Įkraunama...
Įkraunama...

Neabejingoms Paul McKennai

QUOTE(daivulka78 @ 2009 01 30, 22:15)
Labutės 4u.gif Gal ir man leisite įkišti nosį? ax.gif Turiu problemų su svoriu doh.gif Po mažiuko gimimo viskas tik kyla į viršų, net nežinau ką daryti. Galvojau, kad nuo vaistų skydliaukei ir širdžiai. Turiu tą knygutę, labai patiko. Vakar nusipirkau, perskaičiau, rodos viskas aišku. Ryte atsikėliau - viskas po senovei. Ar ir jums reikėjo laiko viskam perprasti? Turbūt svarbu nesustoti blush2.gif

sveika,duosiu viena patarima.Labai puiku ,kad perskaitei ta knygute ,ji isties sauni ir uzveda,visi patarimaij joje tikraij geri.Taciau patariu tau atsirinkti tai kas tau tinka ir vadovautis tuom visa gyvenima.Tiesiog is visos knygos padaryk asmenine santrauka ,isvadas kurios tinka butent tau ir pamatysi kaip nuotaika pakils ir svoris kris.Viskas labai paprasta ,as pvz perskaiciau visa knyga gal kokis 3 kartus stengiausi labai kruosciai laijkytis visu auksiniu taisykliu ir patarimu vienu metu,na ir pripazinsiu kad neturejau kantrybes ir tiesiog viskas uzsimirso,bet paskuij perskaiciau dar karta ir padariau isvada kad norint pasiekti rezultatu visam gyvenimui is pradziu reikia susitelkti tik i viena dalyka ,kuris tavo nuomone atrodo tau svarbiausias ir butiniausias,pvz as uzzibreziau kad keisiu viena iproti ir susitelksiu tik i ji(valgysiu saminingai,letai ir megausiuosi maistu).ir man geraij sekasi,nes nesiblaskau kitur,o visada galvoju apie sio iprocio ugdyma ,kad jis isliktu visam laijkui.dar rasau mitybos dienorasti ,kuriame stebiu save kaijp man sekas laijkytis sio iprocio.sis dienorastis tikraij liuks dalykas ,bent jau man padeda.taiva ir mackenna savo knygoje raso kad si taisykle ,kurios laijkuasi as yra svarbiausia is visu 4 taisylkliu ,nes kitos yra priklausomos butent nuo sios...sekmes smile.gif
Atsakyti
Wilte0101, ačiū 4u.gif Lieku skoloj. Gal šokoladą imest lotuliukas.gif Ne, tikrai ačiū. Dabar viskas paprasčiau. Ir aš rašysiuos, bus paprasčiau, o tai visai pasimesiu doh.gif Sėkmės save gražinant wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 01 31, 17:55)
Wilte0101, ačiū 4u.gif Lieku skoloj. Gal šokoladą imest lotuliukas.gif Ne, tikrai ačiū. Dabar viskas paprasčiau. Ir aš rašysiuos, bus paprasčiau, o tai visai pasimesiu doh.gif Sėkmės save gražinant wub.gif

Sveikutes,
viskas po truputi ir susitvarkys,pasamoneje turi susiguleti jusu nauji norai,nauji iprociai
jei vakare nepaklausau hipnozes tai sau atsipalaidavus kartoju as issilaisvinu is savo iprocio daug valgyti,viespatauja darna ir ramybe
kol tos keturios taisykles,tampa labai iprastos,reikia ir pratimukus daryti,igeidziu slopinimo,veidrodzio ir viskas po truputi 4u.gif
o jei turi problemu su skydliauke,tai cia ne juokas,reikia issitirti mirksiukas.gif
na cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
O skydliaukė jau patvarkyta lotuliukas.gif Vieną pusę išpjovė, o kitą paliko, nes ji man reikalinga harmonams gaminti. Po operacijos nustojo augęs svoris, bet ir žemyn kristi nenori schmoll.gif Prieš operaciją sužinojau, kad ir skydliaukės vėžys yra blink.gif Tada man jį ir įtarė doh.gif Prigazdino, bet nieko irnesakyk.gif viskas gerai: esu gyva ir sveika. Didžiausia problema buvo su dusuliu, kartais vos atgriebdavo. Na, bet aš čia ne į temą, bet gal kuriai padės. Nes man ieškojo ieškojo kodėl kažkas mane smaugia, dusina, o pasirodo tai buvo skydliaukės darbas. gun_rifle.gif Ačiū už patarimus. Stengiuosiu visko laikytis. Dieną viskas gerai. Problema tai kai nueinu į darbą. Pavalgymui turiu tik du kartus po 15 min. Man per mažai, kad galėčiau atsipalaiduoti ir mėgautis maistu. Kai tenka skubėti ir kimšti greitai, net nepajauti, kad eilinį kartą suraitei kokius tris sumuštinius, o namie, pvz. šiandien pusryčiams vakarykščius kotletukus pasišildžiau tai lėtai pasimėgaudama valgiau, ir ką- užteko pusės, o dar balta mišrainė. Net keista, bet pasijutau tokia soti tongue.gif Nežinau, ką su tuo darbovietės valgymu daryti? doh.gif Man ten per greitai veiksmas vyksta bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Taspats @ 2009 02 03, 00:37)
Sveikutes,
viskas po truputi ir susitvarkys,pasamoneje turi susiguleti jusu nauji norai,nauji iprociai
jei vakare nepaklausau hipnozes tai sau atsipalaidavus kartoju as issilaisvinu is savo iprocio daug valgyti,viespatauja darna ir ramybe
kol tos keturios taisykles,tampa labai iprastos,reikia ir pratimukus daryti,igeidziu slopinimo,veidrodzio ir viskas po truputi 4u.gif
o jei turi problemu su skydliauke,tai cia ne juokas,reikia issitirti mirksiukas.gif
na cia tik mano nuomone mirksiukas.gif

