Įkraunama...
Įkraunama...

Ar norėtumėte gyventi su kita vieniša mama?

QUOTE(vienpaneles @ 2009 04 13, 06:38)
Lietuviai yra pakankamai introvertiški žmones, todėl pas mus ir neįprasti tokie dalykai. 4u.gif

Kazi,ar tai yra priezastis,juk ir didziausiam ekstravertui butina privati erdve g.gif
man irgi zmones ir draugija butini kaip oras,bet sitai as gaunu kitais budais,taciau noris tureti savo kampeli,kad prie nieko nereiketu taikstytis,ir prie taves niekas nesitaikstytu ax.gif Na 5 metus pragyvenau studentu bendrabuty ir vargo nemaciau,bet dabar su vaikeliu, bent jau man, reikia daugiau privatumo,na,velei sakau,nebent,jei kitos iseities tikrai nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2009 04 13, 22:45)
Kazi,ar tai yra priezastis,juk ir didziausiam ekstravertui butina privati erdve g.gif
man irgi zmones ir draugija butini kaip oras,bet sitai as gaunu kitais budais,taciau noris tureti savo kampeli,kad prie nieko nereiketu taikstytis,ir prie taves niekas nesitaikstytu ax.gif Na 5 metus pragyvenau studentu bendrabuty ir vargo nemaciau,bet dabar su vaikeliu, bent jau man, reikia daugiau privatumo,na,velei sakau,nebent,jei kitos iseities tikrai nera g.gif

Jus visi6kai teisi. Tiesiog jums taip reikia. Su J8mis sutikku, tačiau man kitą mama netrugdytų, jei ji gyventų savo kamabariuose o aš savo.
Atsakyti
mielosios!
ka tik isiskyriau su vyru ir pagalvojau kad galeciau mielai gyventi su jauna mamyte kokiam nuomojam bute.mano sunuj 5menesiai,gal atsirastu panasi mamyte.nes gyvenimas su vyrais yra tragedija.rasau ne is savo kompo tad jei az rasysit tai rasykit i jurga99 arba tel.nr 860464241. esu vilniete
Atsakyti
Vienareikšmiškai NE. Ir dar kartą NE.
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 04 25, 07:58)
Vienareikšmiškai NE. Ir dar kartą NE.

o kodel taip grieztai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2009 04 26, 10:30)
o kodel taip grieztai?  bigsmile.gif

žinai kaip gyvenime kartais nutinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 04 26, 15:36)
žinai kaip gyvenime kartais nutinka  lotuliukas.gif

kaip? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 04 29, 11:34)

ir man idomu bigsmile.gif
Atsakyti
O as manau cia visai nebloga ideja ax.gif
Atsakyti
bute nenoreciau, bet va jei perpus nuomotis nama kodel gi ne. jei dar su atskirais iejimais isvis thumbup.gif gyvenimai atsikri, taciau visada po ranka butu supratinga tokio paties likimo kaimynka smile.gif
Atsakyti
Nu nezinau...gal NE blush2.gif
bet dabar galvoju jegu gyvenime reikes galvuoti apie tai, nezinau ka ir atsakyciau....manau kad NE ax.gif
Atsakyti
Šiuo metu galėčiau pasiūlyti 1 kambarį 2 kambarių bute vienišai mamai su vaiku Vilniuje. Mano situacija tokia pati. ax.gif
Jei kam reikia tiksliau prašom į až 4u.gif
Atsakyti