Įkraunama...
Įkraunama...

Ko jums niekas nepasakė apie gimdymą

QUOTE(Miliuks @ 2013 11 09, 18:39)
Niekas manes ant kedes neziurejo ir jokiu pirstu nekiso,i diena du kartus ateidavo ginekologe paziuredavo kaip gyju,kaip viskas bet net neliesdavo,siaubas kazkoks tikiuosi ir dabar nieks netikrins..o ir plauciu rentgeno niekas nedare... g.gif kur jus cia gimdet?

Mane kiekvieną dieną irgi apžiūrėdavo, bet nieko neliesdavo... O išrašant budinti gydytoja (buvo šeštadienis) nusprendė mane ant lėktuvo užsikelt ir patikrint kaip gimda traukiasi... doh.gif gimdžiau VGN, su kuo kalbėjau, niekam neapžiūrėdavo taip... tai net nežinau, ar čia tik ta gydytoja taip daro, ar apskritai neseniai pradėta taikyti tokia praktika (kuo labai abejoju) g.gif
Atsakyti
QUOTE(sausainyte @ 2013 11 11, 13:16)
Mane kiekvieną dieną irgi apžiūrėdavo, bet nieko neliesdavo... O išrašant budinti gydytoja (buvo šeštadienis) nusprendė mane ant lėktuvo užsikelt ir patikrint kaip gimda traukiasi...  doh.gif  gimdžiau VGN, su kuo kalbėjau, niekam neapžiūrėdavo taip... tai net nežinau, ar čia tik ta gydytoja taip daro, ar apskritai neseniai pradėta taikyti tokia praktika (kuo labai abejoju)  g.gif

tikrai uzjauciu,as tai turbut net nesileisciau,nes siaubas zmogaus kankinimas,net prastis skausminga budavo o cia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sausainyte @ 2013 11 11, 13:16)
Mane kiekvieną dieną irgi apžiūrėdavo, bet nieko neliesdavo... O išrašant budinti gydytoja (buvo šeštadienis) nusprendė mane ant lėktuvo užsikelt ir patikrint kaip gimda traukiasi...  doh.gif  gimdžiau VGN, su kuo kalbėjau, niekam neapžiūrėdavo taip... tai net nežinau, ar čia tik ta gydytoja taip daro, ar apskritai neseniai pradėta taikyti tokia praktika (kuo labai abejoju)  g.gif

Apžiūrinėjo ir mane taip, ir dieną po gimdymo, klykiau ant viso aukšto turbūt (nors per gimdymą išvis nerėkiau...) ir išleidžiant (standartiškai visos išleidžiamos stovėjom eilėj prie kabineto durų ir visoms žiūrėjo, tokia pagyvenus budinti gydytoja Katilienė). Paskui mano gydytoja pasakė, kad čia visiška nesąmonė, kai yra kirpimas/siuvimas, negalima taip žiūrėti, jokiu būdu nesutikti, tik vizualiai arba echo, jei yra reikalas.
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2013 11 13, 01:44)
Apžiūrinėjo ir mane taip, ir dieną po gimdymo, klykiau ant viso aukšto turbūt (nors per gimdymą išvis nerėkiau...) ir išleidžiant (standartiškai visos išleidžiamos stovėjom eilėj prie kabineto durų ir visoms žiūrėjo, tokia pagyvenus budinti gydytoja Katilienė). Paskui mano gydytoja pasakė, kad čia visiška nesąmonė, kai yra kirpimas/siuvimas, negalima taip žiūrėti, jokiu būdu nesutikti, tik vizualiai arba echo, jei yra reikalas.

vat vat sakau kad nesamone ir tikrai nesutikciau,geriau grizus pas savo gine nueiciau pasitikrinti..varkses mamytes 4u.gif
Atsakyti
siaubas doh.gif
antakalny niekas nežiūri, kiekvieną dieną per vizitaciją tiesiog paklausia, ar viskas gerai, ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2013 11 13, 00:44)

Katilienė iš VGN? Na bent jau prieš 10 metų gydytoja tokia pavarde dirbo VGN. Man rodos šitas žmogus turi polinkį į sadizmą g.gif
Atsakyti
Taip, iš VGN, pagal amžių gali būti, kad ne tik prieš dešimt, o ir prieš 20 metų ten dirbo... Kadangi gimdžiau pirmą kartą, nežinojau, kas ir kaip, priklauso ta apžiūra išleidžiant, tai priklauso, pagalvoji, negi tau specialiai kenks?
O mano gydytoja labai gudri po laiko aiškinti, kad negalima leistis taip apžiūrimai, iš kur gali žinoti, ką darys, ir galima ar negalima... niekad man nebuvo to sakiusi. Na, antrą kartą tikrai nesutikčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kismet: 13 lapkričio 2013 - 14:19
Ruošiuosi gimdyti VGN... įsiminiau jos pavardę... ačiū už info. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panda26 @ 2013 11 13, 23:40)
Ruošiuosi gimdyti VGN... įsiminiau jos pavardę... ačiū už info. g.gif

Ir aš dėkoju už info, pavardę irgi įsiminiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2013 11 13, 14:15)
Taip, iš VGN, pagal amžių gali būti, kad ne tik prieš dešimt, o ir prieš 20 metų ten dirbo... Kadangi gimdžiau pirmą kartą, nežinojau, kas ir kaip, priklauso ta apžiūra išleidžiant, tai priklauso, pagalvoji, negi tau specialiai kenks?

Aš vien dėl rizikos susidurti su šia "gydytoja" abejoju smarkiai ar gimdyti VGN ...
Atsakyti
O tai ką nors daugiau apie ją žinote? Aš nieko nebuvau girdėjusi, kalba ji labai maloniai, švelniai, bet kai paklausiau apie savo būklę, nieko konkrečiai neatsakė, tik "na tai kaip dokumentuose parašyta...", o ir ta apžiūra tokia nenormali buvo... Šiaip ji man pasirašė išrašą išleidžiant iš VGN, tai kai mano gydytoja pamatė, sako, "tikiuosi, ne pas ją gimdei"... Bet irgi nieko nekonkretizavo.
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2013 11 14, 11:55)
O tai ką nors daugiau apie ją žinote? Aš nieko nebuvau girdėjusi, kalba ji labai maloniai, švelniai, bet kai paklausiau apie savo būklę, nieko konkrečiai neatsakė, tik "na tai kaip dokumentuose parašyta...", o ir ta apžiūra tokia nenormali buvo... Šiaip ji man pasirašė išrašą išleidžiant iš VGN, tai kai mano gydytoja pamatė, sako, "tikiuosi, ne pas ją gimdei"... Bet irgi nieko nekonkretizavo.

Gulėjau patologiniam su pernešiojimu, kai atėjau pasirodyti pasikeitus pamainai pasirodyti šiai gydytojai, ji greitai žvilgtelėjo per petį ir pareiškė, kad tokie dideli pilvai tik prie apsigimimų būna ... Pernešiojusiai beveiki dvi savaites man ir taip nervai iki begalybės buvo pertempti tai po tokio komentaro likau faktiškai šoko būsenoje: nei bėk nei rėk ... gerai, kad po kelių valandų su sarėmiais iškeliavau iš patologinio ir po kelių valandų jau turėjau sveikiausią mergytę. Ir daugiau atsiliepimų esu girdėjusi apie panašaus stiliaus pstabas ir apskritai bendravimą, bet kadangi tai ne mano patirtis nelabai noriu komentuoti ax.gif Aišku tokioje būsenoje viską sutirštini, bet tuo momentu man išgirdus tokius žodžius tiesiog žemė iš po kokų išslydo ...
Atsakyti