taspats norejau paklausti per kiek laijko numeteij 14 kg?tikraij esi saunuole...ar visa ta laijka kj meteij svori vadovavaijsi mackenna?ar sportavaij?as noriu tik siek tiek suliekneti ...labiausiaij noriu ilysti i kitus ,tokius melynus dzinsiukus ,kuriuos nesiojau vasara ,nes vakar buvau uzisidejus taij jauciu ,kad dar reijkia pora kg numest ,kad jausciausi su jaijs patogiaij smile.gif man to pilnaij uztektu.Tad jeij nesunku papasakok placiau kas labiausiai tau padejo?ar svoris nebando grist ? unsure.gif B)aciu
Atsakyti
QUOTE(wiltė0101 @ 2009 02 03, 11:43)
taspats norejau paklausti per kiek laijko numeteij 14 kg?tikraij esi saunuole...ar visa ta laijka kj meteij svori vadovavaijsi mackenna?ar sportavaij?as noriu tik siek tiek suliekneti ...labiausiaij noriu ilysti i kitus ,tokius melynus dzinsiukus ,kuriuos nesiojau vasara ,nes vakar buvau uzisidejus taij jauciu ,kad dar reijkia pora kg numest ,kad jausciausi su jaijs patogiaij smile.gif man to pilnaij uztektu.Tad jeij nesunku papasakok placiau kas labiausiai tau padejo?ar svoris nebando grist ? unsure.gif  B)aciu

Labutis,
svoris gerai krenta,kai apie ji maziausiai galvoji,ir popirmo ir po antro gimdymo vadovavausi Mckennos taisyklemis,zinoma,norejosi kokia dieta isbandyti,bet tai ne man.juk jei bandai sau kazka drausti,tai to labai norisi.nors ir sedziu namie,nelabai turiu laiko ramiai valgyti,tada stengiuosi nedaug suvalgyti ir galvoju,kad isalkus galesiu vel ka isimesti doh.gif
ryte geriu kavyte ir suvalgau truputi sokolado,ar banana,tada susiruosiu dukras ir ateina laikas bodyfleksui,po mankstos dusas,o tada pusryciai,cia mazdaug 12val ar sumustinis,ar sausi pusryciai.zodziu nesivadovauju jokiais,kad reikia tris ar 5kartus valgyti,valgau kai isalkstu,kartais seimai vakariene darau,jei nenoriu valgyti,pavalgau veliau,jei noriu pyrago,kad ir vakare,tai ir suvalgau gabaleli,tikrai saziningai sakau,kuo maziau apie maista galvoju,tuo smagiau gyventi,o ypac jei reikia nedaug numesti mirksiukas.gif
ir jei turiu laiko dar i pavakare pasportuoju ar einu pasivaikscioti
skaiciau knyga lengvas budas mesti svori,tai kelias dienas negeriau kavos,nevalgiau mesos,pieno, bet tik kelias dienas,kava as megstu ir gersiu ja toliau
ir zinoma kiekviena vakara pasvajoju kokia as lieknute,kiek daug turiu energijos,kaip as moku megautis maistu,kaip pati sau patinku,taip galvodama ir uzmiegu blush2.gif
atrodo viska papasakojau
Daivulka78,o koki darba dirbi?as ir dirbdama turedavau mazas pertraukas,bet turedavau galimybe,kokiu riesutuku sugriauzti blush2.gif
girdejau,kad del skydliaukes gerai gintara nesioti,sekmes tau

