Įkraunama...
Įkraunama...

Ko jums niekas nepasakė apie gimdymą

QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2011 05 17, 16:25)
na istikruju cia viska paskaicius tai kazkaip silpna darosi.. blush2.gif  manes dar tik laukia pirmas gimdymas ir kuo toliau tuo atrodo viskas baisiau doh.gif  na bet ko del savo maziuko nepadarysi... drinks_cheers.gif

As taippat bijojau gimdyti labai, bet nebuvo taip baisu kaip kad galvojau jog bus smile.gif Nors is tiesu dabar galvoju gal ir gerai kad tikejausi kazko blogesnio, kad buvau nusiteikusi blogiausiam vos ne, nes poto jau pagimdzius tas gimdymas nebeatrode kazkas baisaus smile.gif Siaip gimdymas nuo pradziu iki galo truko 10 valandu, bet puse laiko praleidau namuose nes skaudejo tikrai pakenciamai smile.gif Dabar jei reiktu galeciau iskarto vel gimdyti eiti del savo 2.gif , jei nebus gimdymo metu jokiu komplikaciju pamatysi neatrodys viskas taip baisu smile.gif
Atsakyti
As taip pat galvojau, kad bus baisiau. Pasibaigus, visi skausmai uzsimirso. Lakiuosi antro ir tuoj pat galiu gimdyt, jei reiktu 4u.gif
Atsakyti
Nesitikejau kad taip saltis purtys pries pat mazylio atejima, doh.gif

Ir man kai nuleido vandenis tai jie po truputi bet laaabai ilgai bego..is kur ju ten tiek..net gydytoja stebejosi kad tiek ilgai bega biggrin.gif
Atsakyti
Man nesake kad gimdymo padeties neleis rinktis, t.y visur skaitydavau, kad geriau vertikaliai, o liepe guleti ir dar smegenis plove, kad vaikui taip geriau, tipo kai ramiai guliu deguonies daugiau. bet tai yra visiška nesamone, esu tuom isitikinus, jau paciai oro truko, o dar vaikas eme dusti (aparatas parode), na bet buvo ir virkstele apsivijus gerai ir baigesi extra cp. na as nusiteikus pakovot sekanti syki ir del tos padeties ir ..jei vel tokie nediskretiski gydytojai pasitaikytu, nebetyleciau(kazkodel tuo metu atrodo kad geriau patylet, bo kazka pakenks ar skaudziau padarys).Tai va, toks mano patarimas ir kitoms jei ką 4u.gif
Atsakyti
kad gali tekti stumti gulint ANT SONO blink.gif
Atsakyti
Kad napavėluotai atvykti į ligoninę.
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2011 06 13, 23:12)
kad gali tekti stumti gulint ANT SONO blink.gif

O as kaip tik norejau ant sono, bet gavau pylos, kad "issidirbineju", ir jau kaip pagulde kaip joms patogu, tai negalejau stumti, nes kojos ne pedomis remesi, o kauliukais, kurie pedu kitose pusese yra... Kadangi atrama metaline buvo, tai skaudejo ne maziau nei saremiai wacko.gif Tai vel pylos gavau, kad issidirbineju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted: 15 birželio 2011 - 18:40
kad net ir sventai tikint kad pagimdysiu pati, net susiradus naturalistus gydytojus, visaip ruosusis ir pan gali tekti daryti extra cp.
ir kad gali nebuti tos begalines meiles gimus vaikeliui....o uzplaukti juodi depresijos debesys....
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2011 06 15, 19:39)
O as kaip tik norejau ant sono, bet gavau pylos, kad "issidirbineju", ir jau kaip pagulde kaip joms patogu, tai negalejau stumti, nes kojos ne pedomis remesi, o kauliukais, kurie pedu kitose pusese yra... Kadangi atrama metaline buvo, tai skaudejo ne maziau nei saremiai wacko.gif Tai vel pylos gavau, kad issidirbineju  doh.gif

vargsiuke, uzjauciu.... nenoreciau tokio gimdymo.. console.gif
Atsakyti
O man siurprizas buvo, kad nepadejo vaiko man ant krutines. verysad.gif As klausiu kas mano vaikui negerai, kad nunese. Sako- viskas gerai, tuoj gausi. Zodziu, ten ji svere, renge tik tada man dave, i kaldra susukta... Veliau vyras klause gyd. kiek balu pagal Agar. Tai gyd. klause, kodel mes tai norim zinot doh.gif zodziu 9/10.
Nors tuose paciuose gimdymo namuose, paskaitelese sako, kaip tai svarbu. Tai net neabejojau, kad pades. Kazkaip buciau aptarus su gyd.
Cia Mazylyje pries 4 metus.
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2011 06 15, 18:39)
O as kaip tik norejau ant sono, bet gavau pylos, kad "issidirbineju", ir jau kaip pagulde kaip joms patogu, tai negalejau stumti, nes kojos ne pedomis remesi, o kauliukais, kurie pedu kitose pusese yra... Kadangi atrama metaline buvo, tai skaudejo ne maziau nei saremiai wacko.gif Tai vel pylos gavau, kad issidirbineju  doh.gif

matai, gulint ant sono, ten isvis nera i ka isiremti... tik akusere laiko tavo koja pakelus doh.gif
man tai ne stumimas gavosi, o kazkoks viduramziu kankinimas. bet sake poto, kad vaikelis per greit ejo, kad mazyle negautu traumos reikejo "suletinti" gimima g.gif . tik ant pacio paskutinio pastumimo atverte mane ant nugaros, bet vistiek neleido nei atsispirt nei isikibt doh.gif
Atsakyti
bigsmile.gif 4u.gif Pirmas kartas buvo baisiai, o antras, kai žinai ko tikėtis buvo visai nieko.. Aš irgi po pirmo gimdymo būčiau galėjus vėl gimdyt - tokį grožį išnešiojau...
Atsakyti