QUOTE(Magnifique @ 2012 07 14, 13:20)
Pradžiai traum.punkte sakė,kad patempti,bet sakė,kad jei atsiras guzas didelis ties čiurna ir mėls dar labiau,vadinasi nutrūkę visai yra.Tada kai pirmadienį (trauma buvo ketvirtadienį) nuvažiavau planinei operacijai,operavęs gydytojas vos akį užmetęs pasakė,kad plyšo,nes tas guzas ties čiurna buvo sušokę raiščiai.Nieks šiais laikais rezonansam siuntimų neduoda.Pasakė,kad 95%,kad sugis 5%,kad nesugis ir iš tų 5%50%,kad tas nesugijimas man trukdys,50%,kad netrukdys.Tai man irgi tie trūkę,vadinamieji lateraliniai raiščiai.Aplink kauliuką iki šiol yra sukietėjimai,guzeliai,tai jaučiu ten tie raiščiai susisukę.Aš šiaip gydytojui bandžiau pasufleruot,kad gal iškart susiūtų ir būtų ramu,vienas gijimo periodas ir pan.bet jis nepasirašė.Tai ot bus.Dabar pas jį po 2sav.nuvarysiu,pasakys,kad siūt reikia ir vėl su įtvaru sėdėt 1,5mėn.kai aš rugpjūtį jau reabilitaciją pradėt turėčiau
Kitą sav.turėčiau patekti pas kitą ortopedą ir turėtų jis man echoskopiją padaryt.Nors aš tuo,kuris operavo,pasitikiu iš esmės 100%,bet kažkaip man nerealūs tie 95% atrodo savaiminio sugijimo,jei tie raiščiai susisukę aplink kauliuką yra...

Kaip tai neduoda siuntimu rezonansui. Kaimyne su dukra patyre traumas, po savaites nepagerejo dave us kart. Vienai raisciai buvo tik iplyse, mamai- raisciai ir meniskas. Operavo. O koja buvo tik vos istinusi. Vyras darbe ranka smarkiai sumuse ir melyna buvo ir dave magnetiniam.