Atsakyti
na tai dekuij taspats uz labaij issamia informacija,nepatikesi ,bet as jau kuri laika taip elgiuosi kaip ir tu cia aprasei.As taip pat niekad neziuriu kada ir kiek reikia valgyti,valgau samoningai ,nevalgau mesos,saldumynu valgau jau daug maziau,nu zodziu keiciuosi ir esu labaij tuo patenkinta,nes kuo toliau tuo maziau galvoju apie senus iprocius...Bet blogiausia tai ,kad as vistiek nirs ir noriu gristi i naturalia mityba ,bet vistiek kisu nosi i kitus super mamos forumus ,kur raso apie visokius vaistus ,dietas ,neiprastus svorio metimo budus ir pan...NZN KAS MAN DAROS doh.gif schmoll.gif lyg jau ir apsisprendziau ,kad tai ne man ,kad nesidomesiu daugiau tom nesamonem ,bet vistik traukia zvilgsni i tuos kitus forumus.beskaitydama buvau susigundzius nusipirkti kazkoki R10prepata ar kazka pan.ir tuo paciu svarstykles ,jau buvau nulekus i akropoli,bet aciu dievuij ,kad neradau ko ieskojau...grizusi pagalvojau,kam man to reikia ?juk as nenoriu grizti vel prie to uzburto rato....as juk noriu gyventi ir atrodyti naturaliai...tad pagalvojau ir nusprendziau tegul kam reijkia tas kvailioja su tais preparatais ,dietom, ir GRAMU metimais...as noriu gyventi naturaliai ir tikraij kuo maziau galvoti apie maista ,dziaugtis gyvenimu ir tada savaijme viskas bus ok... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wiltė0101 @ 2009 02 03, 20:28)
na tai dekuij taspats uz labaij issamia informacija,nepatikesi ,bet as jau kuri laika taip elgiuosi kaip ir tu cia aprasei.As taip pat niekad neziuriu kada ir kiek reikia valgyti,valgau samoningai ,nevalgau mesos,saldumynu valgau jau daug maziau,nu zodziu keiciuosi ir esu labaij tuo patenkinta,nes kuo toliau tuo maziau galvoju apie senus iprocius...Bet blogiausia tai ,kad as vistiek nirs ir noriu gristi i naturalia mityba ,bet vistiek kisu nosi i kitus super mamos forumus ,kur raso apie visokius vaistus ,dietas ,neiprastus svorio metimo budus ir pan...NZN KAS MAN DAROS doh.gif  schmoll.gif lyg jau ir apsisprendziau ,kad tai ne man ,kad nesidomesiu daugiau tom nesamonem ,bet vistik traukia zvilgsni i tuos kitus forumus.beskaitydama buvau susigundzius nusipirkti kazkoki R10prepata ar kazka pan.ir tuo paciu svarstykles ,jau buvau nulekus i akropoli,bet aciu dievuij ,kad neradau ko ieskojau...grizusi pagalvojau,kam man to reikia ?juk as nenoriu grizti vel prie to uzburto rato....as juk noriu gyventi ir atrodyti naturaliai...tad pagalvojau ir nusprendziau tegul kam reijkia tas kvailioja su tais preparatais ,dietom, ir GRAMU metimais...as noriu gyventi naturaliai ir tikraij kuo maziau galvoti apie maista ,dziaugtis gyvenimu ir tada savaijme viskas bus ok... thumbup.gif

