Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

Liucernos Turtai ją džiugina biggrin.gif kad pavasario linksmiau būtų laukti..
Atsakyti
Taip, Aušrele, tai Tavoji... "išsikėtojusioji", jeigu kalbi apie tas, kur ant lovos sudėtos pasišildymui...
Šiek tiek liūdesio namie - nuolat skainioju nuo augaliukų beglembančius lapukus. Puvinys???
Šiek tiek džiaugsmo – vyras nupirko ir į stalinės lempos gaubtą įsuko dieninės šviesos "ilgai grojančią" lempą, tai nemenkos dalies sanpaulijų bent šviesa dabar neskriausiu. tongue.gif Po truputį gal ir kituose kambariuose pavyks, nužiūrėjau, kaip tos lempos atrodo, gi pati nusipirksiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucerna: 11 sausio 2008 - 20:04
Liuceran .ar ne juokas ....jei jau eisi lempučių pirkti.. lotuliukas.gif ax.gif Matai ko tos sanpaulijos mūsų neišmoko .....ir elektros žinovėm tapsim ir agronomijos žinių įgysim doh.gif thumbup.gif

mergikės kad neliūdna būtų žiedų laukti gal pasižvalgom į margalapes ...Čia jums naktipiečiams iš neto margutės....Gal kas ir savo gražuoplių turi pasirodom ,neskūpijam...

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Aha, Rimuleee, iš nuotraukos supratau, kad vadinasi, mano margalapės nenušalo, o ta raudona spalva ant lapų – n a t ū r a l i smile.gif Nesgi tokių turiu iš Latvijos, jau ėmiau panikuoti, ko čia raudonija... biggrin.gif
Atsakyti
Liucerna, nežinau, ar mane gerai supratai. Klausiau ne apie 'Snow Squal'. Tiesiog viena taviškė labai panaši į mano 'Ice Queen'. Šios mano sanaulijos lapkočiai gana ilgi, ir lapukai styro į visas puses. Man įdomu, ar tai gėlytei ko nors trūksta, ar šios veislės augalas ir pas kitas augintojas taip pat atrodo. Taigi - ar turi 'Ice Queen'?
Atsakyti
Na va, susipainiojau, nes tą "išstypusią" turiu iš Dhalios, ne iš Tavęs, ir tai yra 'Metelica', ko išstypo, nežinau, visuomet laikau arčiausiai šviesos. O 'Snow Squal' klesti, turiu foto, bet gėda dėti, neryški, ryt nufotografuosiu tinkamiau. smile.gif
Turiu 'Ice Queen', taip pat... gerokai išstypusi, o žiedukai dabar menkoki. Tačiau labiausiai išstypusi nuotraukoje yra 'Metelica'.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 11, 20:00)
..Gal kas ir savo gražuoplių turi pasirodom ,neskūpijam...

Niekada!...neskūpavoju augaliukų prašantiem, visada juos su geriausiais palinkėjimais "išleidžiu" iš namų, jei turiu, ir galiu dalintis, parduoti, mainyti. 4u.gif 4u.gif
Šiandien vakarienei iš mano "darželio" paaugliai margalapiai.

user posted image

.user posted image..user posted image...user posted image...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 11 sausio 2008 - 22:34
gražu Sigut clap_1.gif ...Rima neskūpik ir tu .... nono.gif
eisiu ir rolleyes.gif aš saviškių paieškoti
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 11, 23:51)
...Rima neskūpik ir tu ....  nono.gif

Kadangi nuo Sigutės* gavau pylos, kad vėlai guluosi, šiandien bandžiau anksčiau nueiti miegoti, bet kai taip ant mylimiausios nuospaudos užlipo bigsmile.gif teko eiti fotiką traukti.
Liucerna, ir man kažko blicas nepatinka šiandien, matomai lauke tvyrantis rūkas trukdo lotuliukas.gif

Na gerai, veizėkit:

lentynos (tik jau laaabai bent vienos didelės trūksta) tongue.gif
user posted image

suaugusios:

user posted image

jau paaugliai, ruošiasi žydėti user posted image

user posted image

vaikus veda lapukai:

user posted image

išbandžiau ant lapukų auksinį markerį. Man patiko:

user posted image

Liucerna, o čia Tau nuraminimui - nepergyvenk, mano Ice Queen irgi
"išsikėtojusi" į visas puses. Matomai jai tas būdinga. Palyginimui - Skybitd:

user posted image

drinks_cheers.gif gal šiam vakarui užteks? wink.gif
O tai pabandžiau ant vienos užrašą pateikti, tipo labai jau blatnai padaryti, ir neįpratusi "patiražavau" per visas foto. Matomai miegot laikas drinks_cheers.gif

Labos, Sanpaulijų fėjos 4u.gif
Atsakyti
Rima* ,grazu pas jus... man labai tos lenteles uzrasams patinka.
Kur ju galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 01 12, 00:59)
Rima* ,grazu pas jus... man labai tos lenteles uzrasams patinka.
Kur ju galima isigyti?

Didesnes - Senukuose, mažesnės - mano "išradimas" - lenkiškų ledų stiklinėlėse pagaliukai, duodami vietoje šaukštelio. Ant jų užklijuoju pavadinimus, užrašytus ant lapelių.
Atsakyti
Manoji Elizabeth atsigavo, kokius grazius lapelius pradejo leisti su dideliu baltu krasteliu. Vis kazko lauke, sunkiai augo, gal salciu lauke lauke ir sulauke ax.gif ?
user posted image
Atsakyti