Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

Liucerna lb lb lb grazu ir malonu, didelis ACIU wub.gif
Atsakyti
Tai galop progą pašnibždėk blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif a sanpaulijos daugemetes ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
Jo Liucerna, labai gražu, tu kaip visada tiesiog nepakartojama wub.gif thumbup.gif wub.gif

Rena tikrai, visą stalelį sanpaulijų tau parūpinau, o tu vis neatskleidi paslapties verysad.gif
Jei buvo mažai, tai ko nieko nesakai, štai dar vieną iš visos širdies siunčiu ... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 08 vasario 2008 - 16:18
QUOTE(Liucerna @ 2008 02 08, 15:55)
Dedikacija Renai

Miela Rena, nežinau progos,

jetau kaip gražu
galima aš proga pašnibždėsiu vakar 35
Ber Sigutė kokių grožybių pridėjo, o pas mane nieks nežydi, ir dar vaikučių keletą numarinau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 08 vasario 2008 - 16:36
Sveikinu , Rena birthday.gif 4u.gif

Žiūriu, mes benraamžės, tik pusmečiu tesiskiriam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2008 02 08, 16:33)
jetau kaip gražu
o pas mane nieks nežydi,

žiedukai ne mano , iš neto platybių, pas mane jau pumpuruojasi, pumpuruojasi, labai saulytės reikia... mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 02 08, 17:13)
sveikutes 4u.gif  a sanpaulijos daugemetes ar kaip? blush2.gif

Sanpaulijos daugiametės. Ar Tu neaugini? mirksiukas.gif Jei ne, tai prisijunk, tikrai... pasigailėsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Rena , sanpaulijų fėja! user posted image

taip norėjau ryte Tave pasveikinti, bet nesuspėjau - likau visai dienai be interneto...
4u.gif Priimk nuoširdų sveikinimą Tortadienio proga! user posted image (šioje dėžutėje aš sudėjau visus gerus linkėjimus)

QUOTE(Iiudna @ 2008 02 08, 17:13)
sveikutes 4u.gif  a sanpaulijos daugemetes ar kaip?

Daugiametės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima*: 08 vasario 2008 - 17:45
QUOTE(Liucerna @ 2008 02 08, 17:38)
Sanpaulijos daugiametės. Ar Tu neaugini? mirksiukas.gif Jei ne, tai prisijunk, tikrai... pasigailėsi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na dar ne visai galiu vadint save augintoje, nes tik nesenai pabandziau lapuka ysodint... isdygo vaikutis atskyriau. dabar matau kitas jau lenda... ax.gif a lapukas tai is "iki" parduotuves blush2.gif net nepamenu kokios spalvos buvo... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iiudna: 08 vasario 2008 - 19:54
Ir man taip buvo iš pradžių. Dabar jau rūpestingai rašausi ir veisles, ir maksiminių spalvas. Nes po vieno lapuko pamerkimo, kurį manaisi "atsiminsiąs", tuoj pat būna kitas, paskui – dar kitas. O tada jau - chaosas. Rašykis, lipdykis, žinoma, jeigu tai Tau pačiai svarbu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucerna: 08 vasario 2008 - 21:02
QUOTE(Liucerna @ 2008 02 08, 20:33)
Ir man taip buvo iš pradžių. Dabar jau rūpestingai rašausi ir veisles, ir maksiminių spalvas. Nes po vieno lapuko pamerkimo, kurį manaisi "atsiminsiąs", tuoj pat būna kitas, paskui 0 dar kitas. O tada jau - chaosas. Rašykis, lipdykis, žinoma, jeigu tai Tau pačiai svarbu... smile.gif

a kada toks vaikutis prazysta? veislines ir as noreciau, bet nei vienoj PC neuskliovo kad tokiu butu blush2.gif
Atsakyti