Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

QUOTE(sigita.p @ 2008 02 01, 13:42)
Sveikutes. Na mano lapelis butu turejes 7 ziedelius palikau tik viena kad pasigrozeti kokios spalveles bus. Kai prasiskleis nufotografuosiu parodysiu.

Aš ir nuotraukytę išsisaugojau tavo, ne toks jau dažnas reiškinys, būtinai parodyk kaip dabar atrodo , smalsu.... g.gif tongue.gif

user posted image....sigita.p nuotrauka. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 02 01, 14:40)
Rima, o kuriuo galu degtuką į vazoną kišti?! lotuliukas.gif  rolleyes.gif

Na duodi! lotuliukas.gif ))))))) Humoristė!!! thumbup.gif

Aišku - siera į žemę. Ji ir "padeda" gyviams pasislinkti į "amžinos medžioklės" plotus lotuliukas.gif )))))

Pamatysi - per savaitę nieko neliks ant degtuko pagaliuko, viskas nutirps. Augaliukams nekenkia. Išbandyta!
Atsakyti
Žodžiu, mažame žemės lopinėlyje, telpančiame į vazoną, padarome, kaip suprantu, su siera pragarą... ax.gif Rima, ar tikrai tiki, kad aš tokia "tūpa"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucerna: 01 vasario 2008 - 20:52
QUOTE(Liucerna @ 2008 02 01, 21:51)
: Rima, ar tikrai tiki, kad aš tokia "tūpa"?

lotuliukas.gif )))))))))))))Vaidink vaidink, vistiek neišeitų apsimesti "tūpa" drinks_cheers.gif

Prijuokinai, nuotaiką pakėlei, Vit.C prisigamino, ir geeera!

O tokios nuotaikos būdama, einu apie vazonėlius tupinėti. Labai reikia kai kuriuos vaikiukus atskirti... Dideli drambliai užaugo! wub.gif
Atsakyti
kaip faina, kas gali apie tas grazuoles patupinet, o man jau knieti kas mano darze dedas g.gif echhhh, o as dar jas ne greit pamatysiu schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės sanpaulijų Fėjos,
Ar priimsit mane i savo būrelį? smile.gif Labai norėčiau veislinių sanpaulijų, turiu 8 neveislinukes. Aš esu iš Alytaus, jeigu turėsit atliekamų llapelių ar vaikiukų labai norėčiau.
Atsakyti
Alkaniuke, turbūt mes jau susirašėme RS? Ar nemesteltumėte man savo tel ir kt nuorodų į AŽ, galiu perduoti dovanų smile.gif į Alytų. Pažiūrėkite mano atsakymą RS asmeninėse žinutėse.
Atsakyti
QUOTE(Alkaniuke @ 2008 02 01, 23:00)
Ar priimsit mane i savo būrelį? smile.gif

Būk pasveikinta! user posted image

Atsakyti
Šviesaus šeštadienio, Burtininkės! Taikos su savimi, gėlėmis ir pasauliu.
Atsakyti
QUOTE(Alkaniuke @ 2008 02 01, 23:00)
Ar priimsit mane i savo būrelį? smile.gif Labai norėčiau veislinių sanpaulijų,  turiu 8 neveislinukes. Aš esu iš Alytaus, jeigu turėsit atliekamų llapelių ar vaikiukų labai norėčiau.

Valio, Alytuje daugėja sanpaulijų mėgėjų 4u.gif
Atsakyti
Taigi! 4u.gif
Aušra, smagu Tave vėl matyti! smile.gif
Atsakyti
Mano gėlynėlis 4u.gif auga ir lyg ir žiedynukų užuomazgas įžiūrėjau bigsmile.gif
tai Silvanos ir Rimos siuntinėlis iš susitikimo rudenį Vilniuje biggrin.gif
user posted image
[URL=http://radikal.ru/F/i044.radikal.ru/0802/22/9219b1882a87.jpg.html]user posted image[/URL
user posted imageLabai įdomūs garbanoti margi lapukai,gal kuri turit tokią užaugusią su žieduku,tai Say Wat.,na o žydi pas mane tai šita gražuolė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti