Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

aš nešiojau geležinius, jei reiktų dėtis vėl, vėl dėčiausi tuos pačius. ir ne tik dėl kainos, bet ir dėl to kad nera ten jie toki baisūs ir nėra ten tie keramikiniai visgi nematomi schmoll.gif būtų nematomi, aišku dėčiausi tada tokius.

nors jeigu dabar pirmą kartą dėčiausi breketus, tai turbūt taip pat būtų keramikiniai, nes kaip tada taip ir dabar bijočiau tų geležų ir įsivaizduočiau kad baisiai kompleksuosiu doh.gif
Atsakyti
as uz gelezinius smile.gif
Atsakyti
Hello bigsmile.gif

Apie breketūzus - man tai ir geležiniai nemaišė gyvent.
Sesė turi beligatūrinius, tai jie vizualiai panašūs į geležinius.
O keramikiniai - irgi matosi, na gal saulėje kiek mažiau blyksi lotuliukas.gif

Jeigu reikėtų vėl iš naujo klijuotis breketus, klausčiau gydytojos nuomonės, kurie yra veiksmingiausi. Jeigu ir tie, ir tie vienodai, tai tada imčiau tuos, kurių pati norėčiau mirksiukas.gif
Susimaliau lotuliukas.gif Pavasaris.
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2008 04 13, 17:13)
sveikos, turiu klausimuką apie breketų nuėmimą 4u.gif

manęs tas džiaugsmas jau už mėnesio laukia ir iškilo klausimas, ar nuėmus breketus tik plokštelė yra vienintelis variantas, ar yra kažkokių alternatyvų jai?
nes man gydytoja užsiminė, kad nuėmus breketus reiks nešiot plokštelę metus ir paskui kažkiek dar laiko ją nakčiai dėtis.. bet aš taip nenoriu plokštelės unsure.gif

gal kuri susidūrėt su tuo? smile.gif

Klijuoja vielute vidinej dantu pusej. ir nieko nesimato.
Atsakyti
Aš tai dėčiausia, jei reiktų iš naujo, turbūt tuos pačius skaidrius smile.gif . Aš tai savęs neįsivaizduoju metaline burna ax.gif . O ir jie iš toliau beveik nesimato smile.gif . Mano artimiausi draugai net pamiršo, kad aš su jais bigsmile.gif .
Atsakyti
O keramikiniai - irgi matosi, na gal saulėje kiek mažiau blyksi 

Mano mažam sūnėnui geležiniai labai patiktadvo, o ypač kai prieš saulutę blizgėdavo - vis norėdavo pačiupinėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dowileer @ 2008 04 22, 22:00)
Klijuoja vielute vidinej dantu pusej. ir nieko nesimato.

Bet plokštelę vis tiek neišvengiamai gali tekti nešioti - dieną arba naktį, arba ir dieną, ir naktį mirksiukas.gif

QUOTE(Geismas @ 2008 04 23, 14:38)
Mano artimiausi draugai net pamiršo, kad aš su jais bigsmile.gif .

Čia jau nepriklauso nuo breketų skaidrumo šitas pastebėjimas ar nepastebėjimas mirksiukas.gif
Mano ne tik artimiausi draugai pamiršo, kad aš nešiojau breketus, netgi kolegos darbe jų nematė - nematė nei kada juos nusiėmiau biggrin.gif

QUOTE(mazgis @ 2008 04 23, 16:18)
Mano mažam sūnėnui geležiniai labai patiktadvo, o ypač kai prieš saulutę blizgėdavo - vis norėdavo pačiupinėti  lotuliukas.gif

Aga, man irgi viena mergytė sakė, kad jinai irgi nori blizgučių dantukuose kaip mano lotuliukas.gif

Va kiek pricitavau.
Iki.
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 23, 16:54)
Bet plokštelę vis tiek neišvengiamai gali tekti nešioti - dieną arba naktį, arba ir dieną, ir naktį mirksiukas.gif

Man vielutę lipdė, bet plokštelės nereikia nešioti. Tik kai paklausiai kiek su ta vielute vaikščiosiu, tai.. doh.gif apie 5 metelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgis @ 2008 04 23, 16:00)
Man vielutę lipdė, bet plokštelės nereikia nešioti. Tik kai paklausiai kiek su ta vielute vaikščiosiu, tai..  doh.gif  apie 5 metelius  g.gif

Man irgi vielute uzklijavo, bet neliepe jokios ploksteles detis nei nakti, nei diena.
O mano odontologas pasake, kad su ta vielute vaikscioti reiketu apie 10 metu, bet ji man visai netrukdo, galeciau ir visa gyvenima su ja vaikscioti biggrin.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Jums gerai, kad absieinat be plokštelės bigsmile.gif
Man, deja, užklijavo vieną vielutę, bet reikia ir plokštelių, ir net 2 cool.gif
Bet nieko, pripratau, jos nevargina, naktį miegot ir gražius sapnus sapnuot tikrai netrukdo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 24, 10:33)
Bet nieko, pripratau, jos nevargina, naktį miegot ir gražius sapnus sapnuot tikrai netrukdo mirksiukas.gif

Prie visko priprantama irnesakyk.gif Mano drauges seseriai jau seniausiai nebereikia tu ploksteliu nesioti, bet ji vis tiek kiekviena nakti jas isideda. Tai tapo jos iprociu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgis @ 2008 04 23, 15:00)
Man vielutę lipdė, bet plokštelės nereikia nešioti. Tik kai paklausiai kiek su ta vielute vaikščiosiu, tai..  doh.gif  apie 5 metelius  g.gif

QUOTE(BrBk @ 2008 04 24, 09:33)

o nuo ko cia priklauso ka riekia nesiot, nuo buvusio gydimo sudetingumo? rolleyes.gif

dar galit papasakot kas yra lankai ir ka jie daro?
nes man kai apatiniam sudejo breketus, pati saves daktaryte paklause a pakankint tave su lankais ar ne, bet tikriausiai is mano minos pamate kad gal nereikia biggrin.gif
Atsakyti