http://www.kaukes.lt/Teminiai.php

Diplomas mano skraidunui jau paruostas
 Diplomas mano skraidunui jau paruostas   dar sugalvojau issiuntineti jam misles su uzuominom. Misles susije su skrydziu. Su kiekviena atspeta misle gaus zemelapi, pagal kuri tures susiorentuoti kur jam reikes vykti
 dar sugalvojau issiuntineti jam misles su uzuominom. Misles susije su skrydziu. Su kiekviena atspeta misle gaus zemelapi, pagal kuri tures susiorentuoti kur jam reikes vykti   Tik is pirmu zemelapiu idomu kaip jis susigaudys
 Tik is pirmu zemelapiu idomu kaip jis susigaudys   
   Nes ten viso pasaulio zemelapis ir tik mazais taskeliais pazymetas Paluknis
 Nes ten viso pasaulio zemelapis ir tik mazais taskeliais pazymetas Paluknis   

zaidimo. tu nueik kur yra temuke zaidimai http://www.supermama...howtopic=193202
 zaidimo. tu nueik kur yra temuke zaidimai http://www.supermama...howtopic=193202 labai graziai atrode kokteiliukai buvo ciotki padaryti su sketukais.  skeciai paludimio prismaigstyti. dargali palmes daryti pajamti kokia lazda ir kokiu ajeru ant virrsaus lazdos priristii.  mes tau draugem kaip staigmena darem 12 valanda ferverkus leidom. tikriai graziai atrode
  labai graziai atrode kokteiliukai buvo ciotki padaryti su sketukais.  skeciai paludimio prismaigstyti. dargali palmes daryti pajamti kokia lazda ir kokiu ajeru ant virrsaus lazdos priristii.  mes tau draugem kaip staigmena darem 12 valanda ferverkus leidom. tikriai graziai atrode  jei dar prisiminsiu tai parasysiu
  jei dar prisiminsiu tai parasysiu 

Griztu pas jus... Laimes ieskoti
 Griztu pas jus... Laimes ieskoti  
  dekinga vaje kiek labai labai esu Tau. Taciau atsirado daug bedeliu, uzimtumo, tai ir nusistume gimtadienio planavimas salin. Indeniskui vakareliui idejas pasiliksiu kitam kartui, o dabar vel noriu pagalbos pasiprasyti isradinguju jusu
 dekinga vaje kiek labai labai esu Tau. Taciau atsirado daug bedeliu, uzimtumo, tai ir nusistume gimtadienio planavimas salin. Indeniskui vakareliui idejas pasiliksiu kitam kartui, o dabar vel noriu pagalbos pasiprasyti isradinguju jusu  Gimtadienis jau netoli, 08 08, tad kaip ir uz menesio. Laukia nemaza kelione dar rugpjuti, tai siaip gal isvis gimtadienio nedaryciau... Taciau pagalvojau, kad negaliu tokios datos pamirsti
 Gimtadienis jau netoli, 08 08, tad kaip ir uz menesio. Laukia nemaza kelione dar rugpjuti, tai siaip gal isvis gimtadienio nedaryciau... Taciau pagalvojau, kad negaliu tokios datos pamirsti  2008 08 08
 2008 08 08  esu jauna, ne jubiliejus, taciau yra draugu su kuriais noriu pamineti savo svente
 esu jauna, ne jubiliejus, taciau yra draugu su kuriais noriu pamineti savo svente  Gimtadienis vyks brangioje vietoje, mano kaime, kuris dabar pamirstas zmoniu vienkiemis. Galeciau tik pasikviesti draugus, pasibuti nakti prie lauzelio, pasisokti smagiai... Na bet ne, jau nusibode visa tai
 Gimtadienis vyks brangioje vietoje, mano kaime, kuris dabar pamirstas zmoniu vienkiemis. Galeciau tik pasikviesti draugus, pasibuti nakti prie lauzelio, pasisokti smagiai... Na bet ne, jau nusibode visa tai  Noreciau kazko paprasto, linksmo. Ir kad nebutu itin sudetinga ruostis, as nebespesiu
 Noreciau kazko paprasto, linksmo. Ir kad nebutu itin sudetinga ruostis, as nebespesiu  Daryciau havajus gal, bet man si tema siek tiek pabodus, o ir as pilnoka gana esu, noriu kad tema deretu prie mano figuros, ir galeciau tapti pati graziausia
 Daryciau havajus gal, bet man si tema siek tiek pabodus, o ir as pilnoka gana esu, noriu kad tema deretu prie mano figuros, ir galeciau tapti pati graziausia  Patarkite
 Patarkite  Ir kaip manote, kada geriausia apie gimtadieni pranesti kitiems? Jei teminis, tikriausiai pries dvi savaites, tikrai nebus per anksti?
 Ir kaip manote, kada geriausia apie gimtadieni pranesti kitiems? Jei teminis, tikriausiai pries dvi savaites, tikrai nebus per anksti?

, kai ka paslepti ka ka paryskinti
 , kai ka paslepti ka ka paryskinti   ir viskas bus ok.pati esu ne is kuduju.
  ir viskas bus ok.pati esu ne is kuduju.   
  tiesiog sukneles arba apredu auksti tinkama pasirinkti.
  pasiruosti, aisku dar pasikvieciant kelta draugu ar draugu i pagalba.
   sekmes tau
 sekmes tau

, kai ka paslepti ka ka paryskinti
 , kai ka paslepti ka ka paryskinti   ir viskas bus ok.pati esu ne is kuduju.
  ir viskas bus ok.pati esu ne is kuduju.   
   sekmes tau
 sekmes tau Ekologiskas vakarelis labai idomus pasirode
 Ekologiskas vakarelis labai idomus pasirode  bet manau cia svarbiausia butu parinktas maistas, gerimai, aplinka..o vis delto ne zmones
 bet manau cia svarbiausia butu parinktas maistas, gerimai, aplinka..o vis delto ne zmones  as noreciau, kad sveciams reiktu puostis, per gimtadieni sbetumemes vieni kitais, zaistume ivairius zaidimus ir pan
 as noreciau, kad sveciams reiktu puostis, per gimtadieni sbetumemes vieni kitais, zaistume ivairius zaidimus ir pan  del figuros sutinku, kam tie kompleksai
 del figuros sutinku, kam tie kompleksai  bet taip jau gaunasi. Kaip tau sios temos? Paskaiciau ir visai patiko
 bet taip jau gaunasi. Kaip tau sios temos? Paskaiciau ir visai patiko