Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie aukles

QUOTE(sssvaja @ 2008 03 23, 19:17)
Aukle Jadvyga is Seskines.
Dirbo pas mus nepilnus 2 menesius. Pastato savo salygas kada ateis i darba kada iseis, nors pradzioj ir kitaip ciulba. Sako, kad myli vaikus, tas tiesa, bet visa diena pratampo ant ranko, o jei jau nepanesa tai atsisedus pralaiko ir nioko kito neveikia tik dainuoja dainas ir taip visa diena. Kitu darbu dirbti nenori. Mamos nuomone neidoni, ji turi tik savo nuomone kaip aukleti, kaip maitinti ir tt.
Po 2 savaiciu aplamai mums nustate savo salygas ir mes turejom gyventi pagal ja. Kai vyras neiskentes po men darbo jai issake pastabas, ji pasake, kad pas mus nedirbs:)
Reziume: vaikus myli, bet su jais dirbti nemoka: nei aukleti, nei bendrauti.

P.s. beje irgi sake, kad jos mergaite, kuria priziurejo isvaziavus i uzsieni ir kas parekomenduotu neturejo. Ir dar kai pasakodavo, tai visom draugem, kuriu koks 100 padedavo issimusti is seimininku geresnes salygas, pinigus ir t.t. Vnz gera frukte.
Atsakyti
QUOTE(sssvaja @ 2008 03 23, 19:40)
P.s. beje irgi sake, kad jos mergaite, kuria priziurejo isvaziavus i uzsieni ir kas parekomenduotu neturejo. Ir dar kai pasakodavo, tai visom draugem, kuriu koks 100 padedavo issimusti is seimininku geresnes salygas, pinigus ir t.t. Vnz gera frukte.

Dar pridursiu. Dirbdama pas mus ji vis skelbesi reklamoje ir toliau ieskojo darbo, nors man bure, kad ja visi susiranda...
Atsakyti
Atrodo radau tema kur aptariamos aukles dar netapusiomis juodu sarasu mirksiukas.gif pasidalinsiu savo patirtim - kazkaip karcia piliule shiandie prarijau tai nenoriu ant dusios laikyt. Vasario men buvo susirade per SM rekomenduota aukle - pasikvietem i namus, aptarem salygas, viskas tiko- nuo balandzio turejo pradet. Moteriske jau virs 50, desto psicholodija VU, rodos neakivaizdziai. Kovo men dar pora kartu pasisveikinom, o pries balandi meginau susitart kada konkreciai pradesim bendravima - paprase poros savaiciu mat labai daug darbo - sesija, vazineja dar i Kauna. Po poros sav. skambinu, sako oj labai sunkiai susirgau - kazkas su stuburu ir sanariais. Siandien maciau ja senamiestyje stumiancia vezimuka su mazyliu. Manau kad kaip aukle ji gera, bet nemalonu kad taip pasiukslino mums - buciau tik dekinga jei is karto butu pasakius, kad meginu kita seima ir t.t., kad galbut meginkites ieskotis kito zmogaus...o dabar vedziojo uz nosies ir paliko ant ledo. Tai stai...tikiuosi kad bent dabartines seimos "neishdurs".
Atsakyti
gal kas atpažins savo auklę
vienžo, istorija tokia, važiuoju pro Vileišio g. esančią vaikų žaidimo aikštelę, žiūriu, vaikšto apie 55 metų moteris su vaikiuku, kuris kapstosi smėlyje. Nusprendžiu išlipt, pafilmuot gal vaikiuką purvinoj smėliadėžėj, pakalbint moterį.
Kol kalbam, ji ima atsisakinėt, nes tipo dirba nelegaliai, gauna invalidumą ir kartu dirba ir t.t. Matau, kad vaikis (apie 2m.) eina link gatvės, kur mašinos važinėja, sakau: "žiūrėkit, jūsų vaikiukas eina į gatvę, gaudykit." Auklė dar su manim kalba, vaiko nė negaudo. Aš jau operatoriui šūkteliu, sakau "gaudyk vaikį". Nu tada kažkaip eina link to vaiko, bet nepernelyg skubėdama ir šaukia vardu. Žodžiu, baigiasi tuo, kad vaikis jau ant tokio a la kalnelio, ima kliuvinėt kojytės, jei virs, tai praktiškai išriedės į gatvę. O šaukiamas nesustoja. Tada pasiveja, griebia žiauriai už rankos, atpurto IR VOŽIA VEIDU Į ŽEMĘ panos, aš tokio baisaus vaizdo gyvenime mačius nebuvau. Suprantu, kad tubūr jis jai išsprūdo, nenorėjo ji ten jį į žemę vožt, bet taip purtyti svetimą vaiką...aš tokią auklę atleisčiau tą pačią akimirką. Vožusi vaiką, pakelia, vaikiukas verkia pasižviegdamas..... ima rėkti, "viskas, einam namoooo" ir t.t. tada staiga susizgrimba, kad aš visa tai stebiu....tada apsikabina vaiką, neva tai guodžia ir sako "nebijok, dėdė (operatorius) tavęs nepasiims" operatorius visai kitoj kiemo pusėj, vaiko nė nelietė, vaikas jo nebijojo, prieš tai pats buvo priėjęs, akmera domėjosi....

vienžo. Manau, kad reikia kažkaip išplatint info, kad vaiko mamytė sužinotų, kokia moteris jos vaiką prižiūri...

