Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

QUOTE(Liucerna @ 2008 02 07, 02:07)
Svarbu – centras stačias blush2.gif

user posted image Oi jau tos moterys... Matomai Valentino dieną jaučiame... Kad ir centras, bet... stačias! user posted image

Atsakyti
Labas rytas, Sanpaulijų angelės sargės! Pavasaris aplink langus sukasi gūsiais ir diena ilgėja... Sanpaulijos vardu, tibetiečių naujųjų metų rytą (šiandien Tibetas švenčia Naujuosius 2134 metus) pasižadu stengtis žydėti, nebūti sumurusi, kol kirmėlės nepereis kiaurai griešno kūno.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 02 06, 16:26)
ko anksciau nesukavai g.gif buciau atvezus pas mane visa dezeju, turejau dvi, viena diinkai atidaviau bigsmile.gif

galiu dalintis ax.gif
Atsakyti
Buvau Sheetelinge (ar kaip jis ten doh.gif ). Žiūrėjau žemes, tas jūsų minėtas ( ir vėl pavadinimo tiksliai neprisimenu doh.gif ) kažkokias greenworld ar pan., bet neradau konkrečiai sanpaulijoms. Buvo vienas maišas kambarinėms gėlėms, ant jų tarp kitų gėlių ir sanpaulija buvo nupiešta. Tai gal ten tos ir yra, ar būna specialiai sanpaulijoms?
Dar šalia esančioj parduotuvėj Florisima mačiau purškalą shultz nuo visokių kenkėjų, kur tinka ir kambary purkšti, bet baisia brangus man pasirodė. Kažkur 30 Lt. nedidelis purkštuvėlis. Tai ir nenusipirkau...
Atsakyti
Tos pačios naudojamos ir sanpaulijoms...
Atsakyti
Merginos! Aūūūūūū!!! Kur dingote?

Sveikinu su Naujaisiais Metais user posted image

Atsakyti
Ir aš sveikinu! Dar sykį. Linkiu turėti žiurkiškos kantrybės išlikti, nustumti šalin visa tai, kas gali kelti nepasitikėjimą savimi. Jumis pasitiki sanpaulijos. Ir dar - keletas sanpaulijų fėjų, o tai jau labai daug. Žinoma, neskaitant saviškių ir artimųjų. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucerna: 07 vasario 2008 - 23:24
QUOTE(Rima* @ 2008 02 06, 18:52)

Dėl kiminų - ačiū geraširdės jūs mano! Jau akžkiek man neša, ir dar prižadėjo specialiai pakiminauti nupėdinti į pelkynus, kad savo hobio draugėms pagelbėti.

Rima, jei tau lb reikia, tai maniskis sestadieni atvaro i vln, tai man tik vienas zodelis ir atveza kiminu, sakyk..., kitas sav. as tau juos ir perduodu rolleyes.gif

na siandien tai gavau daugybe geliu, kaip niekad wub.gif aisku grazu ir skintos geles, o ypac, kai gauni nuo savo brangiausiojoir su wub.gif palinkejimais, bet gavau dar viena ir orche grazuole wub.gif o dar apturejau toki pasveikinima SM su sampaulijos nuotrauka, tikrai net uz sirdies griebe wub.gif wub.gif ai tuoj apsibliausiu blush2.gif
aplamai, kazkaip siais metais net nesitikejau, kad galiu susilaukti tiek demesio is man lb artimu zmoniu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 08 vasario 2008 - 02:29
Rena ar tai reiškia, kad ir mes tave galime apipilti gražiausiais gėlių žiedukais, ir sveikinimo žodžiais..... Būk laiminga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 02 08, 08:45)
Rena ar tai reiškia, kad ir mes tave galime apipilti gražiausiais gėlių žiedukais,  ir sveikinimo žodžiais..... Būk laiminga 4u.gif  4u.gif

aciu 4u.gif
bigsmile.gif bet koks grozis ant stalo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
2008m. vasario 16d. (šeštadienį), 13 val. Klubas "Sanpaulija" organizuoja susitikimą Kaune
Renkamės kavinėje "Žalias ratas", Laisvės al. 36b

Visus norinčius kviečiame dalyvauti.

O kad jau susirinksime, tai Dahlia pakalbės "Trumpai apie kiminus" (Kas yra kiminai, kokie jie, jų išsikirtinės savybės ir jų panaudojimą gesnerijinių auginime.)
White tea parengs trumpą pranešimą "Mėnulio kalendorius ir augalai" (Mėnulio fazės, ėjimas per ženklus, vaisingi -nevaisingi Zodiako ženklai, bei kasdieninė augalų priežiūra remiantis Mėnulio kalendoriumi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 08 vasario 2008 - 12:45
Dedikacija Renai

Miela Rena, nežinau progos,
bet linkiu žydėt be pabaigos
ir be nuovargio! Esi šaunuolė,
tikras draugas ir nepavyduolė,

ir padykus, ir pasiutus... Rena!
su tavim tikrai neliūdnos dienos.
Supermamos tai patvirtint gali, –
Rena rašo – traukitės iš kelio...

Tauragės mieste netrūksta saulės,