Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų tirpimas nėštumo metu

QUOTE (norge @ 2004 07 13, 13:25)
QUOTE (jolitav @ 2004 07 13, 12:02)
QUOTE (norge @ 2004 07 13, 11:55)

O tyrimai... Jei jau bendras kraujo tyrimas geras (venos krauja kur ima), tai gerai- nes jau is sio tyrimo matytusi inkstu problemos.

Bendras karujo tyrimas tikrai inkstu probelemu nerodo,je ka.. wink.gif
Ir is viso manau kad konsultuotis del tokiu dalyku reikia su gydytoju, o ne forume. smile.gif

Oi, tfu tu, slapimo slapimo doh.gif .

RODO KRAUJAS IR NET LABAI... wink.gif

BET VISGI PRITARIU MINCIAI KAD KONSULTACIJOS FORUME KARTAIS BUNA TOOOOOOKIOS blink.gif dry.gif
Atsakyti
Sveikos,

iskeliu tema i virsu, nes pati jau turiu sia problema. Rankos tirpsta ypac nakti ir ryta. Ant koju patinimu nesimato. Kaip manote, ar verta kreiptis dabar pas gydytoja, ar palaukt to laiko, kuri ji man paskyre (spalio men.)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 16 rugsėjo 2004 - 08:41
O as irgi noriu paklausti. Man tai skauda ranku kraujagysles(venas ar arterijas nezinau)- tokios ryskios prei alkunes vidinej puseje- toks jausmas kad nusideginus ar degina is vidaus jas. Gal kas zino kas tai galetu but, ar kam taip buvo?
Atsakyti
GERMANTE, is savo praktikos galiu pasakyti tiek del tirpimu- nieko man gydytoja nepadejo.... o kai pagimdziau viskas savaime praejo.... tirpimas dingo jau pirma nakti po gimdymo, o koju tinimas per 2 savaiciu... o kojos buvo patikek- nerealiai bulkutem pavirtusios..... galvojau jau niekada nebus kaip buve.. aciu dievui, viskas o.k.
Taip kad abejoju, ar ka gydytojai gali padeti...
Atsakyti
Na man savaiteliu dar ne taip ir daug - 16, bet va rankos kartais miegant nutirpsta... Kazkaip net nepagalvojau, kad cia gali kazkas negero buti unsure.gif Reiks butinai uzsimint, kai eisiu pas gydytoja.
Atsakyti
Manau kad cia beveik visu nestukiu problema, nu gal ne visu, bet didesnes dalies.
Man rankos labai stipriai tirpsta, o ir istinsta taip, kad neina padaryt kumscio, vos sulenkiu pirstus, ir po to praeina tik tiek, kad galiu sulenkt, iki kumscio, bet nestipriai. Ir po to visa diena skauda pirstu sanarius. O apie kojas tai net nesneku - nebeisivaizduoju kurioj vietoj kauliukas randasi doh.gif Siandien eisiu iki daktares tai reikes paklaust, bet jei ji nieko nepasako, tai neidomu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 22 rugsėjo 2004 - 10:31
Man is pradziu tirpo rankos tik naktimis, bet laaabai blink.gif O paskutines 3 -4 savaites budavo nutirpusios visada ohmy.gif Jausmas klaikus - is ryto degtuko is dezutes nesugraibydavau isimti, sagu neuzsisekdavau. Tai kaipasakiau savo gydytojai, tai ji patare...nusipirkti elektrini dujines uzdegeja mad.gif biggrin.gif Buvo ir pikta,ir juokinga. Bet po to konsultavausi ir su kitais gydytojais - nieko niekas patarti negalejo. Sake kartais taip buna. Mano tyrimai visi buvo geri.
Po gimdymo jau kita diena buvo geriau,bet truputi dar buvo nutirpusios, pilnai nutirpimas praejo po 3 savaiciu.
Jezau, koks blaurus jausmas, nenoriu prisiminti huh.gif
Atsakyti
Vaidulka, man viska sbutent taip pat ir buvo..... bijojau i savo kojas paziureti ir kaip tu sakai, apie kauliuko radima nesvajojau.... Bet galiu nuraminti-pe rsavaite po gimdymo kojos vel dailutes buvo smile.gif))))))))))))))) Taip kad nepanikuok, viska sbus o.k.
Atsakyti
as geriau magni. geriau buvo nuo jo
Atsakyti
Astule, as ir nepanikuoju labai, nes nuo to vistiek nepageres sad.gif
O man nuo ranku tirpimo daktare liepe magni gert, bet kadangi man nuo jo baisiausios alergijos pasidaro, tai sake klad gerciau kalci, nes jis nuima alergija ir pilvukas ne taip kieteja, bet kad rankos netirps nepasake sad.gif Gerai kad nelabai dau ir liko, tai kaip nors iskesiu viska smile.gif
Atsakyti
As siandien kaip tik su gydytoju kalbejau apie ranku tirpima. Tai jis jieko per daug nekomentavo, tik tiek, kad taip buna del to, jog kaupiasi vandenys, ir patare, pvz. vakarais ziurint televizoriu, rankas aukstai iskelus laikyti (auksciau sirdies), kad ir ant sofos atloso.
Atsakyti
Na as kazkaip pradedu apsiprasti su tuo ranku tirpimu. Tikiuosi, kad veliau neprades labiau tirpti. Kartais vidurnakti reikia lipti is lovos ir atsistoti. Tik taip nutirpusios rankos pradeda atsileisti, kitaip galiu kratyti ir purtyti jas kiek nori - nepadeda... sad.gif
Atsakyti