na, mano abudu vyrukai nakti keldavosi kaip laikrodukai kas dvi valandas, pazysdavo ir miegodavo toliau. vyresnelis atprato naktimis keltis, kai man teko isvaziuoti 5 dienoms i komandiruote, ir vaikas liko su teciu, kuris, aisku, ne nemane keltis ir maitinti ji naktimis, nors as buvau palikus pilna saldikli pieno ir grieztas instrukcijas (benui tada buvo apie 10 men). taigi, tecio variantas pasiteisino 100 proc - po mano komandiruotes vaikas daugiau naktim nebesikeldavo valgyt.
mazajam dabar 9 men ir naktiniams maitinimams dar galo nematyti. paprastai uzmigdau ji apie 22 val - po maudyniu, vakarienes (tai, ka jis valgo vakarienei, itakos jo prabudimui beveik nedaro) ir nuobodaus nesiojimo. miega ramiai sau iki 2 valandos ryto - tuomet jis kraustosi pas mane i lova, ir keliasi 4, 6, 8... ty, kas dvi valandas.
zirzimas ir kuitimasis nakti lovoj buna tam tikrais augimo laikotarpiais, kai vaikas ismoxta daryti ka nors naujo - pvz, vartytis, sedeti, stotis ir pan arba diena patiria nauju ispudziu.
as nakti tiesiog nekreipiu demesio i ta kuitimasi - atsuku nugara ir miegu toliau. mazas pasikuites ir pazyziaves uzmiega, net nebepastebiu kada.
patri, tavo

tikrai dar mazas, taip kad verciau, kaip rase JJolka, atsipalaiduok ir susitaikyk su mintim, kad bemieges naktys artimiausiu metu nesibaigs. tada tu pati ramiau miegosi, ramiau reaguosi i mazylio prabudimus ir jis pats pasidarys ramesnis. ir pasistenk rasti laiko prigulti diena - valgio gaminimas, tvarkymas ir kiti reikalai palauks.