Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymukai (nerti)

man tai kažkaip nepatogu su stringas viešai bimbinėti blush2.gif

o kai nesideginu tai ir paprastos vientisos maudymkės užtenka...
Atsakyti
Tik pradedu nerti savo nėrinį ir internete randu vis gersnę schemą..Todėl mano darbas bus iš visų biggrin.gif Kai nunersiu, įmesiu nuotrauką ax.gif

o čia maudymukas dar vienas
Maudymukas
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 01 16, 14:29)
Tik pradedu nerti savo nėrinį ir internete randu vis gersnę schemą..Todėl mano darbas bus iš visų  biggrin.gif  Kai nunersiu, įmesiu nuotrauką  ax.gif 

o čia maudymukas dar vienas
Maudymukas

ok lauksim foto
p.s o tas visai grazus maudymukas biggrin.gif
Atsakyti
As susiviliojau va situo daikteliu smile.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos ir as vasara susigunciau mekstu maudymuku nors neturiu tam kantrybes bet taip jo norejau tai ir nusimezgiau tik nusimezgus nusivyliau smarkiai virsus kaip ir nieko viskas labai puikiai ir gerai laikosi nu bet apacia nors ir mezgiau is sonu surisama nu nesilaiko atvepe kazkaip nesuprantu ar ten guma kokia imekst reikia ar ka gal kas zinote patarkit g.gif seip mezgiau is iriso tokio storesnio
Atsakyti
Sveikos, as irgi neriau sau maudymuka, bet man niekas neatsivepe, su raistukais sonuose tai pat... as apneriau aplink biski daugiau ir tikrai puikiai maudziausi ir viskas buvo liuks. va mano maudymukas

user posted image

ir dar toki uzsakymuka turejau valentino dienai... nerti vyriski stringai... thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
va čia tai joooooo.... Taviškis labai gražus, tikrai puikiai prigulęs thumbup.gif wub.gif
O va dėl antro nėrinuko, tai būtų akibrokštas čia SM pamatyt ant modelio lotuliukas.gif thumbup.gif doh.gif Su visais išpildymais lotuliukas.gif
Atsakyti
Maudymukai

http://picasaweb.goo...ribau/ModaPraia
Atsakyti
dar maudymuku:

maudymukai
Atsakyti
Cia Bielros puslapiukas, bet negaliu neparodyti, nes labai grazu. viskas priglude, neatsoke nu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ovirsutine dali galima tokiu paciu principu nusinerti.
Bielra tikiuosi nesupyksi kad pasinaudojau tavo puslapiu.
http://public.fotki....elra/siusikai-/
Atsakyti
o juk galima dekoruoti nėriniais maudomą ta prasme nusinert gražų kiauraraštį ir jį prisiūt ant maudymosi kostiumėlio smile.gif kažkada ir aš nėriau jį, nusinėriau tik viršų ir tai per didelį, o ir negulė jis gražiai biggrin.gif db galvoju gal reik pabandyt tik padekoruot mellow.gif
Atsakyti
Nuotaikai pakelti. Ir kas pasakys kad cia ne maudymukas?
user posted image
Atsakyti