QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 02 18, 17:26)
Sveika,
čia kas kaip jau supras tą proto ribą. Žinau gal kokį mėnesį būtų normalu, vėliau pradės nesutarti vaikai, tai kokį žaislą paims, tai vienas vaikas ką valgys, kitas irgi norės, prasidės piktumai, kiekviena mama palaikys savo vaiką, o čia jau vėl prasidės pykčiai tarp mamų (na panašiai taip: pasižiūrėk į savo vaiką, o tu žiūrėk savo, ką daro, o aną dieną buvo tas ir tas....), tai bendrus plotus nevalys kas nors, tai indais naudosis ir "pamirš" išplauti, , greit pasibaigiančios dantų pastos, skalbimo milteliai, tai pinigų laiku neturės nuomai, tai draugų lankymasis užknis........ ir taip toliau. Žinai su artimu negali gi sutarti, o čia kaip bebūtų svetimi... Sakoma, kad žmonės susipyksta dažniausiai ne dėl rimtų dalykų, o dėl smulkmenų, o bendroje buityje tai tų smulkmenų apstu......
čia kas kaip jau supras tą proto ribą. Žinau gal kokį mėnesį būtų normalu, vėliau pradės nesutarti vaikai, tai kokį žaislą paims, tai vienas vaikas ką valgys, kitas irgi norės, prasidės piktumai, kiekviena mama palaikys savo vaiką, o čia jau vėl prasidės pykčiai tarp mamų (na panašiai taip: pasižiūrėk į savo vaiką, o tu žiūrėk savo, ką daro, o aną dieną buvo tas ir tas....), tai bendrus plotus nevalys kas nors, tai indais naudosis ir "pamirš" išplauti, , greit pasibaigiančios dantų pastos, skalbimo milteliai, tai pinigų laiku neturės nuomai, tai draugų lankymasis užknis........ ir taip toliau. Žinai su artimu negali gi sutarti, o čia kaip bebūtų svetimi... Sakoma, kad žmonės susipyksta dažniausiai ne dėl rimtų dalykų, o dėl smulkmenų, o bendroje buityje tai tų smulkmenų apstu......
pritariu

QUOTE(Ylarija @ 2010 04 06, 11:51)
tai jau tikrai, jau tarkim su sese kai gyvenau budavo visokiu kivircu tai lekste ne ten padeta tai dar kas nors o cia su nepazystamu o dar ir su vaikais... pas mano sese buvo 2 vaikai o as viena tai oi kaip jie mane uzknisdavo

QUOTE(vesta:6 @ 2010 04 06, 17:42)
o man is dalies visai nieko mintys,bet velgi susirast "nebloga" kaimyne gan sunku..

o dar garantuok kad ne kokia ilgapirste ta ''kaimyne''

QUOTE(Mazyle
@ 2010 04 09, 15:58)

as ir nenoreciau
QUOTE(puuupi @ 2010 05 17, 18:44)
Tikrai nenoreciau ir negaleciau net...savaite maximum istempciau
esu toks zmogus...

pas mane irgi charakteris ojojoj.. megstu pati sau seimininke but

QUOTE(smilyte @ 2010 05 18, 18:13)
manau mintis tikrai sauni,kaip smagu kartu atlikti namu ruosos darbus,o vakare kai vaikuciai uzmiega dar ir paplepeti prie arbatos puodelio

aha manau tokia idile max menesi galetu trukt

QUOTE(jurgitaal @ 2010 07 23, 17:47)
Manau nenoreciau

noreciau,bet tik ne Lietuvoj,o ozsieni.o kodel gi ne?juk vienai patemt uzsieni-dar su vaiku-
,o dviese-ir namo nuoma,ir vaiku prieziura,kad ir viena -dirba,kita-vaikus priziuri,juk aukle-labai brangus malonumas,o kur detis vienisai mamai?manau,ideja gera -ziurint toliau i ateiti,o ne tik kad gyvent ,ir viskas.visa gyvenima juk negyvensi taip,
,pageres padetis,adaptuosis,o tada-ir atskirai galima kurti savo tolesne ateiti.aisku,lietuvoje-tai nera priimtina...
tik is bedos gal...
bet ,jeigu esi vienisa,dar su vaiku,nematai ateities lietuvoje,kodel gi ne?/?
siuo metu esu olandijoj,vaikas-lietuvoj,turiu cia darba,dirbu,dokum.darbui ir gyven.jau susitvarkiau,o apie lietuva-nenoriu net pagalvot,tik va-vaikas...kaip jau ir emigrante as cia
kol kas nera galimybiu ji cia pasiimti...
o ideja-tikrai nebloga.

