QUOTE(Škatinai @ 2010 01 26, 16:54)
Prieš gerą savaitėlę buvau ir aš šiame centre, dėl spuogų. Toli gražu nebe pirmas vizitas, bet kiek beidavau, vis nieko nepešdavau, o gal pati nebuvau pakankamai drąsi, reikli ir atkakli, kad reikalaučiau padoraus gydymo ir išsamių paaiškinimų, nors tai juk gydytojų pareiga
Porą kartų lankiausi pas
Spilnik, nieko gero, išrašė tokio tepaliuko, kuris spuogelius per kelias savaites nusausino, bet oda nuo jo paraudėjo ir toliau jo naudoti negalima, nes per daug sausina ir apskritai skirtas tik trumpalaikiui gydymui, taigi atėjau po mėnesio ir ką? Ogi špygą: neva nieko čia neprigydysi, naudok visokius muiliukus ir susitaikyk

aiškiai nenorėjo gilintis taigi ir niekuo nepadėjo.
Šįkart užsirašiau pas gyd.
Stankevičienę ir buvau maloniai nustebinta(!)
a) nepertraukinėdama išklausė

nuodugniai išklausinėjo
c) išsamiai atsakė į visus išbertus klausimus
d) neišrašė krūvos nepigių ir kol kas nežinia ar padėsiančių priemonių,
vietoj to gavau vieną receptą tirpalui ir liepė stebėti, kaip jis mane veikia, priklausomai nuo to rinksimes tolimesnius gydymo žingsnius.
It seems to me, pagaliau užtaikiau ant tikrai kompetetingos ir nuoširdžiai norinčios gydyti bei išgydyti savo pacientus medikės, REKOMENDUOJU.
As buvau pas ja 3 kartus, tokio ispudzio jinai man nepaliko

Ejau del egzemu ir spuogu. Del spuogu, net nesigilinus pasake gert kontraceptikus, kaai pasakiau kad nenoriu, israse vietiniu vauistu, o kad spuogu priezastis visiskai ne ta - jai ne motais buvo, nors galejo uzduot elementaru klausima: kaip jusu ciklas?
Del egzemu, pradejo aiskint, kaqd cia alergija, as jai sakau, kad nesu alergiska, gyvenime ju neturejau, jinai nenorejo klausyt, ir vis tvirtino kad alergija. Kazkokiu dar absurdisku patarimu pamete
As pas ja daugiau neisiu
Gyvenimo prasmės toli ieškoti nereikia. Vienos ją kaip tik šiuo metu nešiojasi po širdimi, kitos jau vedasi už rankos..