Man buvo siurprizas,kad siuvant (kadangi plysau), visa laika vaikutis man ant krutines pragulejo....Is pradziu kol veike vaistai gal ir nieko.....bet paskui.....tai noris griebt uz tu lovos remu....o man tik sako,kad laikyciau vaika abiem rankom....nu nzn,sitas man keista pasirode ir sito nezinojau....atrodo pavojinga....nevalingai is to skausmo ir strioko neduok dieve dar suspaust gali....baisu pagalvot.....tai buvo strioko tikrai.....

QUOTE(ddaivusia @ 2011 06 27, 15:43)
Man buvo siurprizas,kad siuvant (kadangi plysau), visa laika vaikutis man ant krutines pragulejo....Is pradziu kol veike vaistai gal ir nieko.....bet paskui.....tai noris griebt uz tu lovos remu....o man tik sako,kad laikyciau vaika abiem rankom....nu nzn,sitas man keista pasirode ir sito nezinojau....atrodo pavojinga....nevalingai is to skausmo ir strioko neduok dieve dar suspaust gali....baisu pagalvot.....tai buvo strioko tikrai..... 

tai nenuskausmino kai siuvo?

QUOTE(MichGirl @ 2011 06 27, 21:48)
tai nenuskausmino kai siuvo?
Mane besiunant pradejo truputi skaudet, tai pasakiau ir dar doze suleido, kad visai neiko nebejausciau.

Nuskausmino,bet paskui pradejo skaudet kuo toliau tuo labiau,kol vos tvardziausi....Ir sakiau kad skauda,nors ir sakyt nereikejo,ir taip akivaizdu buvo....bet man sake tuoj....tuoj..dar trupuciuka....pakentek.....Nu ir kentejau vis galvoadama,kad jau paskutine siule

O ar tau irgi dave vaikeli ant krutines laikyt kol siuvo?
QUOTE(ddaivusia @ 2011 06 27, 16:57)
Nuskausmino,bet paskui pradejo skaudet kuo toliau tuo labiau,kol vos tvardziausi....Ir sakiau kad skauda,nors ir sakyt nereikejo,ir taip akivaizdu buvo....bet man sake tuoj....tuoj..dar trupuciuka....pakentek.....Nu ir kentejau vis galvoadama,kad jau paskutine siule

taip, man apie pusvalandi leido laikyti kol paeme. ir maitinti bandziau is karto, tik nebuvo jai tas idomu.
QUOTE(ddaivusia @ 2011 06 27, 23:43)

Man irgi labai skaudėjo, vaikutis taip pat ant krūtinės gulėjo. Niu negalėjau viso dėmesio jam skirti,kai kitos sako- ne skausmas galvoj būna,kai leliukas ant tavęs. O man niekaip neišėjo "atsiriboti" nuo skausmo. Ir į vaiką norisi žiūrėt ir skauda, tai su viena ranka įsikibau į tuos turėklus, o su kita vaiką laikiau.
QUOTE(Elee @ 2011 06 28, 14:33)
Man irgi labai skaudėjo, vaikutis taip pat ant krūtinės gulėjo. Niu negalėjau viso dėmesio jam skirti,kai kitos sako- ne skausmas galvoj būna,kai leliukas ant tavęs. O man niekaip neišėjo "atsiriboti" nuo skausmo. Ir į vaiką norisi žiūrėt ir skauda, tai su viena ranka įsikibau į tuos turėklus, o su kita vaiką laikiau.
Va va,atrodo mano zodziais kalbi:) Man irgi neisejo negavot apie skausma....Kaip galim apie ji negalvot kai skauda iki negalejimo?
niu labas mamytes,perskaiciau visus 33puslapius,daug ka suzinojau...pirmas vaikiukas mano bus bijau labai labai stipriai....bet tikiuosi kad viskas bus gerai ir praeis greitai

QUOTE(Pagunda20 @ 2011 06 29, 15:53)
niu labas mamytes,perskaiciau visus 33puslapius,daug ka suzinojau...pirmas vaikiukas mano bus bijau labai labai stipriai....bet tikiuosi kad viskas bus gerai ir praeis greitai

Sveikute,sveikinu

uh, ir as labai bijau, kuo toliau tuo labiau...paskaicius atrodo,kad visa tai bus tiesiog kosmariska
na bet ko del leliaus nepadarytum...

QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2011 06 30, 12:20)
uh, ir as labai bijau, kuo toliau tuo labiau...paskaicius atrodo,kad visa tai bus tiesiog kosmariska
na bet ko del leliaus nepadarytum... 

o as tai siuliciau maziau tu baisybiu skaityti

manes pacios laukia pirmas gimdymas ir stengiuos kuo maziau skaityti ir siurpiu istoriju klausytis, nes esam skirtingi zmones ir skirtingai skausma pernesam

linkiu visom lengvo ir greito gimdymo

Gimdziau pries maziau nei savaite. Nemaloniu siurprizu buvo apstu - pradedant pykinimu, skausmais siuvant (nes teko kirpti) ir... pats nemaloniausias siurprizas: hemorojus, kuri isitaisiau bestumdama. Kosmaras kazkoks - nei sedeti, nei normaliai vaikscioti, o apie savu reikalu atlikima tai net nekalbu.
Kadangi visas nestumas buvo lengvas ir sklandus, tai tikejausi tokio pat lengvo gimdymo, bet.... o dabar su tokia savijauta, net normaliai megautis pirmosiomis motinystes akimirkomis neimanoma.

Kadangi visas nestumas buvo lengvas ir sklandus, tai tikejausi tokio pat lengvo gimdymo, bet.... o dabar su tokia savijauta, net normaliai megautis pirmosiomis motinystes akimirkomis neimanoma.

negalvojau, kad stūmimas gali vykti taip ilgai
gavojau keli stūmiai ir viskas, o man teko stumti beveik valandą