bet ,jeigu esi vienisa,dar su vaiku,nematai ateities lietuvoje,kodel gi ne?/?
siuo metu esu olandijoj,vaikas-lietuvoj,turiu cia darba,dirbu,dokum.darbui ir gyven.jau susitvarkiau,o apie lietuva-nenoriu net pagalvot,tik va-vaikas...kaip jau ir emigrante as cia

as jau 4metai kaip gyvenu su kazkuo tai, nu aisku ne lietuvoj...nu nezianu, dauguma kelia buities tvarkymo problemas, pas mumis tai yra sutarta viena savaite vieni tvarka priziuri kita savaite kiti, ir nera buve jokiu problemu...aisku kiekvienas savo lekstes isiplauna ir neprikrauna pilnos kriaukles, kiekvienas po saves susitvarko, virei valgyt isivalai dujne, nu nezinau, nekyla jokiu problemu
as tai uz
as tai uz

man tai toks gyvenimas panasiau i bendrabuti,,,, visgi kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, as pries

nebent su viena mama su vaiku-nuomuojantis nama su dviem miegamaisiais.

nuomuojantis nama-kad ir trim mamom su vaikais,turint atskirus miegamuosius-tai jau nebebutu kaip bendrabutis.
kaip kad mes gyvvenom-4-ios vienam kambary,o name-is viso gyveno 10zmoniu

na,be vaiku,aisku,bet visi su savais niuansais

o vieno likimo-vienisom mamom-nuomuotis ir kabintis uzsieny-visai manau ,kitaip,nes tikslas-bendras-isitvirtint ir kurti ateiti.

be tikslo,kad tik gyventi su kita vienisa mama-

nu mes negyvenam 4 vienam kambary
tryse gyvenam as vyras ir kudikelis, ir dar du jaunuoliai turi kiekvienas po kambary, svetaine yra visu bendra ten kaip vaiko kambarys visi jo uzsiemimai...
ziurint su kokiais zmonem gyvent
pas mus ramus broliai buvo(nes vienas pries savaite zuvo tai dabar likom tryse gyvent nu ir leliukas) nei draugai renkasi, nei balavoja nu ramu gyvent, vakarais susitinkam virtuvej pakalbam, nu nezinau man gerai...tik mamom su vaikais jauciu butu sunkiau

ziurint su kokiais zmonem gyvent

Mano nuomone taip pat yra daug pliusu, bet ir minusu.
Laikinai kazkuri meta gerai pagyventi,
bet dar geresne mintis sveciuotis
- savaitei ar kiek priimti. O idealiausia- turet gera kaimyne.
Tik cia daznai buna faktiskai neimanoma

manau pradeti nauja gyvenima su kita vienisa mama tikrai nera pats blogiausias sprendimas. as ta mielai sutikciau daryti

kas sutiktu gyventi su vienisa mamyte,as mielai sutikciau vilniuje
rasykit i az arba sms 860464241
rasykit i az arba sms 860464241
Kai gyvenau londone tai nuomavausi kambari pas kitus zmones,gyvenom 4 kambariu name 6 zmones. Na bet tada as nebuvau dar nei mama,nei vienisa
Manau,kad su kita vienisa mama gyventi nenoreciau.

Sveikos mamytes
gal kuri noretu nuomotis kambari 3iu kambariu bute 1kambari,kartu su manimi,esu taip pat nuomininke sio buto.auginu 2m.suneli,tai gal kuri taip pat yra su vaikeliu tai musu vaikuciams butu visai linksma
butas randasi vilniuje,seskineje,2a is 5
kambarys kuri nuomoju yra balkonas
bute yra skalbimo masina,pravestas internetas ir kabeline.yra rusiukas.salia labai geras turgelis,iki,maxima,marceliukes kletis,taip pat yra darzelis prie pat namo iki Senuku 7min kelio.
TIKRAI PIGIAU NUOMOTIS KARTU IR MOKETI UZ VISKA PER PUSE NEI NUOMOTIS VISA BUTA VIENAI!
rasykiti az arba skambinkit 860124630
draugaukim,as taip pat vienisa mamyte
gal kuri noretu nuomotis kambari 3iu kambariu bute 1kambari,kartu su manimi,esu taip pat nuomininke sio buto.auginu 2m.suneli,tai gal kuri taip pat yra su vaikeliu tai musu vaikuciams butu visai linksma

butas randasi vilniuje,seskineje,2a is 5
kambarys kuri nuomoju yra balkonas
bute yra skalbimo masina,pravestas internetas ir kabeline.yra rusiukas.salia labai geras turgelis,iki,maxima,marceliukes kletis,taip pat yra darzelis prie pat namo iki Senuku 7min kelio.
TIKRAI PIGIAU NUOMOTIS KARTU IR MOKETI UZ VISKA PER PUSE NEI NUOMOTIS VISA BUTA VIENAI!

rasykiti az arba skambinkit 860124630
draugaukim,as taip pat vienisa mamyte