Sveikute!
Tie klausymynai kur duoda pildyt, tai nesamone. Mano manymu, ten daug nereikalingu ir kartu kvailu klausimu, kad net nezinai ka atsakyt. O i juos, kaip man atrodo beveik neatsizvelgia, nes mums siule vaikeli visai neasizvelgdami i uzpildyta anketa(pasiule daug vyresni ir su labai sunkiais sveikatos sutrikimais).
O del tevu, tai mes apie ju sveikata visiskai nieko nezinojome, tik tiek, kad biologine motina girtuokle.
Tie klausymynai kur duoda pildyt, tai nesamone. Mano manymu, ten daug nereikalingu ir kartu kvailu klausimu, kad net nezinai ka atsakyt. O i juos, kaip man atrodo beveik neatsizvelgia, nes mums siule vaikeli visai neasizvelgdami i uzpildyta anketa(pasiule daug vyresni ir su labai sunkiais sveikatos sutrikimais).
O del tevu, tai mes apie ju sveikata visiskai nieko nezinojome, tik tiek, kad biologine motina girtuokle.
Man irgi atrodo, kad i ta klausimyna nelabai kas ziuri, taigi buk rami - svarbiausia ten yra apskritai pareikstas noras isivaikinti:) Bet jei parasai, kad nori visai mazuciuko, po to lengviau motyvuoti tuos savo atsisakymus, jei neimi pasiulyto vaikelio... O siaip tai neverta visko sureiksmint - mes isivaikinom mergyte kaip tik tokiu tevu, kokiu pildydami klausimyna nepageidavom

QUOTE(Svarstykle @ 2006 07 31, 11:44)
Manes daznai klausia, kiek mokejau, kad toki mazuliuka sveika vaikiuka "gavau"
Ir kai atsakau, kad nieko, visi galvoja, kad kazka vis tiek slepiu
Bet tiesa tokia - mes NIEKO nemokejom, pazinciu neturejom ir nieko specialiai nedarem, kad toki vaika gautume. Mums toki pasiule VTAT - aciu jiems
Ir sulaukem savosios dukrytes praejus tik 2,5 men nuo kursu baigimo
Tiesa pasakius, as jau Kauno VTAT atzvilgiu jauciu tik dekinguma ir pacius geriausius jausmus - visada buvau maloniai priimta, isklaustyta ir suprasta. Tikrai buvau maloniai nustebus, kad tokiu valdininku buna
Na, bet mes ne vieni tokie - musu draugai parsiveze namo 2 men leliuka, kolegos is ivaikinimo kursu - gal 3 men leliuka, mums taip pat siule kelis kitus mazucius kudikelius...

Na, bet mes ne vieni tokie - musu draugai parsiveze namo 2 men leliuka, kolegos is ivaikinimo kursu - gal 3 men leliuka, mums taip pat siule kelis kitus mazucius kudikelius...
kol jie mazi gerai, o kai tampa paaugliais genai ne auklejimas paima virsu.As neimciau niekada,nes maciau kaip sesuo vargo su paimta mergaite kai pradejo lysti visos paaugliskos problemos ir netik paaugliskos...narkotikai,daiktu vikimas is namu, chebros su kaliniais.... Kai nori vaika issivaikinti,tada priteis jums alimentus , nors ir juokingai ,jug turetu moket tie kas vaika pamete(biologiniai tevai) ,mano manymu.
QUOTE(upe_5 @ 2006 08 07, 20:03)
kol jie mazi gerai, o kai tampa paaugliais genai ne auklejimas paima virsu.As neimciau niekada,nes maciau kaip sesuo vargo su paimta mergaite kai pradejo lysti visos paaugliskos problemos ir netik paaugliskos...narkotikai,daiktu vikimas is namu, chebros su kaliniais.... Kai nori vaika issivaikinti,tada priteis jums alimentus , nors ir juokingai ,jug turetu moket tie kas vaika pamete(biologiniai tevai) ,mano manymu.
Negasdink musu, buk gera, mes ir siaip su baime ryztames tokiam zingsniui, gi ne visiems taip nutinka....
QUOTE(ramintas @ 2006 08 07, 22:47)
Negasdink musu, buk gera, mes ir siaip su baime ryztames tokiam zingsniui, gi ne visiems taip nutinka....
Raminta, neimk į galvą, jei apsispręsi įvaikinti - tokių "geranoriškų" perspėjimų dar prisiklausysi tiek ir tiek. Tu juk pati supranti, kad ne vien tik įvaikinti vaikai tampa narkomanais, girtuokliais ir vagimis, tokiais tampa ir vaikai iš "gerų" šeimų. Galbūt čia greičiau auklėjimo pasekmė? Aš patarčiau tau palankyti kursus, kurie organizuojami būsimiems įtėviams (jus į juos pakvies, kuomet paduosite dokumentus), juos paprastai veda psichologas - tai bent jau užves ant kelio kokios gali būti problemos, tuomet ir internete galėsi medžiagos pasieškoti. Jei skaitai angliškai, tuomet medžiagos rasi tikrai daug. Aptariamas kursuose ir genų klausimas (kaipgi be jo). Bent jau Vilniuje pradėjo į kursus kviestis ir atstovus iš genetikos centro, tai galima išgirsti profesionalų nuomonę tuo klausimu. Nors, pasakysiu atvirai - man asmeniškai tie genai buvo nei šilta, nei šalta - mano apsisprendimui įvaikinti jie neturėjo nė menkiausios įtakos. O po kursų matysite - jei suprasite, kad vis tik negalite įvaikinti, niekas jūsų nevers.
Pritariu Pippi, nereikia imt i galva. Mes auginam du ivaikintus vaikelius ir taip pat genai mums neturejo reiksmes. Tikimes, kad viskas bus gerai
. O del vaiko isvaikinimo, juk vaikas tai ne koks daiktas, kad butu galima atiduot atgal. Man galvoj netelpa, kaip galima ji grazinti, juk tai yra MUSU vaikai.
Taip, kad neimkit i galva, viskas bus gerai

QUOTE(lorka @ 2006 08 08, 10:27)
Pritariu Pippi, nereikia imt i galva. Mes auginam du ivaikintus vaikelius ir taip pat genai mums neturejo reiksmes. Tikimes, kad viskas bus gerai
. O del vaiko isvaikinimo, juk vaikas tai ne koks daiktas, kad butu galima atiduot atgal. Man galvoj netelpa, kaip galima ji grazinti, juk tai yra MUSU vaikai.

Tikiuosi kad jus teisios, nes mes bijom ir sveikatos, ir blogo elgesio igymio... O siaip jau baigiam praeiti med., liko deklaracijas ir pazymos apie pajamas, tada galesim eiti kursus, atvarys soc. darbuotoja ir viskas...
QUOTE(upe_5 @ 2006 08 07, 20:03)
jau kaip auklėjo ta tavo sesres sesuo,taip ir gavosi,vat nėra jokio reikalo veidrodžio kaltinti dėl savo veido defekto.
QUOTE(upe_5 @ 2006 08 07, 19:03)
Pritariu visoms - nesigasdink Raminta, tikrai neverta