Sveikutes

Griztu pas jus... Laimes ieskoti
Ritperliuk, tiek man daug ideju prigalvojai su indenu tema

dekinga vaje kiek labai labai esu Tau. Taciau atsirado daug bedeliu, uzimtumo, tai ir nusistume gimtadienio planavimas salin. Indeniskui vakareliui idejas pasiliksiu kitam kartui, o dabar vel noriu pagalbos pasiprasyti isradinguju jusu

Gimtadienis jau netoli, 08 08, tad kaip ir uz menesio. Laukia nemaza kelione dar rugpjuti, tai siaip gal isvis gimtadienio nedaryciau... Taciau pagalvojau, kad negaliu tokios datos pamirsti

2008 08 08

esu jauna, ne jubiliejus, taciau yra draugu su kuriais noriu pamineti savo svente

Gimtadienis vyks brangioje vietoje, mano kaime, kuris dabar pamirstas zmoniu vienkiemis. Galeciau tik pasikviesti draugus, pasibuti nakti prie lauzelio, pasisokti smagiai... Na bet ne, jau nusibode visa tai

Noreciau kazko paprasto, linksmo. Ir kad nebutu itin sudetinga ruostis, as nebespesiu

Daryciau havajus gal, bet man si tema siek tiek pabodus, o ir as pilnoka gana esu, noriu kad tema deretu prie mano figuros, ir galeciau tapti pati graziausia

Patarkite

Ir kaip manote, kada geriausia apie gimtadieni pranesti kitiems? Jei teminis, tikriausiai pries dvi savaites, tikrai nebus per anksti?