QUOTE(daivulka78 @ 2009 01 30, 22:15)
Labutės
Gal ir man leisite įkišti nosį?
Turiu problemų su svoriu
Po mažiuko gimimo viskas tik kyla į viršų, net nežinau ką daryti. Galvojau, kad nuo vaistų skydliaukei ir širdžiai. Turiu tą knygutę, labai patiko. Vakar nusipirkau, perskaičiau, rodos viskas aišku. Ryte atsikėliau - viskas po senovei. Ar ir jums reikėjo laiko viskam perprasti? Turbūt svarbu nesustoti 

sveika,duosiu viena patarima.Labai puiku ,kad perskaitei ta knygute ,ji isties sauni ir uzveda,visi patarimaij joje tikraij geri.Taciau patariu tau atsirinkti tai kas tau tinka ir vadovautis tuom visa gyvenima.Tiesiog is visos knygos padaryk asmenine santrauka ,isvadas kurios tinka butent tau ir pamatysi kaip nuotaika pakils ir svoris kris.Viskas labai paprasta ,as pvz perskaiciau visa knyga gal kokis 3 kartus stengiausi labai kruosciai laijkytis visu auksiniu taisykliu ir patarimu vienu metu,na ir pripazinsiu kad neturejau kantrybes ir tiesiog viskas uzsimirso,bet paskuij perskaiciau dar karta ir padariau isvada kad norint pasiekti rezultatu visam gyvenimui is pradziu reikia susitelkti tik i viena dalyka ,kuris tavo nuomone atrodo tau svarbiausias ir butiniausias,pvz as uzzibreziau kad keisiu viena iproti ir susitelksiu tik i ji(valgysiu saminingai,letai ir megausiuosi maistu).ir man geraij sekasi,nes nesiblaskau kitur,o visada galvoju apie sio iprocio ugdyma ,kad jis isliktu visam laijkui.dar rasau mitybos dienorasti ,kuriame stebiu save kaijp man sekas laijkytis sio iprocio.sis dienorastis tikraij liuks dalykas ,bent jau man padeda.taiva ir mackenna savo knygoje raso kad si taisykle ,kurios laijkuasi as yra svarbiausia is visu 4 taisylkliu ,nes kitos yra priklausomos butent nuo sios...sekmes