QUOTE (norge @ 2004 07 13, 13:25) | ||||
Oi, tfu tu, slapimo slapimo ![]() |
RODO KRAUJAS IR NET LABAI...

BET VISGI PRITARIU MINCIAI KAD KONSULTACIJOS FORUME KARTAIS BUNA TOOOOOOKIOS

GERMANTE, is savo praktikos galiu pasakyti tiek del tirpimu- nieko man gydytoja nepadejo.... o kai pagimdziau viskas savaime praejo.... tirpimas dingo jau pirma nakti po gimdymo, o koju tinimas per 2 savaiciu... o kojos buvo patikek- nerealiai bulkutem pavirtusios..... galvojau jau niekada nebus kaip buve.. aciu dievui, viskas o.k.
Taip kad abejoju, ar ka gydytojai gali padeti...
Taip kad abejoju, ar ka gydytojai gali padeti...
Na man savaiteliu dar ne taip ir daug - 16, bet va rankos kartais miegant nutirpsta... Kazkaip net nepagalvojau, kad cia gali kazkas negero buti
Reiks butinai uzsimint, kai eisiu pas gydytoja.

Manau kad cia beveik visu nestukiu problema, nu gal ne visu, bet didesnes dalies.
Man rankos labai stipriai tirpsta, o ir istinsta taip, kad neina padaryt kumscio, vos sulenkiu pirstus, ir po to praeina tik tiek, kad galiu sulenkt, iki kumscio, bet nestipriai. Ir po to visa diena skauda pirstu sanarius. O apie kojas tai net nesneku - nebeisivaizduoju kurioj vietoj kauliukas randasi
Siandien eisiu iki daktares tai reikes paklaust, bet jei ji nieko nepasako, tai neidomu
Man rankos labai stipriai tirpsta, o ir istinsta taip, kad neina padaryt kumscio, vos sulenkiu pirstus, ir po to praeina tik tiek, kad galiu sulenkt, iki kumscio, bet nestipriai. Ir po to visa diena skauda pirstu sanarius. O apie kojas tai net nesneku - nebeisivaizduoju kurioj vietoj kauliukas randasi

Man is pradziu tirpo rankos tik naktimis, bet laaabai
O paskutines 3 -4 savaites budavo nutirpusios visada
Jausmas klaikus - is ryto degtuko is dezutes nesugraibydavau isimti, sagu neuzsisekdavau. Tai kaipasakiau savo gydytojai, tai ji patare...nusipirkti elektrini dujines uzdegeja
Buvo ir pikta,ir juokinga. Bet po to konsultavausi ir su kitais gydytojais - nieko niekas patarti negalejo. Sake kartais taip buna. Mano tyrimai visi buvo geri.
Po gimdymo jau kita diena buvo geriau,bet truputi dar buvo nutirpusios, pilnai nutirpimas praejo po 3 savaiciu.
Jezau, koks blaurus jausmas, nenoriu prisiminti

Po gimdymo jau kita diena buvo geriau,bet truputi dar buvo nutirpusios, pilnai nutirpimas praejo po 3 savaiciu.
Jezau, koks blaurus jausmas, nenoriu prisiminti

Vaidulka, man viska sbutent taip pat ir buvo..... bijojau i savo kojas paziureti ir kaip tu sakai, apie kauliuko radima nesvajojau.... Bet galiu nuraminti-pe rsavaite po gimdymo kojos vel dailutes buvo
))))))))))))))) Taip kad nepanikuok, viska sbus o.k.

as geriau magni. geriau buvo nuo jo
Astule, as ir nepanikuoju labai, nes nuo to vistiek nepageres
O man nuo ranku tirpimo daktare liepe magni gert, bet kadangi man nuo jo baisiausios alergijos pasidaro, tai sake klad gerciau kalci, nes jis nuima alergija ir pilvukas ne taip kieteja, bet kad rankos netirps nepasake
Gerai kad nelabai dau ir liko, tai kaip nors iskesiu viska

O man nuo ranku tirpimo daktare liepe magni gert, bet kadangi man nuo jo baisiausios alergijos pasidaro, tai sake klad gerciau kalci, nes jis nuima alergija ir pilvukas ne taip kieteja, bet kad rankos netirps nepasake

As siandien kaip tik su gydytoju kalbejau apie ranku tirpima. Tai jis jieko per daug nekomentavo, tik tiek, kad taip buna del to, jog kaupiasi vandenys, ir patare, pvz. vakarais ziurint televizoriu, rankas aukstai iskelus laikyti (auksciau sirdies), kad ir ant sofos atloso.