Žinau iš Blindės, ji rašiusi apie tai RS ir asmeniškai. Man smagu turėti sistemą, kuria pasitikiu, vis ne stichiškai...

na tai, pagal ka tu ziuri kada kas
menuli seki?

Citata gal pravers, nors aš pati mėnuliu nepasitikiu....

QUOTE("Blindė NN")
Apie kambarinių augalų laistymą:
Laistyti kambarinius augalus reikia, bet ne taip dažnai, kaip darome. Tinkamas laikas laistymui yra lapų ir šaknų dienos. Mėnulis tomis dienomis būna Vėžyje, Skorpione, Žuvyse/ lapų dienos/, Jautyje, Mergelėje, Ožeragyje /šaknų dienos/ . Nepalanku laistyti žiedų dienomis, kai Mėnulis būna Dvynių, Svarstyklių ir Vandenio ženkluose, nes palaistyti augalai tampa neatsparūs kenkėjams.
Tarpą tarp šių dienų augalai lengvai ištveria. Laikantis tinkamo laiko, augalai bus gražūs, vešlūs ir stiprūs.
Laistymo dienos sausio mėn.:
Lapų dienos-11,12,13,20,21,29,30,31.
Šaknų dienos-7,8,16,17,24,25,26.
Laistyti kambarinius augalus reikia, bet ne taip dažnai, kaip darome. Tinkamas laikas laistymui yra lapų ir šaknų dienos. Mėnulis tomis dienomis būna Vėžyje, Skorpione, Žuvyse/ lapų dienos/, Jautyje, Mergelėje, Ožeragyje /šaknų dienos/ . Nepalanku laistyti žiedų dienomis, kai Mėnulis būna Dvynių, Svarstyklių ir Vandenio ženkluose, nes palaistyti augalai tampa neatsparūs kenkėjams.
Tarpą tarp šių dienų augalai lengvai ištveria. Laikantis tinkamo laiko, augalai bus gražūs, vešlūs ir stiprūs.
Laistymo dienos sausio mėn.:
Lapų dienos-11,12,13,20,21,29,30,31.
Šaknų dienos-7,8,16,17,24,25,26.
Man pravers - ačiū labai labai
Kada persodint ir visa kita turiu, trūko tik dėl laistymo. Šiemet eksperimentuosiu ir stebėsiu
Tiesa, Sigute, o kaip dėl kitų mėnesių

Tiesa, Sigute, o kaip dėl kitų mėnesių

Tai matyt reikia žiūrėti, kada mėnulis kokiame ženkle ir pagal tai nustatyti tas lapų , šaknų ir t.t. dienas.

Kito mėnesio "grafiką" permesiu, kai gausiu iš Blindės, pažadu.

QUOTE(Liucerna @ 2008 01 15, 23:01)
nu tiesiog kaifas

QUOTE(KRISTIDA @ 2008 01 15, 22:24)
Jei jau jus domina, prašom... studijuokite.

Mėnulio kalendorius

Sigute

Patiko man tas mėnulio kalendorius...
bet kad galva visai neveikia
matyt pradžioj teks pasikliauti mergaitėmis....

Viskas ten paprasta, virsuje isdestyti menesiai, i juos iejus surasytos visos dienos. O bendrajame meniu reik pasistudijuoti temele "Sodas ir darzas" . Taip as nusistaciau, kad sia savaite man geriausiai persodineti augaliukus penktadieni... 
Man idomu isbandyti ta laistymo sistema su fuksijomis, kurias labai puola baltasparniai. Nes Blinde sake, kad daug metu naudojasi sia laistymo sistema ir jokie parazitai jos gelyciu nepuola. O mano sanpaulijos irgi "istempia" nelaistymo periodus.
Rezultatus parasysim po tam tikro laiko tarpo...

Man idomu isbandyti ta laistymo sistema su fuksijomis, kurias labai puola baltasparniai. Nes Blinde sake, kad daug metu naudojasi sia laistymo sistema ir jokie parazitai jos gelyciu nepuola. O mano sanpaulijos irgi "istempia" nelaistymo periodus.
Rezultatus parasysim po tam tikro laiko tarpo...