Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

QUOTE(Liucerna @ 2008 02 03, 10:52)
Vakar draugė viešėjo. Labai sava draugė, bet aš jau perėjau visas leistinas padorumo ribas: žmogus geria arbatą, o mano rankos – žemės puode blush2.gif Linkiu ir Jums to paties! biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif niekas nesikeicia hihihi.gif
Atsakyti
Sigute, ar Panevėžy irgi saulė šiandien skaisti kaip Kaune?
Atsakyti
ir VLN saulute spinduliukais dalinasi bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=MamaDanute,2008 02 03, 12:58]

Tai ką ,tu ,puodus lipdai. blink.gif blink.gif kad molio prireikė.
[/quot

Lipdau lipdau...kai ūpas būna ax.gif biggrin.gif ..pas mus irgi graži dienelė... saulytė taip gražiai šviečia.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir pas mus pavasaris.
Atsakyti
Ufff, pagaliau grizau. Pirmas zvilgsnis atsikelus - mazius (nepatikliai bande prisiminti, kur mate ta issisiepusia is laimes moteriske....), antras zvilgsnis - KAIP MANO SANPAULIJOS ??? Idomiausia buvo apziuret vos diena pries kelione persodintus ugtelejusius vaikucius - visi gyvi, sveiki, tik vienas, atskirtas nuo motininio augalo jau su saknu guzulu, kazko juoduoja... Cia tas pats, kurio "mamai" diagnozavot puvini ir kuriuos purskiau Topazu... Anyta buvo prigrasyta neperlaistyti, tai siaip viskas lyg ir neblogai.
Ech, miela malonu pas jus sugrizti. Einu dar RS prasukuosiu...
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 02 03, 11:48)
Sigute, ar Panevėžy irgi saulė šiandien skaisti kaip Kaune?

Taip, taip šiandien tikras pavasaris, tik vėjas žvarbokas, o saulutė švietė visą dieną....

Oi čia visa sanpaulijų augintojų draugija šiandien buvo susirinkusi, smagu visas matyti, besidžiaugiančias ilgėjančia diena, saulutės spinduliukais, .... wub.gif
Taip sveikata brangiausias turtas, o ypač vaikučių, sėkmytės besigydant. 4u.gif
Smagu girdėti kad ūkis gerose rankose buvo, tinkamai prižiūrėtas.... thumbup.gif

Taigi dienos jau ženkliai pailgėjo, pajusime tuoj , mūsų augaliukai sureaguos į natūralios šviesos padidėjimą, manieji jau žiedukus pradėjo kaišioti, oi kaip saulytės norisi... thumbup.gif

Klausiu dar kartą.....Veidrodėli, veidrodėli kas pasaulyje gražiausia... wub.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 03 vasario 2008 - 17:08
Mamce, sveika sugrįžusi! Labai jau pasiilgome 4u.gif Prašom pasakyti, kaip sūnelis: ar procedūros dar priešaky?
Miela Rimuleee, nepamiršk, kad Kaune turi draugų, kurie tavo medų kabina!
Mama Danute, viliuosi, kad apsilankiusi Kaune jau pasiimsite savąją 'Metelicą'. O gal jau įsigijot? blush2.gif
Rena, nu ar ne laikas namo jau? Sostinė sostine, bet nereikia priprasti mirksiukas.gif, kad nuo gėlyčių neatprastum! Dar imsi ir pamanysi, kad gali be jų išgyventi...
Sigute, vis dėlto sekmadienis! Prisimink, kaip kartais žmonės naktį užsimano ko nors "skanaus..."
Rima, sekmadienį dirbti – nuodėmė! smile.gif
Šiandien apsilankė viena Fėja ir parodė man, kas vis dėlto yra tie "vaikiški" lapai, kuriuos vis dar baugu skainioti. Jau nebebijau! Ir supratau, kad lapas maitina greta įsitaisiusį žiedynoktį. Ot tamsa buvau doh.gif
Maidana, ar ruošiesi kovo 1 d į susitikimą/pamoką? laukiame visų!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucerna: 03 vasario 2008 - 17:18
QUOTE(Liucerna @ 2008 02 03, 19:17)
Mamce, sveika sugrįžusi! Labai jau pasiilgome  4u.gif  Prašom pasakyti, kaip sūnelis: ar procedūros dar priešaky?
Miela Rimuleee, nepamiršk, kad Kaune turi draugų, kurie tavo medų kabina!
Mama Danute, viliuosi, kad apsilankiusi Kaune jau pasiimsite savąją 'Metelicą'. O gal jau įsigijot? blush2.gif
Rena, nu ar ne laikas namo jau? Sostinė sostine, bet nereikia priprasti mirksiukas.gif, kad nuo gėlyčių neatprastum! Dar imsi ir pamanysi, kad gali be jų išgyventi...
Sigute, vis dėlto sekmadienis! Prisimink, kaip kartais žmonės naktį užsimano ko nors "skanaus..."
Rima, sekmadienį dirbti – nuodėmė! smile.gif
Šiandien apsilankė viena Fėja ir parodė man, kas vis dėlto yra tie "vaikiški" lapai, kuriuos vis dar baugu skainioti. Jau nebebijau! Ir supratau, kad lapas maitina greta įsitaisiusį žiedynoktį. Ot tamsa buvau  doh.gif
Maidana, ar ruošiesi kovo 1 d į susitikimą/pamoką? laukiame visų!

Ne ,Metelicos dar neturiu.O gal kas Lemon Kisses atliekamą vaikiuką turite? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Liucerna, mano lelius dar neoperuotas. Ruosemes si antradieni, bet siandien koseja, temperatura nuo dantu pastoviai pakilus, tai teks atideti sia nemalonia procedura. Bet dabar as jos jau visai nebebijau. Prisijaukinau neisvengiamybe smile.gif

Del susitikimu: jei tik bus galimybe, dalyvausiu visur ir visada, kur galima gauti naujos naudingos info apie musu numyletines.
Atsakyti
Alkanos ir alkanos, tai jau vėl naktipiečių užsiprašei, jų nebus, bus tik vakarienė, nes vakaroti nesiruošiu, ryt sunki diena...
Vakarienės tema, < Laimingi žmonės- šalia sanpaulijų...> lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai kas gal ir matyta jau, manau vistiek pasidžiaugsime dar kartą... thumbup.gif thumbup.gif

user posted image...user posted image...user posted image...

user posted image...user posted image...user posted image...

user posted image...user posted image...user posted image

„ Labiausiai mus džiugina ne tai, kas supa, o santykiai su aplinkiniais“
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 03 vasario 2008 - 17:40
Ojei, Sigute, "užganėdinai"... 4u.gif 4u.gif
Mamce, Tu šaunuolė! Kaip gražiai pasakei – „prisijaukinau neišvengiamybę".
Mama Danute, 'Lemon Kisses' galėčiau atnešti lapuką. Tačiau neabejoju, kad kuri nors fėja gali turėti ir vaikiukų g.gif rolleyes.gif
Atsakyti