Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

Va va matau kol Liucernos nėr ,mes čia susiorganizuosim blush2.gif Užkandos jau randasi...Mergaitės visas kvietė ,kas su kava atvaro..... rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 18, 17:58)
Šiuo metu vešliausiai žydi mano ego... Turbūt nepasitikėjimo kirminai ėda, reikia chemikalų... cool.gif Į parodą kviesiu su savom vaišėm: balandėliais, lašiša, suši, silkėm ir t.t. Iš mano pusės – duona ir vanduo (virintas).

na aš voblos neprižadu, bet ką nors kliuksinčio tai sureguliuosim.
Sakai - chemijos reikia? wink.gif Man irgi smile.gif))))) Tik spalvą pasirinkim. Man geriau tinka raudona spalva.

Liucerna, kada Vilniuje būsi? Meetą darysim smile.gif)) Mmmildut pasikviesim, BlindęNN, Eya, Kerpeną, dar ką nors šūktelėsim. Bus rimtas "reabilitacinis centras" drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 18, 17:29)
Noriu surengti parodą namuose: „Kaip nereikia auginti sanpaulijų...“ Norinčias kviesiu konkrečią dieną į svečius pasižiūrėti, bus iš ko pasimokyti.

Priimta!
Aš atvažiuosiu kitą šeštadienį į Kauną. Tinka?
Atsakyti
Tai atvažiuok vasario 2 biggrin.gif mat aš tada ruošiuosi .....vaiką tranzuoti K ax.gif aunan ...
Atsakyti
Ziuriu susiruoset pas Liucerna su visom vaisem biggrin.gif Ar nepribaigs ji taip vargso vyro : negana sanpauliju pilni namai,tai dar ir moteriskiu pilna priguzes? hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Atvažiuokit su prietema, kad nereiktų grindų plauti ir blogiau viskas matytųsi... Mano durys atdaros, o širdis - laisva, palaida ir išpustyta... Laukiu! Adresas ir datos - per AŽ, (privengiu maniakų)... Žemių nesivežkite, turiu sandėliuke, kur jas išėmus, laikinai galima būtų sukišti šeimą... tiesa, apšvietimo nėra. Vis tiek – laukiu visų ir visada. drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Liucerna,2008 01 18, 23:42]
Žemių nesivežkite, turiu sandėliuke, kur jas išėmus, laikinai galima būtų sukišti šeimą...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai mes čia ,net pačiai iš savęs juokas ima .... blush2.gif na gero jumoro dar niekam per daug nebuvo ....sako vitaminas C gaminasi. mirksiukas.gif

Varkšė tavo šeimyna Liucerna ,jei jau sandėliuke net elktros nėra....tai gal tada nevažiuot dar ,gal chemikalų paštu atsiųsti . ax.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 18, 17:33)
o kas ta vobla jie ne paslaptis  ax.gif  g.gif

tai sudziovinta zuvis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne tik sandėliuke, bet ir laiptinėje einam "iš nuojautos". Jei svečiai supratingi, tai pasišviečia mobiliaisiais, jei priplaukę – eina, kaip išmano. Mano mažas ūgis ir ambicijos neleidžia lempučių sukinėti, o kitų akys kaip kačių, matyt, tamsoj orientuojasi. Kol kas sandėliuke sanpaulijų neauginsiu, per tamsu...
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 18, 23:26)
Kol kas sandėliuke sanpaulijų neauginsiu, per tamsu...

tai seimyna ten sukisi lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinoma, kol vyks paroda, namiškius galima išsiųsti nupirkti bulvių, morkų ar kokių burokų, arba jie gali pasakoti viešnioms "mamytės sanpaulinio nuprotėjimo eigą" ir vedžioti po kambarius, iliustruodami pavyzdžiais. Šiandien draugė užkliuvo už taburetės su sanpaulijų padėklu ir sušuko:"Koks aš griozdas!", turėdama galvoje save. O man pasigirdo "Koks ČIA griozdas!"... blush2.gif Tai aš mintyse jau mėginau įsižeisti, bet nespėjau, nes paaiškėjo tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 01 18, 19:31)

Liucerna, kada Vilniuje būsi? Meetą darysim smile.gif)) Mmmildut pasikviesim, BlindęNN, Eya, Kerpeną, dar ką nors šūktelėsim. Bus rimtas "reabilitacinis centras"  drinks_cheers.gif [/color]
Papildyta:

Malonu, kad ir mane "priskaičiavot", nes iš manęs dar tokia augintoja, kad nelabai tinku reabilitaciniam centrui... blush2.gif
Atsakyti