o su ta babulka tai
vacia tai pramoga saunu
labai lauskim nuotraukyciu paziureti.
o su ta babulka tai
ji amo neteko netik nuo jusu bet ir nuo stulpo . kurmi jauciu reginys buvo
superinis jei babulka isimurino i stulpa
o iskurtokais uskenels gabvot ? nuomavotes cia tokios senoviskos bet tikrai jegiskai atrodo
o su ta babulka tai
jop,trys suknias radom karnavaliniu rubu nuomoj, viena ilindo i savo nuosava 10 islaikyta, o kita,musu nestuke panaudojo,mano ''ofelijos'' personazo suknele.
QUOTE(ritperliukas @ 2008 05 26, 10:33)
juk pvz gali improvizuoti mafijozas atavaziaves i havajus pailseti apsirengia havaietiskia ir skrybliu uzsideda tu laiku kurie mafijai priklauso , bernai daug cepu (grandiniu)perisdeda, ziedu na tarkimpo 5 lt prisipike aukso imitacijos. sautuvai. zaisliniai. dar papapildomai ir havajietiskai pasirengia sortukai, marskinukai su havajietiskia akcentais, tapkytes (sliures papludymi) pasidarai dirbtinu pinigu ir i trasa
. isk o tu darai sijona? sakei is juosteliu tia tau labai brangiai gausis tas sijonas. gerioau darytk is tampomo (krempininio popieriaus)
vakaip atrodo tie sijonai

tikria daug pigiua isies daryti cia ant virvutes pintas popierius. nusipirkau ta popierius tokia didelel pakuota uz 5 lt ir dar kitos popierias maza pakuote uz 0.99 cnt tai jas sudejau man kaip tik visas gavosi sijonas . kainas 7lt . ta popieriu juostelem susikarpiau ir pyniau.
o juostom tai tau labai jau brangiai iseis .
vakaip atrodo tie sijonai

tikria daug pigiua isies daryti cia ant virvutes pintas popierius. nusipirkau ta popierius tokia didelel pakuota uz 5 lt ir dar kitos popierias maza pakuote uz 0.99 cnt tai jas sudejau man kaip tik visas gavosi sijonas . kainas 7lt . ta popieriu juostelem susikarpiau ir pyniau.
o juostom tai tau labai jau brangiai iseis .
na tai as ir dariau is tampomo popieriaus
QUOTE(Daile @ 2008 05 26, 17:41)
jop,trys suknias radom karnavaliniu rubu nuomoj, viena ilindo i savo nuosava 10 islaikyta, o kita,musu nestuke panaudojo,mano ''ofelijos'' personazo suknele.
Papildyta:
QUOTE(shokatyt @ 2008 05 26, 20:22)
na tai as ir dariau is tampomo popieriaus
ji susikarpiau juostelem
na man ne vaikinam reikia o sau paciai 
sory supratau is kad is paprastu juostu.

kai pas ta motersike kur cigaretee i toky prailginima kisasi nz kaip jis vadinas ita gali susirasti kaip akcenta mafijai.
buna tabaku, pypkiu parduotuvese specializuotose. Bet tokiu ilgu nemaciau, nors ieskojau...Gal Vilniuje butu galima rasti.
QUOTE(ritperliukas @ 2008 05 27, 10:27)
Papildyta:
sory supratau is kad is paprastu juostu.

kai pas ta motersike kur cigaretee i toky prailginima kisasi nz kaip jis vadinas ita gali susirasti kaip akcenta mafijai.
Na sakau cia dave tokia didele misle padaryti
Havaju mafija...
Paprasta...isivaizduokite Havaju Mafija, Mafija Havajuose, arba Mafija - Havajai
Arba haviejietis su mfijos atributika arba Mafijozas su havajietiska atributika. Gali buti Vyras mafijozas su moterim havajiete arba atvirksciai ir mafija ir havajai.
zodziu varijuoti reikia, pazvelgti placiau ir su fantazija.
geriausiai susiderina tai,kas nesuderinama.
Asmeniskai as tokiai temai daryciau vyra italu mafijoza,uzdeciau jam geliu vainika,o pati apsirengciau havajiete.
Man labai patinka Ritperliuko sijonai
galima daug kur juos pritaikyti,tik jauciu darbo labai daug...o ir kaip pinti nelabai isivaizduoju, kasyte?
Paprasta...isivaizduokite Havaju Mafija, Mafija Havajuose, arba Mafija - Havajai
Arba haviejietis su mfijos atributika arba Mafijozas su havajietiska atributika. Gali buti Vyras mafijozas su moterim havajiete arba atvirksciai ir mafija ir havajai.
Asmeniskai as tokiai temai daryciau vyra italu mafijoza,uzdeciau jam geliu vainika,o pati apsirengciau havajiete.
QUOTE(Daile @ 2008 05 27, 12:54)
Havaju mafija...
galima daug kur juos pritaikyti,tik jauciu darbo labai daug...o ir kaip pinti nelabai isivaizduoju, kasyte? 
na bent jau kaip as dariau nebuvo tiek daug darbo
QUOTE(Daile @ 2008 05 27, 13:54)
Havaju mafija...
jei man butu tokia tema, tai rengciausi- as pati irgi havajiete o vyra mafijozu. nes daugiau ka neprigalvosi, mandriau.
Daile, nu zinok,tuos sijonu pasidariau maziau per valanda(man tai nedaug laiko
cia vis klausineju, kazkas buvo dariusios tema - cigonai. tai noreciau nuotraukyciu paziureti kas kaip ir ispudziu patirtu pasidalinima isgirsti. nes po biski rankiojuosi informacija. muzika kaip ir jau turiu., apranga irgi turiu va reiktu patarimu- kaip papuosti pavesine, ir kokie cigoniki atributai tinka.
zianau- ju atributai; kortos, stiklinis kamuolys , gitara,kas dar ?
paskui kaip vyriokus aperngti ? didelis klausymas.
svesime kaime prie prudo, tai su palapinem manau jau atrodys kaip taboras kakzas panasaus.
zianau- ju atributai; kortos, stiklinis kamuolys , gitara,kas dar ?
paskui kaip vyriokus aperngti ? didelis klausymas.
svesime kaime prie prudo, tai su palapinem manau jau atrodys kaip taboras kakzas panasaus.
Is vyrioko lengva cigona padaryt.
Kelnes bet kokios, gerai butu ryskus placiom rankovem marskiniai Svarbu: Platus medziaginis dirzas (as darau is skareliu) juoda skrybele ir auskaras.
Toliau juodu seseliu ryskinu akis, tuo paciu seseliu paisoma ''triju dienu barzdele''
zodziu paisai ka nori:)))
o is svarbesniu atributiku butu muzika. apipavidalinti aplinka galima butu visokiu spalvu kazkuo (medziaglelem,popiereliais, balioneliais)
man cigonynas kazkodel spalvotas turi buti.
Kelnes bet kokios, gerai butu ryskus placiom rankovem marskiniai Svarbu: Platus medziaginis dirzas (as darau is skareliu) juoda skrybele ir auskaras.
Toliau juodu seseliu ryskinu akis, tuo paciu seseliu paisoma ''triju dienu barzdele''
zodziu paisai ka nori:)))
o is svarbesniu atributiku butu muzika. apipavidalinti aplinka galima butu visokiu spalvu kazkuo (medziaglelem,popiereliais, balioneliais)
man cigonynas kazkodel spalvotas turi buti.