Vaiko vardas Dovydas, apie 2-2,5 metukų, šiandien buvo apsirengęs džinsiukais, žalsva striukyte, raudona užrišama kepurėle su užrašu kokiu tai priekyje. Auklė pusamžė, apie 55m., rudu ploščium ir juodom, berods, kelnėm, žiloka. Veiksmas - Vileišio gatvėje, bet sakė, kad ten retokai būna....
Atsakyti
man tai skaudziausia kai atrodo susitarei su aukle, jau ruosi planus, o si ima ir paraso kad del asmeniniu priezasciu negali dirbti aukle doh.gif tai ka tada daryt, juk i darba reikia eit, o kur kita surasi, vel reikia skirti laiko aukles paieskai verysad.gif

beto aukle is SM Sugihara pasivadino
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtimi. Nesenai atleidome auklę. Liudmila Ščiokolova. Iki šiol vaikas šneka apie įvairius jos grasinimus ir bausmes. Kai tik pasirodydavo, sakydavo, kad nenori su ja būti. Ypač paskutiniu metu. Ji nuolat kartodavo, kad čia normalu, kol mama neišeis tol jis verks ir nepaleis. Auklę gavom per agentūrą MAMA IR AUKLĖ. Testuota buvo tik 2004.03.03, tokia data. Per visus 6 metus duomenys nekeisti, nepertestuota ir ištraukta iš archyvų tik mums parašius prašymą.
Atsakyti
Labas mamytėms, tėveliams ir auklytėms smile.gif ,

atėjo ir mūsų šeimai laikas dairytis auklės. Kol kas turime vieną auklytę, apie kurią būtų įdomu gauti atsiliepimų. Taigi - gal kas buv susidūręs su Lilija Askelovic?
[SIZE=14]

Būčiau be galo dėkinga už bet kokią susijusią informaciją į až. Ačiū.
Atsakyti
Sveikos mamyes,

gal kuri esate kazka girdejusi apie aukle Aldona (apie 50 m.) is Vilniaus, Kalvariju g. Kai kalbejomes su ja, pasirode tikrai maloni ir padori. Bet kadangi, tiek visokiu istoriju apie aukles prisiskaiciau sitame formume, tai del visa ko noriu ir Jusu paklausti, nes pirma karta samdom aukle, nenoretume apsirikti.

Aciu
Atsakyti
Aukle Raimonda is Tarandes (21 metai). VPU studente. Pries tai dirbusi darzelyje. Dirbo pas mus beveik metus laiko.
Kaip aukle buvo gera, bet nuo pat pradziu vizgindavo uodega pries vyra. Kai palikau diktofona, isgirdau kaip jam isejus i darba ji dainuoja: "akys nemeluos, as jam patinku". doh.gif doh.gif doh.gif
Kol ziurejo abu vaikus, viskas buvo ramu. Kai vyresnysis isejo i darzeli, liko su maziuku 1m berniuku. O jis gi nepasakys ka veike tas 2 val. Turiu 8 diktofono irasus kur vaikas pasodintas i maitinimo kede pries TV ziuri CNN (matyt, toks lavinimo budas), o ji per 2 val sugeba tik tris zodzius jam pasakyti. Jokiu buities darbu nedirbo, tai nezinau kur buvo ir ka veike.
Atleidaus kai pamelavo, kad isskrenda i Ispanija 2 dienoms ir paliko mane viena ant ledo su dviem serganciais vaikais, net krema nuo saules ir tunika pasiskolino. Paaiskejo, kad nebuvo jokioje Ispanijoje, tiesiog skrido smileysex.gif vedusi vyra, kurio seima, kaip paaiskejo atsitiktinumo deka, stengiasi isardyti. Vede vyrai jai ne tabu, nors ziurejo i akis ir pasakojo man kaip baisisi tomis, kurios ardo seimas.
Vaikus mylejo, vaikai ja taip pat, bet nezinau ar tai atperka tuos kitus niuansus.

Del aukles darbo dar kreipesi pas mus Giedre 22metu is fabijoniskiu, kuri dirbo pries tai darzelyje "Zebriukas". Kai paprasiau buvusiu seimininku telefonu del rekomendaciju, staiga persigalvojo ir pasake, kad pagalvos ar nori dirbti. lotuliukas.gif Tik tada prisipazino, kad jos prieziuroje mergaite susizeide ir ji buvo ismesta is darbo. Su vaikais bendrauja kaip medaus pririjusi, net koktu. Kai paklausiau ka veiktu su 1,2m vaiku nustebo, kad su juo is viso kazka veikti reiketu. Gerai pagalvojusi pasake, kad piestu ir lipdytu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Zodziu, ne koks variantas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina.Marija: 03 rugsėjo 2011 - 14:47
QUOTE(Viliana @ 2008 05 07, 18:43)
man tai skaudziausia kai atrodo susitarei su aukle, jau ruosi planus, o si ima ir paraso kad del asmeniniu priezasciu negali dirbti aukle doh.gif  tai ka tada daryt, juk i darba reikia eit, o kur kita surasi, vel reikia skirti laiko aukles paieskai verysad.gif


pas mane siauliuose tokia buvo.,..susiradau ir ka, net nepradejus dirbt - pabego...
Atsakyti
Aukle Danguole is Pilaites. Sutarem, kad prades dirbti po 2 savaiciu, taciau isvakarese paskambinusi pradejo giedoti, kad vis tik jai nelabai tinka salygos ir atlygis (bet viska buvome aptare ir jai tiko...). padirbusi 2 dienas pranese, kad nuo rytojaus dirba kitur, nes ten "pelningesnis pasiulymas"... blink.gif be zodziu...
Atsakyti
Gal kas nors turite informacijos apie Jelena Velickiene is Kauo?Jai 49 metai,gyvena Kreves pr.Buvo poklabyje,atrodo visai nieko, bet visada pravartu pasitikrinti.Labai laukciau informacijos
Atsakyti