Va va matau kol Liucernos nėr ,mes čia susiorganizuosim
Užkandos jau randasi...Mergaitės visas kvietė ,kas su kava atvaro.....
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 18, 17:58)
Šiuo metu vešliausiai žydi mano ego... Turbūt nepasitikėjimo kirminai ėda, reikia chemikalų...
Į parodą kviesiu su savom vaišėm: balandėliais, lašiša, suši, silkėm ir t.t. Iš mano pusės duona ir vanduo (virintas).
na aš voblos neprižadu, bet ką nors kliuksinčio tai sureguliuosim.
Sakai - chemijos reikia?
Liucerna, kada Vilniuje būsi? Meetą darysim
Papildyta:
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 18, 17:29)
Noriu surengti parodą namuose: Kaip nereikia auginti sanpaulijų... Norinčias kviesiu konkrečią dieną į svečius pasižiūrėti, bus iš ko pasimokyti.
Priimta!
Aš atvažiuosiu kitą šeštadienį į Kauną. Tinka?
Tai atvažiuok vasario 2
mat aš tada ruošiuosi .....vaiką tranzuoti K
aunan ...
Ziuriu susiruoset pas Liucerna su visom vaisem
Ar nepribaigs ji taip vargso vyro : negana sanpauliju pilni namai,tai dar ir moteriskiu pilna priguzes?
Atvažiuokit su prietema, kad nereiktų grindų plauti ir blogiau viskas matytųsi... Mano durys atdaros, o širdis - laisva, palaida ir išpustyta... Laukiu! Adresas ir datos - per AŽ, (privengiu maniakų)... Žemių nesivežkite, turiu sandėliuke, kur jas išėmus, laikinai galima būtų sukišti šeimą... tiesa, apšvietimo nėra. Vis tiek laukiu visų ir visada.
[quote=Liucerna,2008 01 18, 23:42]
Žemių nesivežkite, turiu sandėliuke, kur jas išėmus, laikinai galima būtų sukišti šeimą...
Žemių nesivežkite, turiu sandėliuke, kur jas išėmus, laikinai galima būtų sukišti šeimą...
Gerai mes čia ,net pačiai iš savęs juokas ima ....
na gero jumoro dar niekam per daug nebuvo ....sako vitaminas C gaminasi.
Varkšė tavo šeimyna Liucerna ,jei jau sandėliuke net elktros nėra....tai gal tada nevažiuot dar ,gal chemikalų paštu atsiųsti .
Varkšė tavo šeimyna Liucerna ,jei jau sandėliuke net elktros nėra....tai gal tada nevažiuot dar ,gal chemikalų paštu atsiųsti .
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 18, 17:33)
tai sudziovinta zuvis
Ne tik sandėliuke, bet ir laiptinėje einam "iš nuojautos". Jei svečiai supratingi, tai pasišviečia mobiliaisiais, jei priplaukę eina, kaip išmano. Mano mažas ūgis ir ambicijos neleidžia lempučių sukinėti, o kitų akys kaip kačių, matyt, tamsoj orientuojasi. Kol kas sandėliuke sanpaulijų neauginsiu, per tamsu...
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 18, 23:26)
Kol kas sandėliuke sanpaulijų neauginsiu, per tamsu...
tai seimyna ten sukisi
Žinoma, kol vyks paroda, namiškius galima išsiųsti nupirkti bulvių, morkų ar kokių burokų, arba jie gali pasakoti viešnioms "mamytės sanpaulinio nuprotėjimo eigą" ir vedžioti po kambarius, iliustruodami pavyzdžiais. Šiandien draugė užkliuvo už taburetės su sanpaulijų padėklu ir sušuko:"Koks aš griozdas!", turėdama galvoje save. O man pasigirdo "Koks ČIA griozdas!"...
Tai aš mintyse jau mėginau įsižeisti, bet nespėjau, nes paaiškėjo tiesa.
QUOTE(Rima* @ 2008 01 18, 19:31)
Liucerna, kada Vilniuje būsi? Meetą darysim
Papildyta:
Malonu, kad ir mane "priskaičiavot", nes iš manęs dar tokia augintoja, kad nelabai tinku reabilitaciniam centrui...