tuomet ji užsičiaupė. Bet oi kaip morališkai sunku.
Mergytė vandens nebijo, persivalgymo problemų neturi šiandien miegojome iki 10 ryto, tiesa su prabudimais bet.........
Tiesa turim problemą ji negere iš buteliuko ir aplamai galima tik porą šauštų gerimo ikišti jei nori pagirdyti tai turi daryti naktį kai miega , greitai sukeičiu tūtes. O problema tame kad jei yra problemų su inkstais ir gėrimai išplautų šlakus. Taigi gal kas turite patiries su tokia keista problema ( a beje gydytoja sakė kad ji neturi čiulpimo reflekso nes negavo krūties ), beje tūtė jai reikalinga tik miego metu dieną ji čiulptuko neima spjauna ir viskas.
oi kaip smagu

čiulptuko mano mažė visai neėmė, nors maitinau MP iki metų, tai manau visai nereikia pergyventi, aš net džiaugiausi, juk atpratint nereikia

dėl valgymo: maniškė nevalgiukė, nors prižiūrim gaminam perkam ko tik fantazija leidžia, o mažei nė motais, sulesioja keletą šaikštelių ir stop, soti, bet auga normliai, sveika, be galo žvali... tai nepergyvenk pernelyg smarkiai mergyt, viskas su laiku ateis, užaugs tavo gražuolė, bus manekenė