QUOTE(jowiciukas @ 2008 06 11, 10:27)
sveikos o mes darysim princu ir princesiu gal galit ka padeti
cia nemazai yra karaliai
ir cia karnavalui, istoriniai rubai..
dar jug daug princesiu ivairiu yra indes gali buti, rytu saliu ...

nes botu nesinori per toki karsti,o veiksmas vyks gamtoje.tai be languotu marskiniu ir dzinsu nieko nesumastau
  nes botu nesinori per toki karsti,o veiksmas vyks gamtoje.tai be languotu marskiniu ir dzinsu nieko nesumastau  
 Tik sijono patrumpinta varianta
 Tik sijono patrumpinta varianta  Zinoma, priklauso galbut ir nuo to, ar tai siuolaikinis kaimas, ar tas senasis, ar tiesiog kaimas...
 Zinoma, priklauso galbut ir nuo to, ar tai siuolaikinis kaimas, ar tas senasis, ar tiesiog kaimas...

gerai sugalvota
  gerai sugalvota   

Manau, kad tikrai pasinaudosime
 Manau, kad tikrai pasinaudosime   Antras eilerastukas super, prisiszvenge darbe ziauriai, jau isovaizdavom musu vadu veido israiskas
 Antras eilerastukas super, prisiszvenge darbe ziauriai, jau isovaizdavom musu vadu veido israiskas   Butu smagu gauti ir Makejevo dainele
  Butu smagu gauti ir Makejevo dainele   
  Tiek visiems ideju geru pasiulai

Mano MB per Jonines gimtadienis ir as jam uzsakius skrydi sklandytuvu. Aisku jis to nezino, tik jis ispetas, kad 21 d. nieko nesiplanuotu. O kas ta diena vyks net neneutuokia
  Mano MB per Jonines gimtadienis ir as jam uzsakius skrydi sklandytuvu. Aisku jis to nezino, tik jis ispetas, kad 21 d. nieko nesiplanuotu. O kas ta diena vyks net neneutuokia   Gal turi kokiu ideju del uzuominu, kokias jam butu galima issiusti tema su skrydziais, bet kad ir nesuprastu kas jo laukia
 Gal turi kokiu ideju del uzuominu, kokias jam butu galima issiusti tema su skrydziais, bet kad ir nesuprastu kas jo laukia   Dar galvoju gal padaryti ir diploma
 Dar galvoju gal padaryti ir diploma   
  Manau, kad tikrai pasinaudosime
 Manau, kad tikrai pasinaudosime   Antras eilerastukas super, prisiszvenge darbe ziauriai, jau isovaizdavom musu vadu veido israiskas
 Antras eilerastukas super, prisiszvenge darbe ziauriai, jau isovaizdavom musu vadu veido israiskas   Butu smagu gauti ir Makejevo dainele
  Butu smagu gauti ir Makejevo dainele   

Mano MB per Jonines gimtadienis ir as jam uzsakius skrydi sklandytuvu. Aisku jis to nezino, tik jis ispetas, kad 21 d. nieko nesiplanuotu. O kas ta diena vyks net neneutuokia
  Mano MB per Jonines gimtadienis ir as jam uzsakius skrydi sklandytuvu. Aisku jis to nezino, tik jis ispetas, kad 21 d. nieko nesiplanuotu. O kas ta diena vyks net neneutuokia   Gal turi kokiu ideju del uzuominu, kokias jam butu galima issiusti tema su skrydziais, bet kad ir nesuprastu kas jo laukia
 Gal turi kokiu ideju del uzuominu, kokias jam butu galima issiusti tema su skrydziais, bet kad ir nesuprastu kas jo laukia   Dar galvoju gal padaryti ir diploma
 Dar galvoju gal padaryti ir diploma  
 jei nori makejavo daineles rasyk man i AZ susitarsim kaip tau atsiustiu
 jei nori makejavo daineles rasyk man i AZ susitarsim kaip tau atsiustiu