Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus odos ir veneros ligų centras (Kauno g.)

Gal kas žinote kur dirba gyd. Rostova? Gydžiausi pas ją nuo žiemos šiame centre, o dabar paskambinau, pasakė, kad nedirba doh.gif
Atsakyti
labuka smile.gif

kaip gydytoja Stankeviciene? gal kas pas ja lankesi? siandien uzsirasiau pas ja, ir nzn , kaip ji...oda labai dziusta, lupasi man, tai sakau, nuesiu pasitikrint, et tai idomu, ka apie ja masto kiti?
Atsakyti
Ar kas nors šiame centre lankėsi pas kosmetologę tas mokamas veido procedūras darytis? smile.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kuri lankesi pas dermatologa del plauku slinkimo ir nebeaugimo? Jei taip pas kuri buvote, parasykite savo ispudzius, is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
aš aną vasarą buvau pas Trociukienę, tikriausiai tokia jau nedirba, nes kažkaip nei viena neužsiminė apie ją smile.gif tai žodžiu, pasiklausiau dėl nagų kojų, nusiuntė tyrimus daryti, išaiškėjo, kad grybelis, nu gerai, išrašė brangiausių vaistų,nes anot jos tepalai jau niekuo nepadės. tuo pačiu turėjau problemą su veidu - ji net nepažiūrėjusi pasakė, kad čia tau seborėjinis dermatitas, pametė lankstinukų ir liepė išsirinkti primones... prie to išrašė dar tepaliuką, kurio ilgai naudoti negalima, nes paskui jau nebeveiks ar kažkas tokio... dėl pigmento ant kojos pasakė, kad niekuo padėt negaliu ... tai va, kol vartojau tuos priešgrybelinius vaistus tai ir veidas buvo susitvarkęs, paskui kai tik mečiau, gal po mėnesio, vėl viskas grįžo į savo vėžias... jei anksčiau man dar tas veidas nusiramindavo vasaros metu, kai odas ne toks drėgnas, tai dabar jis man visada toks... ir dar tie spuogai ar koks ten daiktas ant kaktos tooookie skausmingi....
nebeiškenčiau, užsirašiau šįryt pas Chlevickienę..gal ji buvo normalesnė ir pasiųlys man išeitį kažkokią.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(tiska10 @ 2010 07 19, 09:40)
labuka smile.gif

kaip gydytoja Stankeviciene? gal kas pas ja lankesi? siandien uzsirasiau pas ja, ir nzn , kaip ji...oda labai dziusta, lupasi man, tai sakau, nuesiu pasitikrint, et tai idomu, ka apie ja masto kiti?

apie Stankeviciene galiu pasakyti taip. gydytoja tragiska, iki galo ji tikrai neisklauso tavo istorijos, bent jau mano.isejus is jos daug klausimu lieka neatsakytu, nes paprasciausiai ji i juos neasakineja. gal as pas ja pataikiau, kai buvo sutrikusi jos emocine busena g.gif smile.gif nezinau, bet pas ja daugiau tikrai neisiu doh.gif
Atsakyti
Trociukienė dar dirba... šiandien užsirašiau karpų šalinimui azotu.. turiu ant veido tokių menkučių, bet gadinančių gyvenimą doh.gif
pradėjau mąstyt, jei sutikčiau sumokėt, gal padarytų man viską greičiau? ir gal +/- žinot, kiek reikėtų mokėt? g.gif
Atsakyti
Man teko lankytis pas dermatologa G. Lileiki - atsiliepimai tik geri thumbup.gif apziurejo, pasiule nueiti pas juos i laboratorija tyrimus pasidaryt. Tikrai profesionaliai bendravo smile.gif
Atsakyti
Noreciau ir as pas dermatologa nueiti, tik nelabai gaudausi toje tvarkoje.
Draudima as turiu, bet siuo metu nesu registruota pas joki seimos gydytoja... Ar galiu uzsirasyti pas dermatologa? Ar pirmiau pas seimos daktara?
Atsakyti
QUOTE(tinai @ 2011 01 07, 20:14)
Noreciau ir as pas dermatologa nueiti, tik nelabai gaudausi toje tvarkoje.
Draudima as turiu, bet siuo metu nesu registruota pas joki seimos gydytoja... Ar galiu uzsirasyti pas dermatologa? Ar pirmiau pas seimos daktara?

taip, laisvai galit. Ten siuntimu nereikia smile.gif
Atsakyti
as sioje klinikoje noreciau darytis veido valyma, gal kam teko susidurti...
pas kokia gydytoja geriausia butu darytis, kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena!

Siandien ir as uzsirasiau pas gyd. O. Smilgevičienė. Labai gaila, kad jokiu atsiliepimu apie ja nera verysad.gif
Eisiu pas ja geguzes 3 diena, po to parasysiu atsiliepimus.
Atsakyti