Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

na va kiek naujokiu turim thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(inspektorer @ 2008 01 18, 13:03)
šiandien mačiau IKI parduotuvėje tamsiai violetines  wub.gif bet kol neišmoksiu prižiūrėti, nepirksiu, nekankinsiu gėlyčių  blush2.gif

man atrodo jos ten parduotuvei daugiau kankinamos g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 01 18, 14:36)
na va kiek naujokiu turim thumbup.gif  4u.gif

Taip, džiugu matyti naujokes.

bet pagalvojau, kad kai kurių senbuvių labai seniai nematyti. Pvz. Aina, Mmmildut jau nežinau, kada buvo...
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 01 18, 14:10)
bet pagalvojau, kad kai kurių senbuvių labai seniai nematyti. Pvz. Aina, Mmmildut jau nežinau, kada buvo...

jau galima sakyt, kad mus ir pamirso g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 01 18, 13:36)

man atrodo jos ten parduotuvei daugiau kankinamos g.gif  ax.gif

Kiek pastebiu Maximoj, sanpaulijos arba išdžiovintos, arba "priskandintos", esu mačiusi kaip jas laisto, pila iš viršaus tiesiai ant lapukų.
Reikėtų bent elementarias laitsymo pamokėles prižiurėtojoms pravesti prekybos centruose, tiekėjai tuo turėtų pasirūpinti.

Sveikos naujai prisijungusios, ir mylinčios šias gėlytes.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 18 sausio 2008 - 16:17
Noriu surengti parodą namuose: „Kaip nereikia auginti sanpaulijų...“ Norinčias kviesiu konkrečią dieną į svečius pasižiūrėti, bus iš ko pasimokyti.
Atsakyti
Liucerna ruoškis paskaitai -atvažiuoju . ax.gif Idomu ,kaip gi ten nereikia auginti sanpaulijų ....A jos pas tave gal pačios auga.... mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Neatrodo jau man baisios tavosios numylėtinės ,ko čia gązdini . ax.gif Man rodos pas tave dabar ir žiedukų daugiausia ... bigsmile.gif Prisipažink... kas šiuo metu žydi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 18, 16:36)
Liucerna ruoškis paskaitai -atvažiuoju . ax.gif Idomu ,kaip gi ten nereikia auginti sanpaulijų  ....A jos pas tave gal pačios auga.... mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Neatrodo jau man baisios tavosios  numylėtinės ,ko čia gązdini . ax.gif Man rodos pas tave dabar ir žiedukų daugiausia ... bigsmile.gif Prisipažink... kas  šiuo metu žydi  bigsmile.gif

Ji taip tikisi kuo daugiau svečių prisikviesti. lotuliukas.gif ..Kada parodos lankymas prasideda! thumbup.gif

Atsakyti
Šiuo metu vešliausiai žydi mano ego... Turbūt nepasitikėjimo kirminai ėda, reikia chemikalų... cool.gif Į parodą kviesiu su savom vaišėm: balandėliais, lašiša, suši, silkėm ir t.t. Iš mano pusės – duona ir vanduo (virintas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucerna: 18 sausio 2008 - 17:01
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 18, 18:58)
Šiuo metu vešliausiai žydi mano ego... Turbūt nepasitikėjimo kirminai ėda, reikia chemikalų... cool.gif Į parodą kviesiu su savom vaišėm: balandėliais, lašiša, suši, silkėm ir t.t. Iš mano pusės – duona ir vanduo (virintas).

Tai gerai einu lašišos traukti . biggrin.gif Tu Liucerna kaip mėgsti blink.gif folijoj kepta tiks g.gif dar saldainių kokių prigriebiam.... ax.gif matau kavos atsivežt reikia ...mergikės ,kas su kava svečiuosna ....a blush2.gif

Gerai dar būtų kokių chemikąlų prigriebus , 4u.gif 4u.gif o tie su laipsniais tinka blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Liucerna @ 2008 01 18, 16:58)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif skelk darbo grafika, atsinesiu kokia sudziuvusia vobla bigsmile.gif
Atsakyti
o kas ta vobla jie ne paslaptis ax.gif g.gif
Atsakyti
Galiu ir aš cemijos "prigriebti" , rytoi kaip tik kaimukan lekiu, lašinių pakaulysiu, ko dar reikia iki pilnos laimės, ai svogūnų keleta galvų. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti