Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

QUOTE(Sigute*** @ 2008 01 13, 13:09)
Būtų gražu turėti tokią darbinę palangę... 

O kaip jūs čia kolektyviai ruošiatės apsipirkinėti,  jo reikia gelbėti vienai kitą. 4u.gif
Mes turime kelias parduotuves , kuriose tikrai dirba pasiaukojantis aptarnaujantis personalas, visada labai jau būna atidūs pirkėjui, nu kur gi ne , juk sunešame nemažą pelną .

as siaip noreciau ir namine tokia palange turet bigsmile.gif wub.gif

na pas mus tai tik Zalia stotele, tai jau amziais nieko neturi, na bent jau kai man ko reik doh.gif ir aptarnauja nelabai maloniai schmoll.gif dar maciau dar viena parde yra, tik amziais ji uzrakinta g.gif gal pavasariop atsidarys g.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 13, 13:59)
O palangė graži ...tik klausimas gal veikia darbingumą neigiamai  mirksiukas.gif  biggrin.gif

o as cia kazkur skaitinejau, tai tipo sanpaulijos skleidzia neigiamas bangas unsure.gif tai sako pas koki sefa pikciurna pastatei ant palanges, tai zudetu ir zydetu gelytes cool.gif
Atsakyti
Renule sanpaulija pagal feng šui labai gera gėlė biggrin.gif
Atsakyti
tikiu, ji man irgi lb lb wub.gif
cia as tik matyt nekokias nuogirdas skaiciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 13, 13:59)
Na aš irgi žinau gerą parduotuvę Panevėžy biggrin.gif Sigut matyt dviese tik ten ir perkam užtat visko randam ax.gif ....reiks kada susibėgimą parduotuvėj daryt.....ar ką  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ar tik ne Nemuno gatvėje prie naujųjų "Senukų" g.gif Tai mano parduotuvė... lotuliukas.gif

QUOTE( rena)
    o as cia kazkur skaitinejau, tai tipo sanpaulijos skleidzia neigiamas bangas  tai sako pas koki sefa pikciurna pastatei ant palanges, tai zudetu ir zydetu gelytes

Ir turėtume įdealias darbo sąlygas, tai yra (šefą kaip avinėlį), nors aš skūstis negaliu...kogi ne thumbup.gif pora sanpaulijų ant jo palangės įpiršau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 13 sausio 2008 - 15:11
Ta pati parduotuvė Sigut biggrin.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif abi mes ten ir prekinamės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 01 13, 15:09)
  pora sanpaulijų ant jo palangės įpiršau. lotuliukas.gif

nu tai aisku ko tu dabar skustis negali biggrin.gif tongue.gif lotuliukas.gif

tai negi dabar i panevezi reiks varyt prekintis g.gif
Atsakyti
O kodėl gi ne? Ar esi buvusi? aš Tauragėje esu svečiavusis, mergautiniais laikais, veselioti teko lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane čia vieną syk labai prašė iki Tauragės palydėti ,o ką man veikt kol žmogus dirbs... biggrin.gif kažkaip sarmata buvo pas Reną į svečius prašytis. mirksiukas.gif blush2.gif

O šiaip tai važiuoja retakrčiais mano draugelė Į Tauragę ,,Rena tu kurioj miesto pusėj randiesi ... biggrin.gif rasi dar kada sanpauliją už durų ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu pas Reną! 4u.gif
Atsakyti
4u.gif norim norim 4u.gif norėt nedraudžiama biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 01 13, 16:37)
O kodėl gi ne?  Ar esi buvusi?  aš Tauragėje esu svečiavusis, mergautiniais laikais, veselioti teko lotuliukas.gif

dabar tiksliai nepamenu, bet 1998 ar 1999 sutikom Panevezy, tai mano buvo kolkas pirmas ir paskutinis kartas biggrin.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 13, 17:47)
Mane čia vieną syk labai prašė iki Tauragės palydėti ,o ką man veikt kol žmogus dirbs... biggrin.gif kažkaip sarmata buvo pas Reną į svečius prašytis. mirksiukas.gif  blush2.gif

O šiaip tai važiuoja retakrčiais mano draugelė Į Tauragę  ,,Rena tu kurioj miesto pusėj randiesi ... biggrin.gif rasi dar kada sanpauliją už durų  ax.gif  lotuliukas.gif

a ko geda unsure.gif prasom prasom, jei tik tuo metu namie bunu, o dazniausiai as namie bigsmile.gif

as tai gyvenu netoli didziojo turgaus arba prie naujos norfos rolleyes.gif

QUOTE(Liucerna @ 2008 01 13, 20:46)
Aš irgi noriu pas Reną! 4u.gif

visada prasom bigsmile.gif

blyn pas mus kanalizacija prakiuro doh.gif lasa i katiline, bet jau reiktu kokio skecio einant doh.gif ciuju verkia mano lentynos doh.gif nes islaidu nusimato doh.gif ojojoj doh.gif , reikia darytis remontus vonioj (viska is pagrindu), nes kai atsikelem, tai taip nieko ir nedarem g.gif echhhh, o lentynu man vistiek reik cray.gif
Atsakyti
Rena, kanalizacija – ne moterų reikalas! Tu ne vieniša motina, vadinasi, Tavo reikalas – gėlės! Žinoma, galima lentynomis rūpintis labai iš lėto, po truputį: vienais metais - vieną, kitais - kitą... Tik grožis tada būtų nelabai suderintas. smile.gif
Atsakyti