saunuole,labai tinkamas mastymas,kai pagalvoju kiek metu praleidau daug skaitydama apie visas dietas,kalorijas ir pan.juk viskas musu galvose,ta laika reikia isnaudoti geresniems tikslams,dabar skaitau knyga pslaptis,ten ir parasyta,kad viskas priklauso nuomastymo,jausmu thumbup.gif
o kartas nuo karto kazka vistiek paskaitysim,juk zurnalai nuolat pilni visokios naujos informacijos,ir atrodo viskas stebuklinga,bet reikalauja daug pastangu,valios,kam to reikia schmoll.gif
malonumas valgant ir sportuojant butinas,kad tai taptu kasdienybe thumbup.gif
Atsakyti
Labutės 4u.gif Aš dirbu mėsos perdirbimo įmonėje, tai valdžia paskirstė pertraukas, sakykim, pusryčiai, parūkymas( o ką daryti jei nerūkai g.gif ), pietūs ir vėl parūkymas. Aš visada mėgau valgyti lėtai, kažkada draugės juokdavosi, kad mano porcijos didžiausios, nes vis nespėju su jom pavalgyti kartu. Tada vat ir buvau lieknutė. O pradėjus dirbti viskas pasikeitė. Ir dar blink.gif Pagal higienos reikalavimus negalima įmonėje atsinešti savo maisto: nei pyrago, nei vaisių doh.gif Tenka tenkintis tai ką siūlo valgykla. Nors aišku, kai kada viską apeinam, juk ne lageryje esam. O ir valgyklos maistas ne visada man tinka ir patinka. Tai vėl tenka suktis doh.gif Yra kaip yra. Sukuosi, viskas gerai. Dabar drąsiai įsidedu mažiau ir dar palieku. Tik kažin ką pasakys virėja kai pamatys g.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif Nešiojau karolius ir aš - nepadėjo schmoll.gif Vis tiek teko operuoti unsure.gif
Atsakyti
O kaip tau TASPATS bodyflexas?as nesenaij pradejau lankyti go-go sokiu pamokas ,taij ten i apsilima ieina ir bodyflexo pratimaij,man tai jie labaij patiko.su treneres pagalba taij puijiai iseijna,o namie nelabaij.kaijp tau?apimtys mazeja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wiltė0101 @ 2009 02 03, 23:28)
na tai dekuij taspats uz labaij issamia informacija,nepatikesi ,bet as jau kuri laika taip elgiuosi kaip ir tu cia aprasei.As taip pat niekad neziuriu kada ir kiek reikia valgyti,valgau samoningai ,nevalgau mesos,saldumynu valgau jau daug maziau,nu zodziu keiciuosi ir esu labaij tuo patenkinta,nes kuo toliau tuo maziau galvoju apie senus iprocius...Bet blogiausia tai ,kad as vistiek nirs ir noriu gristi i naturalia mityba ,bet vistiek kisu nosi i kitus super mamos forumus ,kur raso apie visokius vaistus ,dietas ,neiprastus svorio metimo budus ir pan...NZN KAS MAN DAROS doh.gif  schmoll.gif lyg jau ir apsisprendziau ,kad tai ne man ,kad nesidomesiu daugiau tom nesamonem ,bet vistik traukia zvilgsni i tuos kitus forumus.beskaitydama buvau susigundzius nusipirkti kazkoki R10prepata ar kazka pan.ir tuo paciu svarstykles ,jau buvau nulekus i akropoli,bet aciu dievuij ,kad neradau ko ieskojau...grizusi pagalvojau,kam man to reikia ?juk as nenoriu grizti vel prie to uzburto rato....as juk noriu gyventi ir atrodyti naturaliai...tad pagalvojau ir nusprendziau tegul kam reijkia tas kvailioja su tais preparatais ,dietom, ir GRAMU metimais...as noriu gyventi naturaliai ir tikraij kuo maziau galvoti apie maista ,dziaugtis gyvenimu ir tada savaijme viskas bus ok... thumbup.gif

nepergyvenk, zinok viskam reikai laiko, mums ilgai smegenis plove i neteisinga puse, o dabar galvoji viena knygute per nakti atgal isplaus. bus tu nuklydimu, reikia valios ideti atgal grizti po ju
Atsakyti
Labutės 4u.gif
Perskaičiau dar visą forumą iš naujo. Pasidžiaugiau jūsų laimėjimais. Šaunuolės 4u.gif Žiūriu jūs bandote atsisakyti kavos. Kodėl? Knygoje skaičiau, kad reikia valgyti viską tik laikytis tam tikrų taisyklių. Negaliu be kavos schmoll.gif Per dieną turiu bent 1-2 puodelius išgerti. Ypač kai tenka dirbti vakarinėje pamainoje, septintą valandą vakare visada išgeriu. O tai iki nakties pirmos užmigčiau darbo vietoje lotuliukas.gif Be to pas mane labai žemas kraujo spaudimas ( 98-110- čia viršutinis, apatinis tai apie 70-80). Gydytojai patarė gerti kavą, ypač jei spaudimas nukrenta žemiau 90. Aš pripratus prie tokio žemo, bet kartais jis mane smukdo žemyn doh.gif O ir kavą liepė gerti su konjaku ar brendžiu. Tačiau aš stipraus alkoholio nevartoju, tai ir tenka kavutę su pienu gerti bigsmile.gif Kažin tai svorio metimui labai blogai? g.gif
Atsakyti